A vámpírkormánynak állandó elvárásai vannak a létszámhiányok csökkentésére, de ezek megoldásáért semmit sem hajlandóak tenni. A béremelés pedig egy nagyon szükséges és hatásos lépés lenne. A szociális szektorban dolgozók a KSH adatai szerint havi nettó 130 ezer forintot visznek haza, kedvezmények nélkül. Ezzel szemben bármelyik parlamenti képviselő ennek szinte biztosan legalább 10-szeresét keresi meg. Vajon melyikük dolgozik meg jobban a pénzéért? Az, hogy ez hogyan tér el ennyire a KSH hivatalos statisztikáitól, rejtély. Az viszont, hogy a kormány szerint minden a legnagyobb rendben van azt mutatja, itt is csak a saját fejük után mennek. Végülis tényleg kellemesebb abban a hitben élni, hogy a 296 ezer a valós adat. A végén még igaza lenne mindenkinek, aki szerint igenis bajok vannak az egészségügyben. Ráadásul, akkor jachtozás helyett dolgozni kéne. Egy dolog azonban biztos. A koronavírus-járvány második hullámának enyhítéséhez egészségügyi dolgozók kellenek. Ha...

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Gyütt Mönt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Gyütt Mönt: Tényleg érthetetlen! Elvégre valamicskével többet keresne, mint egy közmunkás! Igaz, ide a négy általános nem elég! De hát miért nem politikai pályára lépett! Álomtitkárnak érettségi, és "megkezdett egyetemi tanulmány" is elég!
tudode
Miért, miért!
.
Azé mer hónapokig azt kurutyolták a fideSS birKÁK, hogy
.
---- 1,7 milliót keres, de 47 ezer Ft-ból megélne Zsiga Marcell
.
www.youtube.com/watch?v=Oyx0rouaDZU
------------------------------------
.
PonyeMÁJ, nyeponyeMÁJ!!!
Aki Én
@JenniferIM92: ...ez megint olyan igazán magyaros, mint a Durbincs korcs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.