A Fidesz szerint, „az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejus-kormányzásra van szükség, és a limuzin-szocialisták helyett, felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is. " (Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője 2006. március 26-án)Hát ez bejött. Amúgy engem elsősorban nem az zavar, amit Szíjjártó, a puritán plebejusminiszter a szabadsága idején csinál, hanem az, amit a munkaidejében. A szabadságával is az a legnagyobb bajom, hogy kihathat a munkájára. Ha egy kormánytag a sokmilliós szívesség miatt lekötelezettjévé válik egy olyan üzletembernek, aki gazdagodását részben a kormány pályázatainak és támogatásának köszönheti, akkor viszontszívességgel tartozik. És azt nem magánemberként fogja megfizetni.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
@Horizont: Én bennem már régóta él egy kép arról az ellenzékről, amelyik nem akar dolgozni és áldozatot hozni.
Jó nekik úgy, kicsit beszólva, ellenállva, aztán mindig megszavazzák a fizetésemelésüket.
lehet, hogy tévedek.
nem tudom, de már senkiben se mbízok.

A népben még bízom, de szerintem ők is azt érzik, hogy hiába áldoznák az étküket egy masszív ellenállás során, kik kezébe kerülne a hatalom?
Egy ellenzéki pártban sem bízom külön (Dk, MSZP, Momemtum, Jobbik, LMP?...). az összefogásban bízom, de olyan törékeny ez az összefogás az önös érdekek miatt, hogy egy pillanat alatt darabokra hullik.

A tehetetlenség érzése a legrosszabb!
És ezt használja ki Orbán - a magyar elcseszett néplelket.
És ezért egy aljas gazember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Én meg azt akartam kérdezni, hogy tényleg elegünk van? Az ellenzéki politikusok nagy része abban bízik, sőt, biztos benne, hogy úgyis képviselői mandátumhoz fog jutni, jó fizetéssel, ez négyévnyi menedék a fűtött Parlamentben, az önkormányzatokban. Közben félre lehet tenni, a gyereket ki lehet menekíteni külföldi iskolákba, aztán vagy utána költözik a család, vagy eljön lassanként a nyugdíj, és a pihenés a telken. Lakás minden családtagnak biztosítva van, úgyhogy nem fáj a feje. Mitől is fájna? Hogy napról napra fasisztább megnyilvánulások tarkítják , sőt, egyre inkább meghatározzák az életünket? Ez csak a köznép problémája, nem az övék.
Az a néhány valódi közszolga mint Hadházy is, meg legfeljebb be lesz börtönözve, elüldözik itthonról, na bumm.
RonaGyuri
a regnáló luxus kormány olyan mint a luxus feleségek!!! =))
luiz
novák faszkalap még ennek a majomnak adott szélkakast, hogy bassza ki a ház tetejére. árokba bele kell lőni az összes migatyánkosat
legott
@Horizont: Én bennem már régóta él egy kép arról az ellenzékről, amelyik nem akar dolgozni és áldozatot hozni.
Jó nekik úgy, kicsit beszólva, ellenállva, aztán mindig megszavazzák a fizetésemelésüket.
lehet, hogy tévedek.
nem tudom, de már senkiben se mbízok.

A népben még bízom, de szerintem ők is azt érzik, hogy hiába áldoznák az étküket egy masszív ellenállás során, kik kezébe kerülne a hatalom?
Egy ellenzéki pártban sem bízom külön (Dk, MSZP, Momemtum, Jobbik, LMP?...). az összefogásban bízom, de olyan törékeny ez az összefogás az önös érdekek miatt, hogy egy pillanat alatt darabokra hullik.

A tehetetlenség érzése a legrosszabb!
És ezt használja ki Orbán - a magyar elcseszett néplelket.
És ezért egy aljas gazember!
Nyírfa
@Horizont: Abszolút igazad van. De mitől telik be az a pohár? Minek kell még történnie, hogy akár a 2022-t se kelljen megvárnunk?
De tegyük fel, 2022. célegyenesbe fordul. Amiket a fidesz majd megenged magának, talán akkor telik be, s csordul túl a szimbolikus poharunk?

