Gyurcsány Ferenc,  a Demokratikus Koalíció elnöke a külügyminiszter jachtos útjáról mondta el az álláspontját, hogy akkor lesz a magánügyből közügy, ha az állammal kapcsolatban álló emberekkel folyik össze a privát élet.

Szijjártó miniszter az elhíresült jachtos nyaralására vonatkozó kérdésekre válaszolva azt mondja, hogy ez az ő...

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. augusztus 25., kedd

„De vajon tényleg erről van itt szó? Nem hiszem. Nem Szijjártó miatt hozom szóba. Hanem mert ez az érvelés rávilágít arra a különbségre, ahogyan a Fidesz és mi értelmezzük a közélet tisztaságát.

A magánélet addig a tied, és addig áll védelem alatt, amíg nem érintkezik közügyekkel” – írja a volt miniszterelnök. 

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Újabb lükeferenc villogás..." hogy akkor lesz a magánügyből közügy, ha az állammal kapcsolatban álló emberekkel folyik össze a privát élet."
Ez már azért is marhaság mert az államügyekkel foglalkozó embernek is van családja barátja ismerőse aki nem államügyekkel foglalkozik, de napirenden kapcsolatban van velük...
...már azt sem tudja milyen marhasággal hozakodjon elő csak hogy szerepelhessen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
lassan 20 éve azon vitázik a magyar,hogy melyik mininisztrelnök volt a leg nagyobb getzi és tartok töle,hogy a következö 20 évben is ez lesz az aktuális téma!
minden más fölösleges ..
verőce21
@csak úgy...: Te fölösleges, selejt ember...!
ómió
@Aki Én: Szóval, attól korrupció valami, ha a 444 direktben ráhazudja? Vagy senki nem nyaralhat már a barátja jachtján, grátisz, mert már az is "korrupció"? Szerintem ez a nézet az önmagunkból való kiindulás alapesete! De, ha már itt tartotok, nem azt kéne figyelnetek, hogy a Szijjártó majd mivel "honorál" - vagy esetleg már előre, mivel "honorált" - neki és persze állami kezelésű pénzből, "aránytalanul"?! Vagy ezzel már nem "piszmogtok", jobb az az ex catedra korrupció-ráhazudás?
Aki Én
@ómió: ...tehát ha a 444 arról ír, hogy zöld a fű, akkor az nem zöld.
Aha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.