Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője – írja az RTL Klub Híradója alapján a 24.hu. Az orvost a kiskunhalasi kórházban ápolják.  Az intézményvezető közösségi oldalán azt írta, hogy egy orvostól kaphatta el a vírust. 

Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője

– számolt be a hírről az RTL Klub Híradója. Az orvost a kiskunhalasi kórházban ápolják. A kistelepülésen az orvos az egyetlen koronavírusos, de azt, hogy hol és kitől kapta el, nem tudni.

Az intézményvezető közösségi oldalán azt írta, hogy egy orvostól kaphatta el.

Bácsalmás polgármestere viszont úgy tudja,

a szakellátó vezetője szabadságon volt, amikor megfertőződött.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
kenik a szart egymásra...mert ha súlyos következménye lesz a fertőzésnek, horribile dictu valaki meghal, akkor természetesen más a hibás
simmering73
Itt csak az hal meg, aki már egyébként is meghalna, mert csak hálni jár bele a lélek, annyi járulékos betegsége van. Az influenza, na az halálos, de ez a nyomorult koronavírus ez csak a szenvedését rövidíti meg a haldoklóknak - maszk és koronavírus tagadó Pálinkás professzor szerint.
csak úgy....
oszt hun van cili a kitüntetett. mikor köll mán a vitézség?
Pálinkás Pál
@simmering73: látom eszed a nullához konvergál!!! egy hozzászólást mutass ahol azt állítottam hogy nincs koronavírus!!! ugye nem megy??? mellesleg továbbiakban nem érdekel ez az egész marhaság...most sem írtam volna semmit ,ha nem nevesítesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.