A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus-fertőzés behurcolása, ezért szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre – mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Felidézte: nyáron bevezették az egyes országok fertőzés szerinti osztályozását, de szeptember 1-jétől nem lehet fenntartani ezt a rendszert és szigorítások jönnek. Nem mondom, hogy satu, de ahhoz közeli állapot fog beállni – jelentette ki a műsorban.

A miniszterelnök elmondta: a magyar állapotokhoz képest a legtöbb országban romlik a koronavírus-helyzet, ezért

az a korábbi állítása, hogy Magyarország számára a legnagyobb veszélyt a fertőzés behurcolása jelenti, "nemcsak, hogy érvényes, de érvényesebb, mint korábban volt".

A kormányfő beszélt arról is, hogy

Magyarországon tavasszal emberek tízezreinek az életét sikerült megmenteni a bevezetett intézkedésekkel, vagyis "van egy tudásunk" arról, hogyan kell védekezni a fertőzés ellen; elsősorban ezekre a tapasztalatokra kell építeni majd ősszel.

Szólt arról is, hogy a fertőzések száma nem lényegtelen,

de a legfontosabb, hogy az emberek ne haljanak bele a vírusba.

A betegségből meg lehet gyógyulni.

Biztos nem kellemes, megkínozza az embert a koronavírus-fertőzés, de nagyon sokan felépülnek

- fogalmazott. Felhívta a figyelmet arra, hogy a vírussal szemben a legkiszolgáltatottabbak az idősek, ezért minden figyelmet az ő védelmükre kell fordítani.

Hangsúlyozta:

fel kell lépni a vírus behurcolása ellen.

Felidézte: nyáron bevezették az egyes országok fertőzés szerinti osztályozását, de szeptember 1-jétől nem lehet fenntartani ezt a rendszert és szigorítások jönnek.

Nem mondom, hogy satu, de ahhoz közeli állapot fog beállni

- jelentette ki.

A kormányfő hangsúlyozta:

nem szólhat bele a magyar emberek személyes életvezetésébe, szokásaiba, nyaralási terveikbe, de kellő óvatossággal és tisztelettel arra kér mindenkit, hogy "déli irányba szeptember utánra ne foglaljon, szervezzen, ne képzeljen el magának nyaralásokat, mert az bele fog ütközni a határvédelmi intézkedésekbe".

A kérdésre, hogy az egészségügy felkészült-e arra, ha nőni fog a koronavírus-fertőzöttek száma, a kormányfő elmondta: március közepén komoly, a védekezéshez szükséges eszközparkot alakítottak ki, amit majd ősszel tudnak használni.

Mindenki aludjon nyugodtan, minden eszköz rendelkezésre áll

- fogalmazott.

Hozzátette: Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Kásler Miklóssal, az emberi erőforrások miniszterével "megalkotta a koncepciót, hogyan lehet saját termelési kapacitásokat, ipari képességeket kiépíteni, hogy ne kelljen legközelebb beszereznünk, hanem minél több dolgot saját magunk tudjunk gyártani".

Megjegyezte:

lélegeztetőgép-gyártásban Magyarország a világ élvonalába tartozik, és eljön majd az idő, amikor minden lélegeztetőgépet itthon gyártanak.

"Magyarországnak jó oka van arra, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lelkiállapotban várjuk a vírus második hullámát, mint tettük márciusban" – jelentette ki a kormányfő.

Orbán Viktor szólt arról, hogy minden segítséget megkapott a fertőzés első szakaszában a hazai szakemberektől.

"Az ország és a nemzetszolgálat kultúrája ebben a világban, az egészségüggyel foglalkozó tudományos és orvosi világban rendkívül erős. Ez szerintem a sikeres védekezés egyik előfeltétele" – mondta. Hozzátette: tavasszal úgy látták, amíg nincs vakcina, addig ez a bizonytalan helyzet nem fog változni.

