A GKI Zrt. egy 1000 fős, reprezentatív lakossági kutatás keretében vizsgálta a hazai foglalkoztatás helyzetét a koronavírus járvány miatti hatósági szigorításokat követően. Július elejére, a felmérés idejére mindenütt feloldották a szigorú korlátozásokat. (A megkérdezett 1000 főből 591 volt foglalkoztatott.)

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: pannonhirnok.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ahhoz képest, hogy a dicsőségess méltósegges urak a tengereken ringatják a porhüvelyüket, miközben őfélesége ajánlgatja a Balatont. vannak akik kénytelenek fényevők lenni, a XXI. században, azzal együtt, hogy a családipótlékot egy fityinggel sem emelte a munkaalapú társadalom megálmodója:
.
---- Az álláskeresők fele nulla forintból próbál megélni
.
ezalenyeg.hu/kozugy/az-allaskeresok-fele-nulla-forintbol-probal-megelni-14713
--------------------------------
.
A nemzet atyusKÁJA lecsökkentette HÁROM HÓNAPRA, a korábbi 9 hónapig tartó munkanélküli támogatást/segélyt, miközben az önkormányzatoktól megcsapolt lóvét osztogatják, fosztogatják
.
www.google.com/search?q=A+gazdas%C3%A1gv%C3%A9delmi+alap+sz%C3%A9toszt%C3%A1sa&oq=A+gazdas%C3%A1g&aqs=chrome.0.69i59j69i57j46j0l5.6589j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Mert Magyarorság, alias őfélesége jobban teljesít, ószeresként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.