Eszébe jutott, hogy vele is ezt művelte a kormánymédia, és mennyire nem esett neki jól.

Vona Gábor megvédte Szijjártó Pétert, és üzent az orbánozóknak

Miközben összellenzéki felháborodás követte Szijjártó Péter adriai jachtos lebukását, Vona Gábor egészen más szemszögből igyekszik rávilágítani az ügyre.

A Jobbik alapítója azt írja, bár számtalan dologban nem ért egyet a kormány külpolitikájával,

ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter.

Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet.

Azt is hozzáteszi, valóban butaság volt munkahelyi képpel illusztrálni, amit a nyaraláson tett meg, de azért nem hinné, hogy ez a NER legnagyobb bűne. És Szijjártó Péter sem a NER oligarchák mintapéldánya – véli Vona Gábor.

Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (Ezt a Fidesznek is mondom, velem is rendre megtették, ráadásul még hazudtak is.) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt

- írja Vona, kitérve arra is, hogy bárkivel történne ez – akár Karácsony Gergellyel is, – megvédené.

Majd odaszúrt még az egész ügyet kirobbantó Átlátszónak is:

Annak, aki beküldte a képet az Átlátszónak, nem tudok gratulálni. Ha pedig ezt maga az Átlátszó szervezte, akkor jó, ha ezután nem kunyerálnak pénzt horvát nyaralásra

- üzente a Jobbik egykori listavezetője és miniszterelnök-jelöltje.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Érdemes elolvasni a facebook bejegyzését, hogy milyen egy eladott lelkű gerinctelen patkány, amikor hülyének néz mindenkit, de egyben nincs is más választása. Szar idők, szar emberek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Oposit
Egy szarházi volt mindig ez a volna. Seggnyaló szélkakas. Okádék.
cikicakk55
"Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt"nem csak,hogy nem irígylem a nyaralását,de az egész életét nem kívánnám magamnak és a családomnak sem. Egyik Fideszesnek sem szeretnék a helyében lenni. Igaz,hogy mi 20 éve nem voltunk nyaralni,még határon belül sem, de ettől függetlenül az én éjszakáim nyugalmasan telnek. Nem kell,hogy magánhadsereg őrizzen,ha megyek bár hová. Nem kell aggódnom,hogy egy fanatikus orvgyilkos kilő. Nem kell rettegnem,hogy ha bukik a rendszer,akkor egy életre börtönbe kerülhetek. Hiába próbálják azt szajkózni,hogy a Fidesz még mindig magasan vezet a pártok közt,ez nem így van. Vona egy moslék alak volt és az is marad. Sosem hittem el neki,hogy végleg hátat akar fordítani a politikának.
advocat
Nyal egyet. Hátha lesz miniszterei biztos, vagy ilyesmi. Jó pénzért tán' még WC papír is. Kormányközelben.
SystemError
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy Vonát mivel sikerült ennyire megzsarolni, ha már itt tartunk. Tényleg igaz lenne Terry Black..
SystemError
Cuki a kis lila sál a nyakában ezzel a kis kabival. Nincs ezzel baj, kivéve, ha másoknak azért hazudik, mert ezzel zsarolják:
mindenszo.hu/wp-content/uploads/2018/03/gaby-amanda-758x287.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.