Ma már a világ közelebb van a vakcina felfedezéséhez, jó remény van arra, hogy valamilyen védelmet nyújtó vakcina tömegesen is elérhető lesz, ezért Magyarország "minden irányban kinyújtotta a csápjait, ahogy tette azt tavasszal" – közölte a miniszterelnök. A kormányfő a műsorban kiemelte: bár a vártnál sikeresebbnek látta az átállást a digitális oktatásra tavasszal, de nem szabad azt hinni, hogy annak nincsenek árnyoldalai.

A miniszterelnök szerint tíz százalék felett van azoknak a diákoknak az aránya, akik "egyszerűen eltűntek a rendszerből", nem kapcsolódtak be, nem vettek részt vagy csak időnként vettek részt a digitális oktatásban.

Most, amikor szeptemberben újraindul az iskola, valószínűleg nagyobb lesz a tudásbeli különbség egy-egy osztályon belül, mint a járvány kitörése előtt volt

- jelentette ki. Megjegyezte: a pedagógusok számára komoly szakmai kihívás lesz ismét egységes osztálymunkát kialakítani, de hiszi, hogy meg tudnak vele birkózni.

Ne tekintsünk úgy a digitális oktatásra, mint a bohóctréfára, hogy van másik: ha nem működik a rendes, elővesszük a másikat és ugyanolyan jó, mint az előző volt

- fogalmazott.

A kormányfő szerint itt és most a nevelési, pedagógiai célokat leginkább a személyes találkozáson alapuló oktatási rendszer tudja szolgálni, a digitális oktatás "csak tartalék". Hozzátette: ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy elkerüljék a szokásos rendtől eltérő módon folyó oktatást, és megvédjék a hagyományos, iskolai jelenléten alapuló tanítást.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"A miniszterelnök szerint tíz százalék felett van azoknak a diákoknak az aránya, akik "egyszerűen eltűntek a rendszerből", nem kapcsolódtak be, nem vettek részt vagy csak időnként vettek részt a digitális oktatásban."- ezt találta mondani a magát miniszterelnöknek mondó.Biztositottátok hozzá az eszközöket, hogy minden tanuló hozzáférjen az oktatáshoz? Nem. Mert nem kaptak eszközt, nem kaptak internet hozzáférést. Akkor mi a jó francról hadoválsz. és ami siker volt a digitális oktatásban az jobbára a vért izzadó pedagógusoknak, szülőknek köszönhető. Hogy nem bukott meg az egész nem rajtad és kormányon múlt. Ne orozd el mások erőfeszitéseinek eredményét te tolvaj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ronin2
"Most, amikor szeptemberben újraindul az iskola, valószínűleg nagyobb lesz a tudásbeli különbség egy-egy osztályon belül, mint a járvány kitörése előtt volt".
No,akkor a "butábbjának" iziben megítélni pár milliárd forint "fájdalomdíjat."
Persze,levonva belőle az ügyvédi költséget!:D
kereső
"A miniszterelnök szerint tíz százalék felett van azoknak a diákoknak az aránya, akik "egyszerűen eltűntek a rendszerből", nem kapcsolódtak be, nem vettek részt vagy csak időnként vettek részt a digitális oktatásban."- ezt találta mondani a magát miniszterelnöknek mondó.Biztositottátok hozzá az eszközöket, hogy minden tanuló hozzáférjen az oktatáshoz? Nem. Mert nem kaptak eszközt, nem kaptak internet hozzáférést. Akkor mi a jó francról hadoválsz. és ami siker volt a digitális oktatásban az jobbára a vért izzadó pedagógusoknak, szülőknek köszönhető. Hogy nem bukott meg az egész nem rajtad és kormányon múlt. Ne orozd el mások erőfeszitéseinek eredményét te tolvaj.
Nessy
@kereső: Verbálisan minden adott volt szerintük! Ja, hogy a gyakorlat mást mutatott? Az nem az hibájuk!
csak úgy....
"fel kell lépni a vírus behurcolása ellen." ( orbán)
erre elküldi nyaralni,tengert nézegetni a pógárt...,mert amíg lehet!?
sorost a fö mumust nem is említette,egy kis külföldi nyaralás ráférne már a viktorra is..
legott
Csak azért nem öllek meg, mert...
Tudod mit, mégis megöllek.
Mert megérdemled!
luiz
Kapitány, jéghegy előttünk.
- Teljes gáz!
legott
Annyira rövid ideig tart egy dugás, amikor benne akarsz lenni össze akarsz olvadni a másikkal...
legott
Össze akarok olvadni veled - egy test!
Én benned, te bennem - egy test!
csak úgy....
@Nyírfa: csak a titanicról a kapitány nem lépett le,mint majd ...
Málna
@kereső: A többiek sem kaptak hozzá eszközt, mégis megoldották és részt vettek a digitális oktatásban.
Ez a 10 százalék az a 10 százalék, akik szüleinek nem kellett volna szaporodniuk...
Gazella
Na az nem 10% hanem sokkal több
... magyar nincs rákényszerìtve az online oktatásra.
legott
Képzeld, a volt feleségem pont így néz ki és vesztettem el Őt a pia miatt.
Gazella
Ja az a franc vírus el se ment az országból. Nem külföld hozza be. Érdekes a horvatoryzág az egyik legfertözöttebb és a magyarok mehettek oda. Na akkor onnan hozzák haza.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: nem is tudom,szerintem ott sincs jó kezekben!
graz óta egyre habsburgosabb..
Nyírfa
A vírus biztosan nem kellemes. Mondta Orbán. Sőt, lehet, hogy kellemetlen. De az eléggé valószínű, hogy kellemetlenebb, mint az Adrián nyaralni a Szíjj nevén szereplő kormányjachton.
Amúgy nyugi, tessen rendesen aludni, mert a megvédés folyamatos, erről Orbán maga kezeskedik. Mindentől meg vagyunk és megleszünk védve, legelébb persze az örömteli élettől, mert az élet kötelesség, nem móka, meg kacagás, ahogy azt a dekadens Nyugat bizonygatja , látjuk is, mire mennek vele a libernyákok, úgy elporzunk mellettük a lovainkkal, hogy kettőig sem tudnak számolni, amíg mi háromig is, Mert három a magyar igazság, ez törvény, az az egy ráadás csak az aranytartalék, aminek helyre is állítottuk a vonatát, hogy legyen mivel elszállítani.
Isten áldja Magyarországot, hirdeti az Origo , és tényleg, már nagyon ránk férne egy kis áldás, kedves Isten, mert nem állnak úgy a számok. Nagyon nem. És mi, ugye, nem vagyunk olyan tökös nép, mint a belarusz.
legott
Mindent és mindenkit elvesztettem a pia miatt - ne igyál !!!
kereső
@Málna: Monstam, hogy hannyaholj, de mert jó neveltetést kaptam ezért aztán válaszolok- nem ez a kormány volt az, amelyik meghirdette a digitális jólét programját? Még kormánybiztost is kapott. És, ha már digitális és táv- közoktatás!!!akkor az az elvárható minimum egy felelős!!!kormány részéról, hogy ehhez biztositom az eszközöket a közoktatásban részt vevőknek. Ugye nem kell mondanom, hogy a többi 90 % gyermek szülei nagy részének plusz kiadásai keletkeztek , hogy meg tudják oldani gyermekük tanulását. Ugye nem kell mondani, hogy akiknek nem volt erre anyago fedezetük, azok hitelt vettek fel ezért. Ugye nem kell elmondanom, hogy milliárdokat adott a kormány a digitális tananyag kidolgozására czunyiné kormánybiztosnnak- és a fasorban sem volt.A tanárok, szgépes civilek, könytárak, könyvkiadók csinálták meg, hoogy lehessen oktatni.
És ne, kérlek ne is válaszolj, mert nem vagyok vevő a kinosan buta, és tájékozatlan hülye szövegedre.
legott
Ezt a nőt vesztettem el.
Fáj midig, örökké !!!
legott
Pedig szeretett engem.
Rossz voltam és mégis szeretett.
Ne igyál !!!
Béla333
Tök fölösleges elgondolkodni azon, amit Orbán mond. Holnap elmondja az ellentettjét is.
Azt sem tudja mit beszél...
legott
Az én feleségem így nézet ki s szeretett akkor is amikor rossz voltam.
Sokszor voltam rossz.
Tál sokszor...
kereső
@Nyírfa: Amire nagyon hajt ez a útszéli lókupec- leginkább a józan észtől akar megvédeni bennünket.Sajnos, sokakat sikerül is neki. köztük egyetemi tanárokat, akadémikusokat- akkor miért is pórt csesztetjük?
legott
Börtöne zársz mert megöllek?
Kezdem leszarni, hogy ki zár börtönbe, mert megölök pár geci népnyúzót.
A börtönben is ölni fogok - a büdös cigányokat.
legott
Erre varrjál gombot te buta magyar paraszt, aki éppen rendőr lett - mert ennyi eszed van!
Málna
@kereső: Milyen plusz kiadásról beszélsz? Hány olyan családot ismersz, ahol nincs net, nincs okostelefon és laptop? Minden normális háztartásban vannak ezek az eszközök. Ezek ma már alapvető dolgok. És a világon semmit nem kellett kidolgozni az oktatáshoz, elég volt egy közös videóhívás, amibe az egész osztály becsatlakozott.
Elképesztő, mit össze nem hazudoztok, károgtok a semmin...
legott
A kurva anyád!

Ha még egyszer jössz kopogtatsz a medve anyáddal, levágom fejed.
tudode
Jó, hogy mongya!
.
Miközben a pereputtya szívatja az ország BUKszáját:
.
---- az Orbán-család ismeretlen története első rész PartizánINFO
.
www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=mtHwBhjXeK0&feature=emb_logo
.
--- az Orbán-család ismeretlen története második rész PartizánINFO
.
www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=W6DShLlS3I0&feature=emb_logo
---------------------------------
.
Mint egy kétéltű megjátssza a felcsúti nagybácsit!
.
Jól beszopta az ország!
namihami
Nem most kellene azt a satut betekerni, hanem az elején nem kellett volna meglazítani.
Persze, akkor a Szijjártó gyerek se ""robotolhatott"" volna az adriai kisladikon, miközben majd megdöglött az eszeveszett hajtásban, a cimbora által grátisz nyaralás alatt. Mert az árkalkuláció vagy számla elkeveredett a nagy munka közben. Lehet, hogy a vízbe esett a számlatömb. (mert ott elégni mégsem tudott)
legott
A Balaton...

Le kell fürdenem utána?
Nem fürdök le utána, baszd meg !!!
Málna
@csak úgy...: Próbálj meg valami értelmeset...kérlek...! Ezeket ne nekem küldd, én a felnőtt, intelligens kommunikációban vagyok otthon. Vannak itt sokan, akik nem, miért nem azokkal próbálkozol?
Nyírfa
@kereső: 13.38

Ez így van. Amíg szellemileg és erkölcsileg felejthető az elitnek nevezett közép-és felsőosztályba tagozódott társadalmi réteg, addig sem okunk, sem jogunk nincs a köznép megítélésére. Olyan, amilyen, sem jobb, sem rosszabb azoknál, akik kizsigerelik.
Van valamiféle törzsi, hadi szellem a magyarokban, ami nem engedi fejlődni a valamikori honfoglalók leszármazottait. Akik a jó hírünket vitték az évszázadok során, kivétel nélkül az asszimilálódott , már előttünk is itt élő, illetve a később betelepedett népcsoportok tagjai közül kerültek ki. Ezen illene elgondolkodnia minden mellét verő nagymagyarnak.

Megnézni sem voltam hajlandó a trianoni emlékműnek kikiáltott, és tegnap felavatott árkot az Alkotmány utcában. Csak az újság címfotóját láttam, a lejtő bejáratával és a kiábrándítóan sivár Kossuth téri háttérrel. Ennél negatívabb társadalomképet tervezve sem lehetett volna létre hozni.
legott
Én nem szeretlek te tégedet, de London - valamiért - szeret téged.
legott
Fejtsük meg együtt, hogy miért szeret London téged.
Akarod megfejteni velem, te geci istentelen buta magyar?
legott
Nem én öllek meg, téged, és irtóm ki az egész családod, hanem Isten és Jézus ól meg téged, és írtja ki az egész kibaszott családod - te büdös geci!.

Biztos én vagyok a rossz, te geci.
A kurva anyád !!!
balos
@Nyírfa: Pedig 89 óta a jobboldal mindent ELKÖVET,hogy letörje a gondolkodni képesek tömegeit,hogy aztán a birkák önként és "dalolva" adják el a lelküket értük!A mai felszínen úszó szart nem tudom másként leírni,mint a ,most mögé bújókat jellemezte egykor Ő:farizeusok a legrosszabb fajtából!
legott
Annyira keresztény vagyok, hogy csak na!
És fehér is vagyok.
Meg hetero.
csak úgy....
@balos: te meg tudod mondani pontosan,hogy 89 töl a magyar politikusok hányszor ´változtattak "térfelet"? a leg undorítóbban a volt kisz. titkárok...
Nyírfa
@balos: Az nem véletlen, hogy számomra Kádár János volt az első és egyelőre az utolsó államférfi Magyarországon. Gyurcsány lehetett volna, ha érettebb, de nem volt az. Azt hiszem, a mai politikusi garnitúrát, úgy, ahogy van, kevés kivételtől eltekintve, de át kell ugranunk.
Hiányolom a társadalom ostor-szerepét, de, a magyarok nagy része bort iszik és vizet prédikál, így maga is farizeus.
csak úgy....
@Nyírfa: ezt az 56 utáni vagy a késöbbi kádárról mondod? mert nagyon nem mindegy ! nekem marad a véreskezü jani!
tegyük föl ,ha most úgy tisztogatnának mint akkoriban!? attól elakadna a lélegzetünk...
Qqberci
"eljön majd az idő, amikor minden lélegeztetőgépet itthon gyártanak."

Egyelőre a porszívónál tartunk...
Clavigo
Nem mondom,hogy fullkretén vagy,,de már ahhoz közeli az állapotod... Faszfej.
Nyírfa
@csak úgy...: '56-ban 3 éves voltam, úgyhogy csak elvi álláspontom van. Ifjú- és felnőttkorom Kádár-rendszere nemcsak élhető volt, hanem törekvéseiben rokonszenves , tisztelhető. Hogy mi sikerült belőle az adott emberanyaggal, az jelen éránkban érhető tetten igazán.
csak úgy....
@Horizont: én már kezdem kapizsgálni,ok kicsit extrém de legalább nem durbincsos!
csak úgy....
@Béla333: na látod! éppen ezen köne sokaknak elgondolkozni!
Eriksson
@Horizont: Amiről írsz, pontosan ez van Belaruszban. Az ő Kádárukat Lukasenkónak hívják, és ugyanúgy szerethetőnek tartják a rendszerüket sokan. Eddig legalábbis béke és nyugalom volt arrafelé.
Ha ott is lesz változás, nem biztos, hogy jobban járnak. Lásd Ukrajna.
csak úgy....
@Nyírfa: a kádár rendszer ,lehet neked és a családodnak élhetö volt, de azokban a városokba, ahova kijelölt a párt egy durbincs féle szakembert ? franc aki az illuzióidat rombolná,még olyasmi lennénk mint az örökösen efftársazó omijó..
Nyírfa
@Horizont: Totál káosz van itthon minden téren. Ezt az országot a lakosság viszi a hátán, amíg bírja szusszal, addig működik az állam, na de meddig tart ki az a szusz? Az agyrém, hogy a társadalom rutinnal vegyes felelősségérzete tartja életben az államot, míg annak vezetői elszabadult hajóágyúként garázdálkodnak.
kereső
@Nyírfa: Wgy árok, ami az "összetartozás emlékműve"- nem bizarr egy kicsinykét. És amint olvasom telis-tele történelem hamisitással. Eredeti horvát, szlovén,román, szlovák falunevek leforditva magyarra. olyanok, amelyek sohasem voltak magyar falvak.Na az ilyen magatartás vezetett Trianonhoz, meg az 1947-es párizsi békéhez.
Nyírfa
@Horizont: 15.49

