Orbán Viktor miniszterelnök a szerda délelőtti V4-egyeztetésen ismét kiállt a Fehéroroszország ügyében képviselt lengyel álláspont mellett; az azt követő rendkívüli EU-csúcson pedig katonai és gazdasági elemeket is tartalmazó, átfogó uniós geostratégiai tervet szorgalmazott – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a tanácskozások után az MTI-vel.

A magyar miniszterelnök világossá tette, hogy Fehéroroszország ügyében a visegrádi országok között egyetértés van; a Lengyelország által képviselt álláspontot a V4-partnerek mindegyike, így Magyarország is a leghatározottabban támogatja.

Az Európai Tanács rendkívüli videokonferenciáján Orbán Viktor arra szólított fel, hogy a fehérorosz válság után kialakult helyzetben az Európai Unió mielőbb készítsen valódi, átfogó geostratégiai tervet, amelynek az emberi jogi és demokratikus vonatkozásokon kívül katonai és gazdasági szempontokat is tartalmaznia kell – ismertette Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Orbán megszólalásának komoly súlya van. Pár hét után, a lengyelek mögé bújva :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Te,,mint hajléktalan,munkanélküli, román migráncs ,sátorlakó,,,,,persze,hogy fogalmad sincs pl. a közműdíjak emeléséről.. Mekkora hülye vagy ,te Bugsy..!!!
csak úgy....
@Shikari: te több vagy már mint egy sima nem normális! te már ön és közveszélyes kategória! még jó,hogy ismerlek..,különben kezdenék félni!:)
csak úgy....
@Shikari: Az utolsó fillért is kisajtolni az Eu fasiszta rohadékokból! :)
oszt mire köttenéd a pénzt,te otthonülö? csak nem az orbán családra ?
frankón leszopthattad magad te csöppöt se normális..
csak úgy....
@Shikari: te csöpp eszü ! tegnap volt itt arról szó,hogy a kedvencedék a németektöl rendeltek milliárdokér gyalogsági biszbaszt! gondolom nem voltál ott az utolsó oktatáson...
ómió
Nocsak! Ráhazudás ellenére se lóg ki az EU-s kánonból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.