Palkovics minisztériuma figyelmen kívül hagyta azokat a neveket, amelyeket a Színház- és Filmművészeti Egyetem javasolt a saját felügyelőbizottságába.

Nemcsák Károlyt is beültették az SZFE felügyelőbizottságába, az egyetem jelöltjeit nem
Fotó: Youtube

A 444.hu információi szerint az alábbi személyek alkotják majd a bizottságot:

Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója, a Vidnyánszky vezette Teátrumi Társaság tagja, fideszes események rendszeres résztvevője;

Szapáry György, Orbán Viktor korábbi tanácsadója, washingtoni nagykövete, 2015 óta a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója;

Windisch László, a második Orbán-kormányban minisztériumi főosztályvezető, 2013-tól 2019-ig a Magyar Nemzeti Bank korábbi alelnöke.

Nem került be a testületbe az egyetem által javasolt Csóti József (az Alkotmánybíróság gazdasági főigazgatója) és Havas Ágnes (a Filmalap volt vezérigazgatója).

A kuratórium és a felügyelőbizottság összesen nyolc tagja közé tehát a Nemzeti Színház és a MOL 2-2, az MNB egy embert küld, az SZFE nullát. Nem lesz senki az egyetem felügyeletét átvevő testületekben, aki ismerné az egyetemet – összegez a 444.hu.

(444.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Eszerint az egyetem csupa "jó efftársat" jelölt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Miért az ország Vágási Ferije miért ne lehetne benne? Ki énekelné el nekik a dal remekművet a fehérvári huszárokról, meg a kislányok meghágásáról? Buzikat nem küldhetnek oda, ha csak nem szektatag, hiszen éppen most folyik a hadjárat ellenük, mert ez az ország legnagyobb baja pillanatnyilag.
ómió
Eszerint az egyetem csupa "jó efftársat" jelölt!
balos
@Qqberci: Szerintem a nyelve mindenért kárpotolja!
Gyütt Mönt
@Pegero: ez a Gyurcsótány szó tőről metszett gyűlölködés. Én pl. sosem mondok durvát Orbánról, nálam az a maximum, hogy Kedves Vezető. Ámbár lehet ez valami "kulturális fölény". Leesett?
Gyütt Mönt
@Pegero: Látom, nem tudtad értelmezni amit írtam. Egyéb neveket is belekeversz, akikről szót sem ejtettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.