Hálás vagyok , hogy olyan nyugodt, nélkülözésmentes gyerekkorom volt, amelyben 6 évesen már könyvet kaphattam karácsonyra - a Kincskereső kisködmönt - , és természetes volt, hogy meleg hócipő védi a lábam, hogy a gázbojler egy-két perc alatt felfűti a vizet, és lubickolhatok a fürdőkádban, hogy cserépkályha duruzsol a nagyszobában, és a nővéremmel saját szobánk van, saját , évről évre gyarapodó könyvtárral. Mindenkinek azt kívánom, hogy tapasztalja meg a VAN természetes állapotát, hogy van mit enni, van hol lakni, van ruha, könyv, színház, mindenkinek igénye szerint. Hogy addig tanulhatunk, ingyen, amíg csak akarunk, hogy olyan jól felszerelt iskolákba járhatunk, amilyenben én is elkezdhettem a tanulást. Még az orromban van a festékillat, a megilletődöttség , amikor a csupaüveg-folyosókon először mentem végig.
A fantasztikus tanáraimra emlékezni olyan érzés, mint amikor hazaér az ember.
Összehasonlíthatatlanul nemesebb, emberibb volt az életünk.
És nagyon sajnálom, hogy Kádár nem járhatta végig a tervezett utat.
csak úgy....
@Horizont: ezt már nem is köne mondanod a tudálékos @Eriksson: nak,hogy téved! ez a faxi keveri a szezont a fazonnal...
Nyírfa
@csak úgy...: Ezt most nem akartam tetszikelni, de a megszokás, hogy általában olyat írsz, amivel egyetértek, vitte a kezem.
Szóval: rengeteg tanulatlan, ám jó képességű ember került akkor olyan pozíciókba, amelyek szaktudást igényeltek.
Konkrétan tudok olyan esetekről, amelyekben a pártvezetés ügyelt arra, hogy az előző rendszerben nem kompromittálódott tudósok, államtitkárok, gazdasági vezetők tanítsák a melléjük rendelt , végzettséggel nem rendelkező , ám jó kvalitású utódokat.
Hogy dubrincsfélék is bekerültek a gépezetbe? Mikor nem? :)
csak úgy....
@Nyírfa: szabad kötözködnöm és akkor végre felejtsük el a multat!?
ugye te nem élted át,mikor egy fökomcsi kitessékel a lakásából és fenyegetözik ha még egyszer találkozok a gyönyörü és az apjánál 100X okosabb lányával,akkor annak jogi és rendörseggi következménei lesznek, -mert én csak egy csóró és politikailag megbízhatatlan szar alak vagyok..
az akkori fölsöbb 10 ezer sem volt különb a mostaninál.
Nyírfa
@kereső: Ez tényleg annyira groteszk, hogy önmagában alkalmas a magyar kormány tudathasadásának a diagnosztizálására.
Mellé társul a kényszeres hazudozás, az önámító nárcizmus és az antiszociális magatartászavar. Kezdődhet a terápia.
csak úgy....
@Nyírfa: tudod mit! a múlton ne veszekedjünk mert fölösleges ,szarjunk inkább a jövönkbe..
Nyírfa
@csak úgy...: 16.34

