Már jobban állnak az ellenzéki pártok, mint a 2018-as választás előtt, a Momentum elnökségi tagja szerint az elmúlt 10 évben nem volt ennyi esélyük a Fidesz ellen, mint most. A pártelnökök csütörtökön állapodtak meg abban, a 2022-es választáson közös jelölteket indítanak és közös programot írnak, azonban sok még a nyitott kérdés. Závecz Tibor elemző mindenesetre azt mondja, az egységesülő ellenzék potens kihívója lehet a Fidesznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
valaki már elgondolkodott azon,hogy a rendszerváltás óta hány ezer politikust és becses családját stafirungozott ki a magyar adófizetö pógár mert ök volt a kedvenc politikusaik és vakon bíztak bennük? szégyen...
verőce21
@Béla333: (20:33) Volt itt már nálad csahosabb fiú is, aki azt jósolta úgy 6 éve, hogy "minden megszólalásommal egy csomó hívet szerzek az ellenzéknek", de valahogy nem jött be, mert csak nevetségesebbek lettetek... az egy választási pontotokkal...!
csak úgy....
@verőce21: rettenet bugyuta az észjárásod! te mikor szoktál gondolkodni?
verőce21
@csak úgy...: Te ellentmondásban vagy önmagaddal Hugyos! Téged ki "stafírungozott ki"?
Apád is diktátor volt...?
advocat
Ezt már Garas-Kern a nyolcvanas években "eldalolta".
Egyedül nem megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.