Az ellenzék szerint soha vissza nem térő lehetőség van egy összefogásban.

Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, ami számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából

– mondta a Blikknek Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András (Momentum) és még sokan úgy vélik, ha sikerül 106 körzetben közös jelöltet állítani, akkor összejöhet a rég áhított összefogás/Fotó: Zsolnai Péter

Gyurcsány állítólag megígérte, nem lesz többé kormányfő

Fekete-Győr András (Momentum) és még sokan úgy vélik, ha sikerül 106 körzetben közös jelöltet állítani, akkor összejöhet a rég áhított összefogás/Fotó: Zsolnai Péter

Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot

– tette hozzá a pártvezető.

Fekete-Győr szavait egy másik párt vezére is megerősítette, aki úgy fogalmazott: egy magánbeszélgetésen hangzott el Gyurcsány Ferenc ígérete.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(blikk.hu)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az itteni kommentek is jelzik, hogy a ""nyilasbesúgóék"" (ugye, milyen hasonló szinonima pl. a libsi vagy koncsira?) még mindig fosnak, ha elhangzik a Gyurcsánynak akárcsak a neve is! Kevés szavazóra hivatkoznak? Igaz, mert a Fidesz (a KDNP-ről ne is szóljunk, nem matematikai tényező) táborának zömét a 8 osztályos városi és a mindig is cselédsorban tartott parasztság adja. És azok vannak többen. Ezért nem költ a Füstös állami iskolákra és pláne a felsőoktatásra. Neki ez a réteg kell, amelyik nézi/hallgatja a százmilliárdos médiájaán keresztül a napi igehírdetését. És be éri azzal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 18.35
Ha én valahonnan idézek, beteszem a forrást is... (Tudod, már Plagi bácsinál is az volt a gond, hogy nem tette be, hogy honnan plagizált)
Egyébként meg az általad beidézett gondolat 2. pontjával értek egyet:

"2. A Fidesz és váltópártjai nagykoalícióban lopták meg a magyar nemzetet az elmúlt 30 évben, ezért tettestársként nem számoltatták el egymást"
kulabombaafityiszre
@Béla333: augusztus 15., 19:41
Bélám építsél fel egy pártot a semmiből,ha már ilyen okos megmondó ember vagy,aztán
ha koalícióban hatalomra kerültél csukasd le a sikertelen gyurcsányt,meg orbánt akkor elhiszem amit írsz.
Viszont az tény,te voltál az lmp utólsó megrögzött csatlósa,még akkor is amikor már a hülye is látta,
az lmpt két dolog mozgatja ,a gyurcsány útálat,iletve az összefogás megfúrása.Ez aztán sikrült is a dicső lmp-nek.Meg is kapták a választóktól amit megérdemeltek.Te meg egy időre megzuhantál eltüntél,majd visszajöttél és semmit nem változtál.Na az ilyen megváltozni nem tudó emberek miatt,mint amilyen te is vagy nyer orbán és a bandája.
kulabombaafityiszre
Azért elgondolkodtam azon,milyen vezető lesz abból az emberből,aki egy kis politikai haszonszerzés céljából
egy magánbeszélgetés után rohan kiteregetni mit mondott a másik,ha egyáltalán mondta.
kereső
@Béla333: Ott van az idézet tetején- nem, ne az alján keresd-, merthogy a Polgármester úr fb. posztját hoztam ide. Keresd fel, győződj meg róla, hogy valós-e, nem csak egy újabb dk-s ármányról van-e szó. Ja, az oldal olvasható fb reg.nélkül is.
A kifogásaidat meg reg.után leirhatod a faceen.Ne nekem cimezd- hanem , annak aki posztolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.