Az egészségügyért is felelős miniszteren nem volt maszk, mindenki máson igen. Kezet fogni is próbált, Domingo visszautasította. Kásler Miklós Emmi-miniszter találkozott Placido Domingo operaénekessel, és erről videót rakott ki a saját Facebook-oldalára. A videóból kiderül, hogy Kásleren nincs maszk, mindenki máson igen. Kásler nyújtja a kezét, amit Domingo udvariasan könyökpacsivá alakít. Tényleg mindenkin van maszk, Kásleren nincs. Adott ajándékba egy Puskás által aláírt focilabdát, mire Domingo elsorolta az Aranycsapat kezdőcsapatát. Erre Kásler elsorolta hálából a Puskással felálló Real Madrid csatársorát. „Illetve a Barcelonát, Kocsissal, Kubalával és Cziborral“ Ekkor már Domingón sem volt maszk. Domingo azért járt itt, mert a nagykövete lett a közép-európai fiatalok lelkét “a zene által transzcendentális magasságokba emelő” kezdeményezésnek. A fia pedig szignált is írt ehhez. Domingo március elején esett át a koronavíruson. Spanyolország sárga besorolású országnak...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Elszabadult, önjáró idióta fasz, ahogy a többi Orbán bizalmas. Egészségügyi miniszterünk maszk nélkül mutatja a példát..:)Egy retkes körmű, dohányzástól és a zsírtól elsárgult szakállú igénytelen geci amúgy is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.