Most értettem meg., hogy mitől látok ma sötétebben. Attól, hogy a mi életünkben még nem tapasztalt sötétség gomolyog körülöttünk, és el akarja takarni a napot. De, attól a Nap még a helyén van, és a sötétség nem uralhatja a világot. És, ezt , nekünk tudatosítanunk kell.
Nyírfa
@Horizont: Nagy horderejű kérdések. Váltig állítom, hogy az ellenzéknek meg kellene állapodnia a szakértői kormány felállításában, adni néhány évet az államigazgatás, a gazdaság rendbetételének, és, ha van rá igény, akkor kiírni új választásokat. De új törvények, az alkotmány visszaállítása mindenképpen szükségesek.
A kassza fel fog töltődni újból, gondolom, az EU nem krajcároskodna egy demokratikus párttal. Be kéne lőni megint a mezőgazdaságot, és nívót vinni a szolgáltatásokba, a turizmusba, főleg a gyógyturizmusba. Ennyi termálvízzel már régen központi hely lehetne az ország.
És hát szívügyem a környezetvédelem, ebben nagy projekteket várok/várnék...

A középkorúak vannak nehéz helyzetben. Még gyerekeket nevelnek, naponta aggódhatnak a munkahely miatt, a nyugdíj messze, lesz-e egyáltalán...
Nyírfa
@Horizont: Visszaolvasva látom, hogy pártot írtam kormány helyett. Ekkora úr a megszokás.
kereső
@Nyírfa: @Horizont: Na akkor olvassátok el ezt is! Régóta mondom, hogy orbán "ollóz". Flteszem a kérdést- bár abszurd- de hitlert anno választáson/demokratikus választáson/ le lehetett volna-e gyózni. És nem tudom miért, de az ellenzéki pártok vakok, és süketek az orbáni beszédekre- pedig úgy gondolom, nem ártana figyelniük,és tanulniuk.
kolozsvaros.com/2020/08/23/elszabadult-a-hajoagyu-es-ez-meg-csak-a-kezdet/
kereső
@kereső: Nem "bolond likból, bolond szél fúj" beszédek ezek. Orbán mindig elmondja, hogy mire lehet számitani- csak meg kéne tanulni orbániul,mert különben nincs ellenszer.
Nessy
Sok remény nincs rá! Sokan vannak, akik érdekből támogatják a fideszt, sok levélszavazó van, akiknek nem kell vállalniuk a szavazatuk következményeit, sokan élnek, dolgoznak határon kívül magyarok, akiknek viszont alaposan megnehezítik a szavazást.
A szegénységben tartott tömegek pár kiló élelmiszerért a lelküket eladják. Ez is a kormány célja, ezért nem óhajt ezen változtatni! Ez hatalmának egyik záloga!
Nyírfa
@kereső: Egyképpen látjuk a dolgokat. Az idézett szövegeket olvasva nekem csak egy kérdésem van: ha ezekre a nyelvtani, stilisztikai, gondolati szörnyszülöttekre értelmes ember nyilvánvalóan nem vevő, akkor az értelmes emberek a társadalom hány százalékát teszik ki? Mert ettől függ a jövőnk.
Gazella
@Horizont: 13:50
Ahhoz az ellenzéknek teljes mellszélességgel kell egymás mellett állni.
Másik csakis kizárólag a saját kia fizetés emelésért vannak ott.
kereső
@Nyírfa: Miről beszélsz? Hiiszen egyetemet végzettek- tanárok, orvosok, kutatók, egyetemi tanárok-proffeszorok, akadémikusok támogatják orbánt- és ez egyet jelent azzal, hogy vevők erre a szövegre.És ezek nem csak szövegel-hitler ezen szövegeire alapozva hozta létre a koncentrációs táborait, ezen szövegek alapozták meg a háborút . Orbán most kinevezte a lengyeleket "zászlóshajónak". Na miért is?? Mert Lengyelország népességileg és gazdaságilag is nagy államok közé tartozik az únióban. Nem jött be a széljobbos hatalomátvétel, akkor kerül egyet -mellbe,hátulról..Mert ha sikerül , akkor mégiscsak kibulizza azt az európai koronát.Egy orbán nem veszithet.-ugyanúgy, ahogyan a "haza nem lehet ellenzékben".És lám fegyverkezik. Meg magánhadsereheik vannak. Ki ellen??,Na mit gondolsz?
tudode
Na akkor nézzünk csak meg egy ősvideót, amit őfélesége a nagy zagyvakeverő mi nyilatkozott a néhai napkeltében, amiben azt vizionálta, hogy ugyan olyannok, mint akik a zöldségesnél sorban állnak/tak ápolatlanúl, és viccesek, vagy milyenek!!!
.
Világháló megörökítette, ahol valakit már akkor sinfelt:
.
------ Nap TV Kinn, padon Orbán Viktor 1989.09.23.
.
www.youtube.com/watch?v=88ZkQjDywUU
----------------------------
.
Azzal együtt, hogy még az 50-es években még hivatalsegédek sem lehettek volna, mert aki nem járta végig a szamármlétrát, annak kívül tágasabb is lett volna, eltaknyolva a Lánchiddal, amelyet az un. komcsi kormány 1949-ben már átadott a nagyközönségnek mindenféle hercehurca, kicsinyesség nélkül!
.
Ráférne erre az országra már egy kis nyugalom, béke, a többszörös (alkotmány, lakhatási-, és egyéb válságot gerjesztve, miközben megjátssza őfélesége a felcssúti bárÓt!

