A kínzó fejfájás és a migrénnel járó egyéb mellékhatások néha úgy a semmiből törnek ránk, ráadásul egy örökkévalóságnak tűnhet, mire elmúlnak – kivéve akkor, ha elvégzed az alábbi gyakorlatokat.

Migrénnel küzdesz? Könnyen megszabadulhatsz tőle

Fotó: Unsplash

Viszlát, gyógyszerek! Helló jóga!

Akinek volt már migrénes rohama, valószínűleg nem kívánja újra átélni azt a fájdalmat, a hányingert, a szédülést és az egyéb kellemetlen tüneteket. Az időről-időre visszatérő kellemetlenséget könnyen orvosolhatjuk, ráadásul még gyógyszer sem kell hozzá. Erre nyújt tökéletes megoldás a jóga, ugyanis néhány jól megválasztott gyakorlattal szinte rögtön száműzhetjük a migrént. Ez a mozgásforma tökéletesen oldhatja a testünkben felgyülemlett stresszt, így igazán hatásos lehet, ha ilyen problémával küzdünk. Lapozz és mutatjuk, hogy mit tehetsz ellene!

Így győzheted le a gyötrő fejfájást

Akár a legerősebb migrénre is jó lehet a jóga, csupán meg kell találni a leghatékonyabb pózokat. Összegyűjtöttük, melyek azok a gyakorlatok, amelyekről a legtöbb pozitív tapasztalat született. Ezek ismétlésének köszönhetően rövidesen búcsút inthetünk a kellemetlen pillanatoknak.

Az ajánlott gyakorlatokat itt találod.

Femcafé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.