Közösségi média nélkül nem fogunk választást nyerni – így fogalmazott a Magyar Nemzet néven megjelenő lapnak adott interjújában Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója szerint amikor a baloldali online média–jobboldali online média összevetésére kerül sor, akkor ott bizony jelentős hátrányban vannak. – Rendkívül fontos feladat: a jobboldali közösségnek az online térben is meg kell szólalnia – mondta a kormánypárti politikus. Kubatov Gábor beszélt arról is, hogy véleménye szerint a közvetlen, személyes politizálásnak sosem fog elmúlni a varázsa. A pártszervezet is csak akkor működhet szerinte jól, ha minden településen, minden városrészben, minden utcában vagy háztömbben van egy emberük, akit úgy ismernek, hogy ő a fideszes.

(Forrás: hang.hu, Északi által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Az interneten esélyetek sincs hülye gyerek. Itt sokkal hamarabb utolérni a hazug fideszest, mint a sánta kutyát
Eladott Ország
Csinálhatnánk egy utolsó vacsora reprót, kommentelőkkel. Ki lenne Jézus?
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FxTk9ZTy8EtOvxiyFry%2Fgiphy.gif&key=M3AakkTrY6n8sxTs4dR9tQ&w=600&h=225
Én azért erőteljesen hiányolom a képről a vacsora szervezőjét bírságoló két NAV-ellenőrt, a helyi ÁNTSZ felügyelőt, a bezáróhatározatot épp kézbesítő Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrét, a zárjegy nélküli bor miatt rajtuk ütő vámkommandót, a résztvevők számához elegendő mellékhelyiség hiánya miatt eljáró önkormányzati hatóság emberét és végül, de nem utolsósorban a szomszédot, aki feljelentést tett a zajos buli miatt. Jut eszembe, mi van a polgári körökkel?
Ha jól emlékszem, akkor egyszer nagyon fontosak voltak. Most mi van velük? Kikukázták a projektet?
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106915003_109557077489055_3884773016635261889_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=825194&_nc_ohc=Rt_kOnK3WZ8AX8dSm5L&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=3409d7eea7694a6a1beba0ed06a8d545&oe=5F3A1CA0
Kubatov, Excel Gábor a kudarcok kovácsolta katona szerintem meg...
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3607/8694/original.jpg?w=600&h
Kubatov mozgósító demokratái:
m.blog.hu/re/reflektor/image/szb20160223_uj_-05-1000x600.jpg
Összefoglalva. A szarnak a fajsúlya könnyebb mint a forrásvíznek, ezért úszik a tetején.
luiz
Az interneten esélyetek sincs hülye gyerek. Itt sokkal hamarabb utolérni a hazug fideszest, mint a sánta kutyát
Nessy
Hajrá! Ahhoz viszont olcsó internet szolgáltatás, minden családba számítógép, és nem digitális analfabéta közönség szükségeltetik! Kormányunk ezt pótolja óriás plakátokkal és egyéb propaganda eszközökkel! Lassan többet költünk propagandára, mint más egyébre!
Horizont
újabb 8 milliárdot kapott Rogán kommunikációra. Hiába minden. Az óriás plakátokat már leszarják az emberek. A megyei lapokat amit nagyon sokan olvastak, maguk alá gyűrték már a kutya se olvassa, tömik pénzzel őket, feleslegesen. A M1-et és a Kossuth adót a vidéki öregek nézik hallgatják tanulatlanok, tájékozatlanok. A TV 2 -t elég sokan nézik ez tény de inkább a politikamentes műsoraikat. Az internet ott van nekik. Annyi oldalt csinálhatnának amennyit csak akarnának pénz nem számít. De hiába minden erőlködés amikor nem olvassák annyian. Kormányoldaliak vagy szarok, vagy törlik a kommenteket, vagy tényleg annyira szarok, hogy szerintem még a híveik se olvassák. Azt hiszik ha INDEX néven újrakezdik majd olvassák?? Hát nem! Még ebből is le lehet mérni, hogy messze van az a 2/3 csak csalással jött sz össze.
Kubatov meg erőlködjön!
Szeparepa2
Majd az üllői úti fák egyikén himbálózva mozgósíthatja a seggét, amikor befosik a megfulladáskor...
human
Úgy néz ki nagyon hisznek benne, hogy ha jól láthatóan hazugság is amit terjesztenek, de ha elég sokat, elég sok helyen tolják akkor csak elkezdenek hinni benne az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok