Az elkövetett hibánál csak egy nagyobb vétek van: nem beismerni azt – írja közösségi oldalán Bíró László, az októberi szerencsi időközi parlamenti választás ellenzéki jelöltje – vette észre a 24.hu. A választást a fideszes Koncz Ferenc halála miatt írták ki.

Bocsánatot kért rasszista és antiszemita kijelentései miatt a jobbikos politikus
Fotó: Facebook/Bíró László

Bíró úgy fogalmaz:

keresztény, istenfélő emberként elismerem, hogy hibát követtem el, amikor a közösségi médiában lefolytatott viták hevében évekkel ezelőtt vállalhatatlan kijelentéseket tettem. A bűnömért bocsánatot kérek mindazoktól, akiket megbántottam.

A jobbikos politikus nem kéri, hogy az ellenzéki pártok elnézzék a bűneit, csak azt kéri, tegyék most félre mindazt, ami kavarog bennük.

Tegyék félre azokért, akikért megyei képviselőként immár 10 éve küzdök Borsodban, Abaújban, a Hernád völgyében, Hegyalján, a Taktaközben származástól függetlenül. És tegyék félre azokért is, akik ettől a választástól nem kevesebbet várnak, mint a kétharmad lebontását szerte az országban

- írja.

Bíró Lászlót korábbi kijelentései miatt Setét Jenő roma aktivista rasszistának nevezte, a kormánymédia pedig azt is felrótta neki, hogy Budapestet judapestnek nevezte

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Akkor most a választásig "felfüggeszti" az ilyeneket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.