Koronavírus-fertőzött lett a Pallagi úti idősotthon egyik lakója – tájékoztatott a debreceni önkormányzat saját hírportálján.

Bejutott a koronavírus egy debreceni idősotthonba
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A közlemény szerint augusztus 19-én egy hasi fájdalomra panaszkodó lakót szállítottak a mentők a Debreceni Egyetem Klinikai Központjába, ahol "a jól működő állami szűrőrendszer protokollja" szerint PCR-tesztet végeztek. Ez pozitív eredményt mutatott.

Ennek következtében a Nemzeti Népegészségügyi Központ elindította a megfelelő eljárást, melynek keretében 2020. augusztus 23-án teljes körű szűrés kezdődik a Pallagi úti idősek otthonában mind az ellátottak, mind pedig a dolgozók körében. Akivel az érintett beteg érintkezett, azokat izolálták és megtörtént a Pallagi úti idősek otthonának fertőtlenítése.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Már lázasan keresik a Karácsonyhoz vezető szálakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Eladott Ország: mert a keze elérte Debrecent?
legott
Elmúlt nyolc év, Gyurcsány, Karácsony, Soros, Brüsszel, Jean-Claude Juncker, Jean-Claude Van Damme, és még sokan mások, akik szembe mennek az autópályán Csak a Fidesszel - mert mindig mindenki mindenért felelős, csak Orbán nem felelős soha semmiért!
Eladott Ország
@advocat: ma, 11:41 ♦ A 133 - 1 bátor ember szerint Karácsony Gergelynek személyesen kellett volna fertőtleníteni, majd minden nap saját kezűleg felsúrolni az egész épületet. Bár az otthon vezetőjének felelősségéről senki nem beszél, mert korábbi hírek szerint ő is a nyáj tagja. Oda is ki kellett volna küldeni Rezsi Pacalt fertőtleníteni.
mandiner.hu/attachment/0389/388376_nemethszilard-pestiutiidosekotthona.jpg
vitriol
Az biztos, hogy papplászló polgármester teljes mértékben felelős, mert csak "szerencsétlenkedik". Ahelyett, hogy megvédené az otthont a fertőzéstől, ő inkább a budapesti szivárványos zászlókkal foglalkozik. A kormányhivatalnak már lépnie kellett volna!!!
nezelodo
@vitriol: Még egy nyamvadt TEK rohamosztagot is képtelenek volta az ajtóba állítani, hogy ne tudjon bemenni a fertőzéssel a Kamugeri! Biztos attól féltek, ha odamennek, kipingálja a hátuk megett a páncéljárgányukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.