.
verőce21
Úgy van! Az embereknek általában elegük van a luxuskormányzásból. A minisztereknek a nép szolgáinak kellene lenniük!
De az ellenzék vezetői is ugyanazt a luxuséletet élvezik, így eszük ágában sincs ezen az állapoton változtatni.
Nincs itt kérem semmi látnivaló...!
verőce21
Kimaradt a lényeg, hogy az ellenzék felelősség nélkül élvezi a luxust...!
Néha földhözverik magukat, vagy felmutatnak egy helyesírásokkal tele táblát, ezzel meg is dolgoztak a pénzükért...
legott
@kereső: Elképesztő mértékben fegyverkezik Orbán, úgy, ahogy körülöttünk senki - de mivégre is?
legott
A mi pénzünkből annyit költ Orbán fegyverekre, mint a körülöttünk lévő országok összesen nem !!!
Mi folyik itt???!!!
csak úgy....
@verőce21: te egy stadionista,löteres és sportcsarnokista pista?
több mint 10 év után az ellenzékkel takarózni,közben a fideszék már a balatont is zsebre tették! hazúdj valami szépet.
te nem lehetsz magyar mert csak egy istenbe hiszel ..
verőce21
@Horizont: Bajnai, Kóka, Fletó, Újhelyi, Szanyi..., meg még vagy 15!
csak úgy....
@verőce21: ..a táltos kb. ekkora lovakat áldozottmint te!
verőce21
@csak úgy...: Mond már valami konkrétumot az ellenzék védelmében, Arisztid...!
csak úgy....
@verőce21: a lölö egyedül kenterbe vágja a bandát ! :) persze mert okosabb mint a cukiberg és a talpas fideszesek! :)
verőce21
@Horizont: ...meg a Leisztinger, mega Simon...
verőce21
@csak úgy...: De az ellenzék védelmében kértem példát, te Tajparaszt...!
csak úgy....
@verőce21: néked thaszilókám? kérlekszépen neked ez túl magos .
most említettem a 10ev alatt milliárdossá lett lölöt és neked ott sem esik le a 1/2 krajcár, most mit erölködjek itt veled ha már tallinba kaptál tölük egy szép lakást ...
Nyírfa
@kereső: Erről beszélek, kereső. Hogy a társadalom hány százalékát teszi ki az értelmesnek nevezhető réteg, végzettségtől és minden egyébtől mentesen: csak az értelem számít. Ha nyolc általánosa van, ha diplomás, ha művész, ha suszterinas, bárki, de szeret és tud gondolkodni, nem visel szemellenzőt, van füle, és meghallja a hamisságot. Tehát, az értelmes emberek csoportja hány százalékát teszi ki a társadalomnak. Ha megvan az 51 %, azaz a kritikus többség, akkor a hitleri , sztálini, orbáni torzó a múltban marad, illetve nem válik jövővé.
És most az 51 %-ba beszámítottam a határon túli értelmes embereket is, akik pontosan látják, és elutasítják az orbáni fasizmust.
Orbán álma lázálom, az őrültek - és Orbán az - csatát nyerhetnek -, de háborút, békét, sosem, igaz, közben emberiségellenes gaztetteket követhetnek el, amiért a végén nemzetközi bíróság előtt felelnek.
kereső
@Nyírfa: Szerintem nem ezen múlik. Azon múlik, hogy lesz-e/lesznek-e olyan hiteles szavahihetők, akik felhivják ennek a beszédnek-és orbán többi áthallásosának veszélyére a figyelmet. Mert ne feledjük el, hogy volt egy orbán kötcsei beszég- ahol meghirdette a "centrális erő" politikáját. Kevesen voltak akik "bérretegtek" ennek halllatán- a többség elbagatellizálta- ennek lett következménye az alaptörvény, az Alkotmányos puccs. Aztán ugye nem sokára meghirdettte az "illiberális demokráciát"- mi volt a reakció. De hát ilyen nincs! Ez bolondság- aztán bebizonyosodott , hogy márpedig van. A liberális, a liberté meg szitokszó lett. És kaptunk egy fasiszta ideológiától sem mentes államot, amely egyházi-vallási talapazatra épül, amely kitagadja az országból , a nemzetből azokat akik nem hivők. Erőteljes vallásositás- nem katolizáció, hanem bigott vallás oktatás folyik.A képviselők jogait oly módon nyirbálták meg, amely ellehetetleniti a tényleges,érdemi parlamenti munkát. A parlament elveszitette eredeti funkcióját.Ezek, mind-mind ezeknek a "hablatyoknak" titulált beszédeknek az eredményei. El is mondott mindent gyakorlatilag előre, amit megtett. Na ezért nem kéne félvárlól venni ezt az aug.20.-i avató beszédet.A társadalom meg nem is foglakozik vele, bármely értelmes is, mert el sem tudja képzelni, hogy orbán már ott tart, hogy hitlert plagizál.Én félelmetesnek tartom- hiszen már a hatalomra kerülése is erőteljesen emlékeztetett 1933-ra./arról most ne szóljunk, hogy csalt- hiszen hazugságok tömkelegével nyert már 2010-ben is/
Nyírfa
@kereső: Nem véletlenül beszélek az értelmes emberekről. Számomra a szocialista politikusok 90 %-a nem az, az LMP egyáltalán nem, a Momentumban és a DK-ban már több is akad, ők még válhatnak hiteles közéleti személyiséggé, mint amilyen Hadházy vagy Szabó Tímea. Mivel gond van a hitelességgel, a teoretikusan megnyert választások után abszolút a szakértői kormányzást favorizálom, szakemberből nagyobb a választék, jobbról is, balról is, középről is.

