Semmiképpen sem kormányzati hatáskör. csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely a külügyminiszter jachtozásáról azt mondta, szerinte Szijjártó Péter biztosan minden szabályt betartott Mivel ez már nem az első alkalom, hogy kormányzati politikusok azzal keverednek botrányba, hogy az állami megbízásokból gazdagodó üzleti köröktől fogadnak el nagy értékű ajándékokat/szívességeket, megkérdeztük, hogy talán nem lenne-e szükség szigorúbb szabályozásra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
"Gulyás szerint Szijjártó saját felelőssége, hogy kinek a jachtján ül"
tényleg?
Nem az orbán kormány felelőssége?
Miszerint:
1: szíjjártó képeket küld, mintha az irodájából dolgozna
2. Annak a szíjj péternek a luxusjachtján bekkeli ki a fehérorosz válságot, aki Mo. 4. leggazdagabb embere, az építőipari cégeivel rengeteg állami és önkormányzati megbízást elnyerő tiszakécskei nagyvállalkozó
3. "Legyen az a jelszó, hogy több Balaton, kevesebb Adria" – így üzent a Orbán a magyaroknak július 10-én- nahát csicska szíjjártó sem fogadta meg főnöke kérését? Ezt orbán vajon számon kéri-e rajta?
4. Korrupció gyanú, ha egy külügyminiszter a családjával ingyen nyaral Mo. 4. leggazdagabb embere hajóján, aki 4. leggazdagabb ember Mo.-on sorra nyeri a közbeszerzéseket
5. És ha fizetett érte, szeretném látni a jacht tulajdonosának a bevallásában amit a nav felé benyújtott.
6. Normális országban – ami ma nem Mo.- ilyen blama miatt egy tisztességes miniszter lemond.
7. Normális országban – ami ma nem Mo.- ilyen blama miatt egy tisztességes miniszterelnök (orbán) kirúgja a miniszterét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.