Garázdaság gyanúja miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

Szájmaszk nélkül ment be egy budapesti üzletbe, tört-zúzott, miután figyelmeztették
Fotó: police.hu

A férfi augusztus 16-án 13 óra körül Budapest, XV. kerületében egy dohányboltba szájmaszk nélkül ment be vásárolni, így az eladó felhívta a figyelmét a szájmaszk kötelező használatára.

A férfi emiatt dühös lett és beleütött a vevőtér előtt lévő plexiüvegbe, ami berepedt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
@Pálinkás Pál: Jobb félni, mint megijedni.
Neked miért fáj, hogy egy minimális plusz erőfeszítéssel, odafigyeléssel vigyáznak az emberek egymásra vész idején?
Azok a penge csávók, akik csak azért sem?
Hát nem!

Ha egyből mindenki komolyan vette volna, és megkezdi a védekezést, mostanra kevesebb fertőzött és halott lenne (a gyógyultak sincsenek biztonságba, mert a szövődmények még sok kárt okozhatnak akár évek múlva is/), és a gazdasági válság sem lenne ekkora.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@volvós: Őszintén 10mp tudtam ebből meghallgatni. Neked amúgy van érintett a családban, baráti körben? Örülj neki, ha nincs, de ennek a videónak a fele agymenés
SystemError
@volvós: Vagy most hogyan kéne érteni, hogy tanulságos. Nem biztos, hogy értem? :)
simmering73
@Giovanni Alba: Kár vitatkoznod a maszk és vírustagadó professzorral. Szerintem ő hisztizett a dohányboltban.
Amúgy a kérdésedre a válasz, amit már máshol megírtam: egy szezonális influenza 300-600 ezer halottat produkál, a covid-19 első szezonjában vagyunk 810 ezernél tartunk és még nincs vége.

"Az adatok azt mutatják, hogy a szezonális influenza halálozási aránya 0,1-0,5% körül mozog világszerte. Ugyanakkor a koronavírus esetében ez az arány ̶ még megfelelő intenzív ellátás esetében is – általában kb 3%-ra tehető, bár a halálozási arány jelentős földrajzi eltéréseket mutat, amelynek a pontos okait jelenleg is kutatják Az okok között mindenképpen jelentősége van pl. az intenzív ellátás kapacitásának, a járvány terjedési sebességének, demográfiai tényezőknek stb. Egyes számítások szerint, ha nem lennének korlátozó intézkedések, a koronavírus egy-másfél év alatt a világ lakosságának akár a 70%-át is megfertőzhetné, és így a szezonális influenza által okozott haláleseteknél nagyságrendileg több halálesetet okozna. Azért hoztak/hoznak szigorú korlátozó intézkedésekre világszerte, hogy ezt elkerüljük. Szintén beszédes adat, hogy míg az influenzás betegek kevesebb, mint 1%-a igényel kórházi kezelést, addig az új koronavírussal megfertőzötteknél ez az arány elérheti a 15-20%-ot."
www.synlab.hu/lakossagi/magazin/koronavirus-vagy-influenza
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: 16:41, Pali te egy megveszekedett hazug lázító balfasz vagy.

"az áldozatok száma nagyjából az éves influenza harmadánál, felénél tart.." és van képed ekkorát hazudni???

Every year an estimated 290,000 to 650,000 people die in the world due to complications from seasonal influenza (flu) viruses. (egész évre számítva komplikációkkal együtt, worldometer)

covid halálozás eddig, felfutóban: 810 000 fél év alatt (márciustól aug23.ig worldometer)

Amit te művelsz az mármár nemzetbiztonsági kockázat, nem tudom magadtól vagy ennyire hülye vagy fizet valaki érted.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: akkor olvass kicsit utána ,abba bele sem megyek hogy senki nem tudja ellenőrizni a valódi halál okot...a legtöbb helyen nem boncoltak...de magasról teszek az egészre...továbbiakban nem érdekel, majd az utókor eldönti,kinek volt igaza...
volvós
@SystemError: hallgasd végig a videót...megéri !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.