Orbán Gáspárt is tisztté avatták a Kossuth téren. A miniszterelnök oldalára felkerült videón tűnt fel Orbán fia. Tavaly júniusban derült ki, hogy Orbán Gáspár a katonai pályát választotta, a Szolnok TV számolt be a katonai eskütételről, ahol a kormányfő fia is látható volt.

Orbán Viktor kormányfő fia, Gáspár is letette a tiszti esküt a fővárosi Kossuth téren rendezett tisztavatáson, augusztus 20-án, csütörtökön

– írja a Hír TV alapján a 24.hu.

Az Orbán Viktor Facebook-oldalára felkerült videón szúrta ki a Mandiner.hu, hogy a miniszterelnök fiát is tisztté avatták a Kossuth téren csütörtökön. Orbán Gáspár a 15. másodpercnél tűnik fel a videón.

A Szolnok TV tavaly június 7-én számolt be arról, hogy 22 katona, köztük Orbán Gáspár is letette a katonai esküt a megyeszékhelyen, miután elvégezték a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századának kiképző tanfolyamát. A tudósítás szerint a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt – idézte fel a Hír TV.

Forrás: 24.hu, Hír TV, HVG, Mandiner.hu

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nagyon leeshetett a honvédség színvonala.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Orbán Gáspár, magyar katona, agyon foglak verni !!!
RonaGyuri
ez a pondró is volt már minden csak tisztességes ember nem! Na ja a gének! =))
simmering73
Tábori lelkész lesz vagy ágyútöltelék?
Rockxy
hát kérem!
kérem, nem ciccez kérem!
vanaki most a tisztavatásba fog belehalni a virrus hejett.
óhogyez a zorbánfijú mekkora diktatúrikus antidemokráciás kinemlehet birnitovább íl liberalista haza árurásból megbukott ír redenta és revíz ionizáló nép nyuzó ár drágitó Balatont felvásárló és tönk retevő uni óellenes népnemzeti pop (nem rock!) uláris agresszorr!
azonnal, de azonnal intézkejen valaki, mert bari bég a zöld gyepen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.