Az ember hajlik arra, hogy a személyes tapasztalatából általános következtetéseket vonjon le. Különösen akkor nehéz tárgyilagosnak lenni, ha az a tapasztalat negatív előjelű.
Na de legalább az okot ad az örömre, hogy a lehetetlen papa lánya messze esett a fájától. :)
És , szabad megkérdezni, hogy lett-e folytatás?
Nyírfa
@csak úgy...: 16.39

Miután nagylányok és nagyfiúk vagyunk, a dolgunkat inkább végezzük el a toaletten. :)
tudode
Ezekre azok akik megismerték ennek az elfűrészelt óriásnak a múltját, jelenét a legnagyobb megerőltetés ellenére képtelen felnézni!
.
Na nem amiatt, mert alacsony, hanem amiatt, mert mint közszolga megmérettetett, és pille könnyűnek találtatott!
.
Nem semmi az, hogy 30 évig képes megjátszani azt, hogy SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+senki+nem+hagyunk+az+%C3%BAt+sz%C3%A9l%C3%A9n&oq=Orb%C3%A1n+senki+nem+hagyunk+az+%C3%BAt+sz%C3%A9l%C3%A9n&aqs=chrome..69i57.9520j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------
.
És még mindig vannak akik beveszik a cumiKÁJÁT!
csak úgy....
@Nyírfa: 16:54 nem veszed észre,hogy ezzel a fidesz védöbeszédét kezded fogalmazgatni?
nem lett belölünk semmi mert szét izélt bennünket a kommunista párt,de !
egyszer titokban találkoztunk és akkor azon csodálkoztunk,hogy így megváltoztunk és megdumáltuk,hogy talán egyszer egy közös cuciális otthon...,szorosan egymás mellet a két tolószék..
csak úgy....
@Eriksson: te nem csak buta ember de rosszindulatu és egy oktondi pocok !
téged a következö magyar kormányból,senki sem enged a segge közelébe mert te nem csak egy eröszakos de egy intenzív nyalóka is..
Nyírfa
@csak úgy...: A fidesz védőbeszéde... Igaz, hogy nem lakva, de propelleresen már ismerhetsz annyira, hogy ilyen gondolat meg sem foganjon benned. Ez most rosszul esett, és kis híján elrontottad a kedvemet.
Na de előre a lenini úton! Szóval, van jövőképetek, számít ezen kívül valami? :)
nezelodo
"Minden normális háztartásban vannak ezek az eszközök. Ezek ma már alapvető dolgok."
Tanult és burokban élő NER társ kollégánk szerint akkor nagyon hülyék azok az önkormányzatok, akik a tanyagondnokkal, polgárőrökkel naponta terepjáróval és lóháton hordatták szét az iskolai feladatlapokat, és másnap szedték össze, ahol tudták a gyerekeknek. Jó hír a hogy így a szülők is megerőltethették magukat, hátha elégségesre sikerül kitölteni a feladatlapot!
Jaj csak nehogy megkérdezze a kolléga, miért nem metróval, villamossal, vagy busszal, esetleg taxival mentek, hiszen van rá bérletük.
ómió
Vírusimport-stop jön? Már előbb kellett volna!
volvós
@kereső: tegnep 13:15...végül is csodálom a türelmedet, hogy egy ilyen agyatlan vén b.sz..l@n dagadt p.cha szintjére lemész, és próbálod a tutit megmagyarázni ( falra hányt bor-só ) Legyél intelligens, és próbáld meg átlépni ( mert megkerülni amúgy egy fakultatív programm ) az ilyen férgeket...:-))))))
tudode
Úgy tünik rajta/tuk kívül a nadrágszíjat kellett húzogatni, de most már a karaktergyilkolás mellé a szekreteréből előkapja/ta a satuját is, csupán tudatva, hogy ki az úrhatnám szolga a hazánál, akit csupán a speciálisan szerzett közjogi méltósága tart össze, anélkl 0!!!
Pálinkás Pál
A legnagyobb veszély az ,hogy ez a valami még mindig az ország miniszterelnöke...
kolnidre
Nagyon szeretem olvasni ezeket a hozzászólásokat.Innen látom mennyi derék,becsületes ember van akik gyűlölik a magyar nép legnagyobb ellenségét Orbánt.Ez a tolvaj,hazug senkiházi büdös paraszt semmivel nam jobb mint Hitler volt csak nincs abban a helyzetben
Lepényleső
- Korábbi állításai eddig mindig küzdöttek az igazságtartalommal?
- Az emberek zöme nem a vírusba halt bele hanem a kórházakból való kitessékelésbe?
- Sokan felgyógyulnak az ellátás hiánya ellenére?
- A betelepített ukránok tömege nem hurcolja a vírust csak a migránsok?
- Satu nem lesz,de azért kerékbetörés,kaloda várható?
- Így nyert értelmet a déli határon épített kerítés?
- Nyugodtan alvást mindenkinek,a nyugati helyett,- begyűjtési eszközök élesítettek?
- Mi gyártunk legtöbb lélegeztető gépet,hát azok hová lettek?
- Oktatásban nincsen bohóctréfa,ám van aki kiagyalta?
csipetke
Kunecz Zsombor szerint orbán állítása a behurcolt vírusról nettó hazugság. Itt terjed nálunk a felelőtlen emberek miatt.De miért csodálkoznánk pont ezen?A szakképzett migráncsszakértő,és botcsinálta virológus már annyi ordasnagy ostobaságot hordott össze,hogy ki kéne adni kötve-fűzve.Így viszont ebbe is vitt egy kis migráncsozást
SystemError
Nem mondom, hogy életfogytiglan, de ahhoz közeli évek várnak Orbánra.
Aki Én
@Málna: Amíg nem volt internet, csak a családod tudta, hogy buta vagy.
Eladott Ország
Léegeztető gép nagyhatalom lettünk.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106115916_2907008149416428_9167035117907469672_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=825194&_nc_ohc=NlTSwjUz_1kAX9KUi1X&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f3bb1e16d46fb9cdca858f9b238dcb5a&oe=5F4A7039
Ahányszor meglátom ezt az embert...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117085633_187194849426981_8144634006737589443_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Tgzyko8DnmgAX93XArd&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=ae1085c2c03796d95e585034432d3075&oe=5F4E2E76
Tartva egy esetleges súlyos helyzettől, Magyarország kormánya felvásárolt minden fellelhető lélegeztetőgépet. Egészen elképesztő módon elszámolták magukat, ami a magyar adófizetőknek milliárdokba került. A kipcsakok immunisak! Hogy mire? Hát a józan gondolkodásra...
Málna
@Aki Én: A te családod látná, mit fröcsögsz itt össze egész nap, biztos ledöbbennének...Vagy ti otthon is folyton gyűlölködtök és keseregtek?
nevemnick
Valami nagyon nincs rendben Hungáriában...
Aki Én
@Málna: Áruld már el nekem, hogy mi a gyűlölködés abban, ha egy politikai vitafórumon kimondjuk, hogy a kormányunk lop, csal, hazudik, és aki ezt nem látja vagy tagadja, az egy ostoba fajankó? Mi a gyűlölködés abban, ha nektek, buta és ártalmas hazaárulóknak elmondjuk, hogy buta és ártalmas hazaárulók vagytok?
Mi a gyűlölködés abban, ha veletek, tájékozatlan, tényeket tagadó, érvtelen alakokkal nem megyünk bele mindig a buta vitákba, hiszen nem is értitek miről van szó?
Csak a magadfajta szellemi mélyszegény értetlenkedik ezen egy ilyen oldalon.
Nessy
Ezek szerint hazánk nagyjai szept. 1-ig hazajönnek Horvátországból, addig meg zöld út a vírusnak! Bár, lehet, hogy a tengeren nincs fertőzés veszély?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.