Egyébként jóval többen láttuk, hová tart az ország, és vertük félre a harangot, jómagam is foglalkoztam bloggerinaként a fasizálódással, Föld S. Péter pedig nem egy cikkét zárta le ezzel az idézettel: " Amikor engem vittek el, már nem volt, aki tiltakozna. "
csak úgy....
@Nyírfa: egy csomó ertelmes ember lóg a fidesz popeszán, velük hogyan tovább?
verőce21
Az embereknek abból van elege, hogy... omlik a Lánchíd…, zombik lepték el az utcákat…, olyan csodásan szervezték át a közlekedést, hogy nem lehet mozdulni a dugótól a belvárosban, de a nyílttársadalmi polgármestereknek az a legfontosabb, hogy kitűzzék a szivárványos zászlót a városházára!
Mit vártok ettől a konstruktív ellenzéktől...?

Tessék békén hagyni Karácsonyi elvtársat is! Már az is baj, ha hülye és buzeráns valaki?
csak úgy....
@verőce21: te egy kurva nagy bohóc!:) a lánchíd rohad már tarlós óta,a zombikat meg az utóbbi 10 évben triplázta meg a szeretett fideszed!
te egy büdös komcsi,aki ellenzék nélkül tud csak lopni és létezni?
egy kisherceg?
csak úgy....
@verőce21: te a ferkó körül is így csaptad a szelet te szellentett?
Nyírfa
@csak úgy...: Nem tartom őket értelmesnek. Ettől függetlenül együtt kell élnünk, és megoldásokat kell találnunk mindenre.
verőce21
@csak úgy...: Abba is hagyhatod a személyeskedést, mást sem vagy képes..., te azért élsz, hogy gyűlölködj...?
Te a családodban is csak a kitaszított vagy...?

a cikkről esetleg valamit? vagy @csak a húgy...: ?
verőce21
@csak úgy...: Te a Magyarországnak járó földalapú támogatásokból élsz?
csak úgy....
@verőce21: és még én személyeskedek te tetves paraszt! kérdeztem én töled,hogy miböl futotta a tallini pecódra?
a cikkrö,-l itt vagy te a tallini hazudós tutajos,aki örömét és gazdagodását leli a hibbant orbánrendszerbe és pár év múlva mosod kezeidet..
verőce21
@csak úgy...: Mi van, te Patkány, megszorítottalak - sokadszor -, és most azt hiszed, ha támadsz megúszod?
Te a Magyarországnak járó földalapú támogatásokból élsz? - Úri dolog...!
Justitia
Ha az embereknek elegük lenne a luxuskormányzásból, már ott tartanánk mint a beloruszok.
legott
Totál rossz a cím megfogalmazása.
Ez a szar terror a legkevésbé sem luxuskormányzás.
Dubajban esetleg van luxus kormányzás, de itt nálunk, paraszt uralom mentén paraszt kormányzás van.

Gumicsizmában a sárban disznót ölünk - a kurva anyád?

És akkor most azzal jössz, te paraszt, hogy éhen halok?
Tudod milyen régóta nem ettem disznóhúst?
Mr nem is emlékszem.
Te meg ölöd a disznókat nyakló nélkül. gumicsizmában, A sárban. Pálinka elvtárs!
csak úgy....
@verőce21: te engem keversz az orbáni földbirtokosokkal,akik valóban abból élnek,amit az eu. ád nékik és az orbánné is ott van köztük ,különben nem is jutna neki tejre meg kenyérre!
@verőce21: mondtam már neked,hogy te egy jólnyalóka igazi szivárványos fityfiritty vagy a fideszbe!? oszt hány pénzért sz..psz ?
SystemError
Ez a jacht történet azt is megmutatja, hogy mennyire egy újgazdag suttyók ezek mind. Parádézó kis majom lesz a pénztől az összes hülye gyerek, mert nem tudják viselni a "ruhát". Ezek a szimbólumok, hogy jacht meg helikopter, szánalom..:) Tényleg, mint a lakótelepi BMW-s tahók, ha pénzhez jutnak és baszatni kell a csajuknak. :)

Hogy miért nem fog működni ez a rendszer? Ezért, mert alapvetően suttyókra és gerinctelen emberekre épít minden szerveződési szinten. A szervezeti része minden diktatúrának vagy maffiahálózatnak működni szokott. A probléma a társadalmi része tágan értelmezve, amiből problémák lesznek. Itt megint csak visszatérve arra, hogy azok, akik belemennek egy ilyen méretű maffiahálózatba, azok mind suttyók, vagy gerinctelen, rohadt lelkű emberek. Ezek nem tudják kielégíteni az amúgy náluk értelmesebb, műveltebb emberek társadalmi igényeit. Látható, hogy a radikál jobb és/vagy a buta célközönség felé mennek, de már nincs is más közegük igazán...! E

