Sokkoló.

Szörnyű tragédia: egy családanya vesztette életét az ivádi balesetben – négy árvát hagy maga után

Egy négygyermekes édesanya veszítette életét az Ivádnál történt balesetben hétfőn este. A 33 éves arlói nő naponta ingázott, Budapesten egy tortagyárban dolgozott éjszakai műszakban, hogy eltartsa négy gyermekét, akiket egyedül nevelt.

augusztus 17-én este a 23-as számú főúton Ivád és Mátraterenye között egymásba hajtott egy teherautó és egy személyautó. A rendőrség a balesetet követően mindössze annyit közölt, hogy az ütközés következtében egy személy azonnal életét veszítette, az autó többi utasa pedig megsérült.

A súlyos baleset helyszínére többek közt két mentőhelikopterrel vonultak ki a hatóságok, a bejelentés alapján ugyanis legalább hat sérültre lehetett számítani. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelem és mentőszolgálat munkatársainak végül a személyautó öt utasa közül kettőt kellett kiemelnie az autóból. Egyikük, a 33 éves arlói nő életét veszítette, míg a másik sérültet életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba. A többi utas enyhe sérülésekkel került az egri kórházba – tájékoztatta az RTL Híradót az OMSZ szóvivője, Leskó Diána.

Az RTL Híradó megtudta, hogy a balesetben életét veszítő nőt négy kisgyermek várta arlói otthonában, közülük hárman tíz éven aluliak. A gyermekeit egyedül nevelő asszony éjszakánként takarítóként dolgozott egy budapesti tortagyárban, ahova a cég többi munkatársával együtt ingázott.

"Minden éjjel felutazott Budapestre, éjszaka dolgozott, nappal pedig nevelte a gyermekeit" – mondta Vámos Istvánné, arlói polgármester, aki ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat minden segítséget megad majd az árván maradt gyermekeknek, akik a tragédiát követően nagymamájukhoz kerültek.

Forrás: Blikk/RTL Klub

Kép: RTL Klub

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Málna: Tényleg kár rád pazarolni az időt és a szót.
Málna
@kereső: Nektek volt kár hülyeséget beszélni.
Málna
@Horizont: Ja, gondolkodásra kényszerítenélek, és ettől szenvedsz. Mert csak mocskolódni szeretsz.
Málna
@Horizont: Hol válaszoltál a kérdésemre? Sehol. Írtál egy orbitális baromságot, és amikor rákérdeztem csak mellébeszéltél és személyeskedtél. Mint mindig. Ennyiből állsz és a mocsos szádból. Te is tudod, érezni a kínlódásodból. És ne erőltesd ezt a röhögős vonalat mindig, úgysem hiszi el neked senki...
Málna
@Horizont: De nem röhögsz. Miért írod ezt mindig? Olyan erőltetett. Mint a sok 'D' betű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.