Ma reggel az egyik benzinkútnál (rengetegen voltak) állok sorban a pénztárnál. (Elfelejtettem, hogy mindenki tankol, siet ki a városból - én nem, én csak nem néztem a naptárra.) Maszk van rajtam persze, az orromon is! Legalább 10-en vagyunk, rajtam kívül még 2 ember visel maszkot. Mögöttem egy pasas nyomul nagyon, szinte hozzám ér. Mondom neki, szelíden, udvariasan, legyen szíves tartsa meg a másfél métert, miután maszkot sem visel. Szerinte megvan a másfél méter, különben is mit óbégatok, Kanizsán egy beteg se volt soha, ő meg aztán főleg egészséges

Forrás: delzalapress.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Akkor is be kellett volna tartani a távolságot, ha mindkettőjükön van arcmaszk szabályosan viselve. Ez egy hétköznapi történet. Vannak akik heccből közel mennek maszk nélkül valakihez aki védi magát és embertársait majd valami gúnyolódó, sértő megjegyzést tesznek rá. Más. Rengeteg patikában jártam, ahol nem viseltek maszkot az eladók. Az egészségügyi személyzet is maszk nélkül mászkál a maszkos várakozó betegek között a szakrendelő folyosóján, ez is mindennapi látvány. Legalább példát mutatnának. Valami hiba van az oktatásuk körül ami nekünk akár az életünkbe is kerülhet.
namihami
Amikor kinyitották a strandokat, akkor nem benzinkúttal, de pont erre próbáltam utalni. Ha én már ott vagyok, de jön a HMCS (helyi menő csávó) és ledöglik mellém, akkor ki és hogyan fogja onnan elzavarni?
Éppen az ilyen szituációkra kellene néhány tucat, összegében passzoló és a nagyközönség tudatába bevésődő, büntetést kiszabni. Addig az egész ""intelem"" csak papír marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.