Itt nem egy "arányos" jachtozásból lenne elege az embereknek, hanem a "ruhájukat" viselni képtelen, újgazdag suttyó módjára parádézó kis majmokból van elege az embereknek! Ez lesz ennek a rendszernek a veszte, hogy a bunkó nem fogja fel, hogy ő egy bunkó..
csak úgy....
ha csak a hirtelen gazdagodott rogán, szijjártó, kósa,lázár családra gondolok és még szó sem volt az orbánékról meg méhszaros lölöröl, akkor cca. már többbet tettek zsebre mint a "komcsik" és ha ez sokakat vígasztal, akkor a fidesz mitöl különb mint a komcsik a veresek vagy a tekem tudja? orbán gyözö pusszancsa a mindenkit,aki szereti vagy nem a fiát és köszöni nekik a milliárdokat !
human
@Horizont: Én nem vagyok híve az ellenzék ostorozásának teljes mértékben. Ez szerintem pusztán saját tehetetlenségünkből adódó düh kivetítése. Nézzük meg más nálunk demokrácia terén sokkal rosszabbul álló országokat. Ott is van ellenzék, bejárnak a parlamentbe miközben maguk is választási csalást emlegetnek. Ezek szerint ők is asszisztálnak a hatalomnak tizenéveken keresztül akár? Lásd Törökország vagy Oroszország vagy akár Belorusszia. Ha az ellenzék kivonul akkor a mi felelősségünk lesz pénzelni őket alapítványokon keresztül méghozzá havi fix összeggel. Valamint, ha lemondanak a képviselőségről egy rakat jogosultságot elvesztenek. Egyáltalán nem lesz rálátásuk a folyamatokra, nem tekinthetnek bele olyan iratokba amik nem közérdekűek. Azaz totál vakon kellene működniük.
Szóval lehet az ellenzék kivonulását is választani, de akkor ránk is több felelősség hárul. Ja és még valami nagyon fontos. A kivonulás egyben azt is jelentené, hogy csak antidemokratikus módon vennénk el Orbántól a hatalmat. Állunk mi annyira egy-egy képviselő mögött, hogy ő ezt bevállalja értünk? Ezen a ponton nem lehet fotelforradalmárkodni.
Nincs kétségem, hogy eljöhet az idő mikor az ellenzéknek elszántan fel kell lépnie, de itt van az az idő? Ott fogunk állni mögöttük?
verőce21
@csak úgy...: (21:08) Nem függök én semmiben a kormánytól, én a saját vállalkozásaimból élek! Nekem a felmenőim iparosok voltak, cséplőgéptulajdonosok, malomtulajdonosok, stb. Így én is saját magam gazdája lettem úgy 30 éve, és nem szorulok semmilyen s@ggre... A tallinni házat az egyik vállalkozásomhoz vettem..., munkaeszköz...

