Rövidesen döntenie kell a médiahatóságnak, hogy életben hagyja-e az utolsó kritikus orgánumok egyikét, a Klubrádiót, vagy cinikusan, indoklás nélkül ejti a pályázatát. Indoklási kényszer nélkül egy egyszerű “csak” is elég...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Csak pár - fővárosi - hallgatja. Mert máshol nem fogható. A vidéki - sajnos eléggé tájékozatlan, mert szól a Kossuth, meg a közszolgálati tv - nem tájékozott. És ez nekik elég. Ez viszont legalább 2-3 millió, ha nem több.
Nessy
@advocat: Azért szerencse, hogy már nem az ötvenes éveket írjuk, amikor a "Néprádió" bömbölt megafonból a falú főterén egész nap.
Béla333
A gond az, hogy a Klubrádió nem a teljes ellenzéket képviseli, hanem annak csak egy részét: az MSZP és főleg a DK rádiója.
Igaz? Bolgár Gyuri bácsi...???
RonaGyuri
@Béla333: Béluska te még mindig az Orbán segg-nyaló Szakasits-unoka embere vagy???
Béla333
@RonaGyuri: 11.46
Senkinek nem vagyok és nem is voltam az embere.
A véleményem a sajátom, nem úgy mint itt nem egy kommentelőnek, akinek a véleményét az általa fanatizált párt és annak a politikusa határozza meg.
Pl. te sem vagy képes tárgyilagosan gondolkodni, az agyadba már örökre bent marad a jelek szerint Schiffer gyűlöleted.
A témára visszatérve: A Klubrádió (így Bolgár György) olyan aljas propagandát nyomott a '18-as választások előtt az MSZP/DK irányába és az LMP/Jobbik ellen, hogy azt még a Rogán féle minisztérium is megirigyelhette volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.