Járvány továbbra is jelen van és több országban erősen terjed.

24 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4877 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 607 fő, 3606-an pedig már meggyógyultak.

Sok új fertőzöttet találtak az országban

Az aktív fertőzöttek száma 664 fő. Az aktív fertőzöttek 31%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 43%-a budapesti. 63 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Cikk- és címlapkép: AFP

(koronavirus.gov.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
javasolnám még a rákszűrést,hogy jobban lehessen rettegni...minden élő emberben vannak ráksejtek...a szervezeted ellenálló képességén,vagy a Jóistenen../kinek mi tetszik/ múlik hogy burjánzásnak indul,vagy nem...
Nessy
@Pálinkás Pál: Továbbá kinek mi van megírva, kinek mikor vágja el a harmadik Párka az élete fonalát,Isten kezébe vagyunk! Tudod, hogy nem hiszel semmiben, hogy nyugodtan megfertőződsz, a te bizniszed, de az hogy adott esetben másokat akarva, akaratlanul megfertőzz, már tisztességtelen dolog.
Pálinkás Pál
@Nessy: biztos nagy az esélye az utcán való fertőződésnek...bár én még nem hallottam róla hogy bárki aki kórházba került volna,vagy meghalt...az egészséges ember volt,és a boltban ,vagy a buszon kapta el a fertőzést!!! de nem akarok én megint ebbe belemenni...hordjátok a maszkot...mellesleg jelzem neked az első ami fizikailag is kiszűri a vírust,és nem placebó, az nem pár száz forint...és nem a multiknál árulják...,..ha nem akarsz megfertőződni,otthon maradsz...ha meg járkálsz emberek között ,akkor ezt kalkuláld be!!!
Gazella
Jeee pedig azt mondta a kokler+ a g@ci h nincs járvány e hazánkban...és még a horvatokhoz is utazhatunk..
simmering73
@Nessy: "...itthon is megjelentek a maszkot ideológiai alapon elutasítók. 2020 van, minden szubkultúra remekül tanulmányozható a Facebookon – ez alól nem kivétel a magyar maszktagadók társasága sem. A legnagyobb ilyen csoport százezer körüli tagsággal bír, az alapítója és központi alakja Gődény György ex-gyógyszerész. Ő elég érdekes figura: a 2018-as választás körüli kamupárt-botrányok egyik főszereplője, aki a nulla támogatottságú pártjára akkor felvett 153 millió forintos állami támogatásból a mai napig egy fillért sem fizetett vissza...
...Gődény már a járvány korai szakaszában rárepült a koronavírus témájára, és gyakorlatilag az első pillanattól kezdve a vírus, és a betegség elbagatelizálására játszik, félremagyaráz, félreértelmez, illetve konkrétan hamis információkat terjeszt."
24.hu/kulfold/2020/08/14/maszk-maszkviseles-koronavirus-maszktagadok/
Pálinkás professzor is egy vírus és maszktagadó szektatag, kár a szót vesztegetni rá.
Nessy
@simmering73:Igazad van. Csak még néha kibújik belőlem a volt egészségügyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.