Nem úgy, mint te, aki egy senkiházi csavargó, életedben nem teremtettél semmit... főleg Magyarországért semmit..., az apád örökségéből élsz..., és a Magyarországnak járó földalapú támogatásból...!
Úgyhogy, nem keverlek én senkivel, te egy összetéveszthetetlen Szardarab vagy, akitől még a rokonai is utálattal fordulnak el!
Te azért élsz, hogy gyűlölködj...! mert @csak húgy...: vagy...
Aki Én
@verőce21: Te a jobb szemedet miért tartod csukva?
verőce21
@Aki Én: Kell még valamit mondanom Cihológus...?
Aki Én
@verőce21: ...hogy éles látásod miért nem fordítod jobbra is?
verőce21
@Aki Én: Félszemmel is látom, hogy egy tökfilkó vagy Feri... :)
Aki Én
@verőce21: ...tudtam, hogy félszemű vagy.
Meg féleszű...
Rockxy
az embereknek!
elegük!
ezek szerint a politikusok nem emberek!
verőce21
@Aki Én: Inkább félpénzen is vásárolok..., de te, mint teljesen hülye ingyen vagy! :)
Aki Én
@verőce21: ...én teljesen, te félkegyelmű
verőce21
@Aki Én: Kell még erre valamit mondanom, Félnótás Feri?
human
@Horizont: Most rohadtul hideg fej kell. Több lépésben előre átgondolt lépések kellenek az ellenzéknek. Az még elmegy, ha te türelmetlen, tanácstalan vagy, mert nincs rálátásod a helyzetre ahogy itt sokunknak nincs. Az ellenzék hatalmas bakit vétett 2018-ban. Voltak akik előre megmondták, hogy ha nem működnek együtt, ha nem koordinálják a kampányukat akkor 100% a fidesz győzelme. Valóban rájuk olvasható, hogy a fizetett tanácsadóikkal a háttérben ezt nem látták. Ha meg látták, akkor az még rosszabb.
Úgy néz ki tanultak a 2018-as vereségből és most tényleg kommunikálnak, igyekeznek nem kibeszélni belső kommunikációt, szóval látni az igyekezetet. Nyilván súrlódások vannak ami még érthető is, hisz most még izmoznak, hogy felmérjék az erőiket. Ez idővel le kell, hogy csengjen. Amit nem tudnak befolyásolni a fidesszel kollaboráló tagok. A váltógarázdálkodás miatt ilyenből az mszp-ben van a legtöbb. Ez jelenthet igazi problémát 2022-re.
kokopelli
@Aki Én: ..a vitapartnered a pongyolás kiverőce itt vallotta be,hogy trafikokért kepeszt!Többeszámban írta,
ergo min. két trafikért szerzi itt a pontokat,ha ugyan szerez belőlük! (;-))
human
