Az objektív elé álló négylábúak a budapesti rendőrök segítségével folytatják a gazdikeresést.

Szupercuki árva kisállatokkal pózoltak egy videóban a BRFK rendőrei

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a REX Kutyaotthon Alapítvány idén közös projekttel készült a Hontalan Állatok Világnapjára. A rendőrök a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezettek az állatvédelem mellett; hivatali munkájuk során is többször mentenek bajba jutott, vagy rossz körülmények között élő állatokat – olvasható a police.hu-n.

A Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal épp egy szaporítótelepről kimentett kutyák elhelyezését követően kezdődött a BRFK együttműködése, hogy az állatok biztonságba helyezésén túl új otthonuk megtalálásában is segítsék a rendőrök a négylábúakat.

A budapesti rendőrök az állatotthonban lakó kutyák és cicák közül 37 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotósorozatot és az állatotthon lakóinak tápot is vittek.

Dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott az állatmenhelyre, ahol megnézte a fotózást, illetve tápot adott át Dr. Koleszár Istvánnak, az állatotthon igazgatójának.

A kutyák és cicák fényképeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán, a BRFK Információs Portálon nézhetik meg az érdeklődők, és persze a leendő örökbefogadók.

Az állatokról a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon érdeklődhetnek a leendő örökbefogadók.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.