A ferencvárosi rendőrség garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 15-én, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy csoport tagjai augusztus 14-én éjjel a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett szivárványszínű zászlót letépték, majd azt magukkal vitték és elégették.

Elfogták az egyik zászlóégető fradistát

A csoport egy fradista szurkolói tábor volt, tettükkel a közösségi médiában dicsekedtek. A zászló helyére egy zöld-fehér sálat akasztottak.

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.

A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.

A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.

(police.hu nyomán)

(Fotó: pixabay.com)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
majd fideszes kitüntetést kap, meg állást! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Nem értek egyet ezekkel a stupid fradisokkal, de azzal sem, hogy ezt a zászlót az önkormányzat épületére kellene kitűzni.
Azért mert valaki "más", azt nem kell feltétlenül hirdetni és reklámozni. Maradnának csendben, és akkor a fanatikus keresztyén heterókón kívül senki sem foglalkozna velük, élhetnének kedvük szerint. De így csak növelik a velük szemben ellenségesen fellépők táborát.
advocat
@Shikari: Csak a magadfajta titkolt melegeknek.
advocat
@Shikari: @Shikari: Még a migráncsok is azt nézik - ha bejutnak - hogy hogyan juthatnak el "nyugatra"? Ki az a marha akinek ez az ország kellene. Mutass egyet!
Megjegyzem túl sok meleg tett ezért asz országért, nem keveset. Művészek, építészek és sorolhatnánk... Te már bele sem férnél.
ómió
Tényle abcúg, hogy a buziktól még a zászlajukat is eltávolítanák.
csak úgy....
minö dicsö cselekedet! :) Dugovics Titusz kolléga Nándorfehérvárnál a buzi törökkel ugrott egy seggest,zászlóstu mindenestü! ezekkel a fradista & fidelitasos kölkökkel nem sokra ment vóna Hunyady és Zrinyi...
Namely
Ha 2 tinit rabolt vagy fosztott volna ki, akkor is ilyen gyors lett volna a rendőrség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.