Egy augusztusi kutatás szerint a magyarok a fertőzöttek számának emelkedésére reagálva nagyobb hangsúlyt fektetnek a védekezésre, mint egy hónappal korábban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez netto kamu...ahol nem kötelezik rá az embereket,ott 1 % sem...és ahol kötelező, ott is meg lehet nézni,hogy hogyan...
emerencia
Tapasztalatom szerint mostanság kb. 20-30 százalék viseli folyamatosan és szabályosan azok közül, akiknek csak kb. fél vagy egy órán át kell hordaniuk. Ott ahol nincs légkondi vagy csak kamu üzemmódban működtetik, a párás melegben még azok is lehúzzák az orrukról és a szájukról, akik tisztában vannak vele, hogy a saját és embertársaink egészsége van veszélyben, ha nem vagyunk hajlandók az arcmaszkot viselni. Nagyon sokan akkor is reflexszerűen lehúzzák a szájukról, ha mondani akarnak valamit. Arról pedig senki nem beszél, hogy mi legyen azokkal akik 10-12 órán keresztül kénytelenek naponta védőmaszkban lenni és közben mozogni a társadalmilag mélyen leértékelt munkájuk végzése közben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.