@Horizont: Már évekkel ezelőtt volt egy terv arra, hogy pusztán a kormányváltásig maradna fenn az ellenzéki együttműködés. Utána hozzálátnának ahhoz amiről te is írsz. Azaz a pártkatonáktól megtisztítanák a közéletet. Polt Péterrel kezdenék elsőként. Ha esetleg nem lenne meg a 2/3 hozzá akkor is megkerülhető Polt Péter személye és végre elindulhatnak valódi nyomozások. És folytathatnám az alkotmánybíróság kitakarításával, a választási törvény újraírásával, a gránit szilárdságúnak rég nem nevezhető alaptörvény újraírásával vagy kukázásával.
A lényeg, hogy az ellenzék már beszélt arról amit írsz és valami hasonló lesz is.
Clavigo
@Horizont: Volt mar ilyen ötlet,,még régebben... Nem vagyok benne biztos,,de mintha Bokrostól hallottam volna...Persze ,,csak felvetés volt,,,, és qrvara nem tetszett senkinek,, ( ellenzéknek )
human
@Horizont: Ja és ami még lemaradt, de fontos. Miután visszaállították a jogállamiság pilléreit új választást terveztek kiírni ahol már külön indulnak el.
Nessy
@human: Én nem reménykedek! Most épp Fekete Győr az, aki Gyurcsányt abajgatja! Elgondolkozhatna, hogy amint ő is a rászavazókat képviseli, úgy Gyurcsány és a többi párt elnök is. Ha nem tud nyilvánosan csendbe maradni, lehet, hogy szerez pár szavazót, de ahhoz édes kevés egymagába a Momentum, hogy szignifikáns eredményt érjen el egyedül.Viszont biztosítja a fidesz kényelmes győzelmét. Mint ahogy ezért költenek milliárdokat közpénzből kamu pártokra, kutyaólba bejelentett voks turistákra, levelezőtagozatosokra!
Itt most minden ember összefogására van szükség! Tessen majd a megnyert választás után csendben, négyszemközt, elintézni a vitákat!
verőce21
A lipsik mögött álló tulajdonosi kör uralja a világ médiát és épp annak a gyakorlati menetpróbái folynak, hogy meg lehet e nyerni a választásokat csak médiával valós támogatottság nélkül? Értsd, pusztán az érzelmi hangolással egy pillanatra a szavazás idejére azokat is szavazókká tenni, akik amúgy soha nem szavaznának az aktuális jelöltjeikre.

Ez három vonalon halad:
a, A mi vagyunk a többség meséjének sulykolása.
b, Az ellenkezők szankcionálása megbélyegzése.
c, Olyan provokációk alkotása, amivel az aktuális ellenfél inkompetens látszatba hozható és elbizonytalanítható a szavazó tábora.
simmering73
@Aki Én: Ennek a hülyének lőtték ki a szemét 2006-ban?
advocat
Rendben. De ez az ország Alsóbalkán alatt van. Itt dicsőség!
advocat
A "kétharmadnak" ez így tökéletes! Ez a demokrácia. Hogy a kétharmad csak 48 %.? Az meg kit érdekel?
Rockxy
az embereknek elegük van.
és az angyaloknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.