Ő és Orbán Balázs is karanténban.

Gulyás Gergely és Orbán Balázs koronavírus-közelbe kerültek – most karanténban vannak

Szerda óta hatósági karanténban van a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

A Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében ugyanakkor kiemelték, hogy Gulyás Gergely szerdán elvégzett koronavírustesztje negatív lett.

A hatósági karantén megszüntetése, a pénteki kormányülésen való részvétel és az azt követő kormányinfó megtartása csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye után lehetséges – írták.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Balogh Zoltán 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Sertés pestisnél kellett volna őket össze zárni az értelmes disznókkal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Sertés pestisnél kellett volna őket össze zárni az értelmes disznókkal!
Pálinkás Pál
"A Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében ugyanakkor kiemelték, hogy Gulyás Gergely szerdán elvégzett koronavírustesztje negatív lett."
No most akkor...ha a teszt megbízható,ahogy itt egyesek szajkózzák...és negatív lett,akkor minek a karantén???Ha meg nem megbízható akkor az egész tesztelősdi sz@rt sem ér!!!
tudode
Ők is emberből vannak!
.
Ki összeszorított fogakkal, ki ámulattal szolgál egy szarkabőrbe bújt szakbarbár csúszómászót, mert kiszámíthatlan, hogy meddig mutoGATYA magát ott, ahol semmi keresnivalója nem lenne!!!
DR Eric CARTMEN
Akkor a héten nem az óriásovodás tartja a kormányinfót ??? MI JÖHET MÉG ???
Ronin2
Negatív a tesztje,de otthonról is mondhatja a hülyeségeit?
Ha nem akkor a karantén idejére jár neki táppénz?
Ingyenesen csinálták a tesztet,vagy kiköhögte a 30 ruppót?
Lenne még kérdés,de hangunk amúgy is "pusztába kiáltott".:D
csak úgy....
a hunlik pisti is lebetegedett,hogy ebbü mi kesz...
viktornak lassan egy udvari bolond keresöt köll nyitni.
Málna
@Pálinkás Pál: Kétszer kell tesztelni. Úgy megbízható.
Málna
@Ronin2: Ingyenes a teszt, ő miért fizetett volna érte?
Pálinkás Pál
@Málna: ha megbízható egy teszt, akkor elég egyszer is...a két tesztet pont azért találták ki ,mert közel sem megbízható annyira,mint ahogy sokan hiszik!!!
Málna
@Pálinkás Pál: Ilyen a teszt. Jobb, mint a semmi.
Pálinkás Pál
@Málna: Varga Judit cikk alá írtam,de ideteszem neked..."Kérdésem ugyanaz..ha negatív a teszt,minek a karantén...aki külföldről hazaérkezik, egy negatív teszttel mentesül a karantén alól...igaz azt saját zsebből kell fizetni...hogy is van ez??? "
Málna
@Pálinkás Pál: Két teszt kell akkor is, ha külföldről érkezik haza valaki. Csak az enyhébben fertőzött országokból érkezők az első negatív teszt után már szabadulhatnak a karanténból. De akkor is meg kell csináltatni a második tesztet.
Pálinkás Pál
@Málna: aha..és ennek mi értelme, ha az első,esetleg fals teszt után már szabadon kóborolhatsz??? csak próbálok rámutatni hogy szart sem ér az egész ,és konkrétan a pénzre megy...
Málna
@Pálinkás Pál: Az az értelme, hogy ha nagyobb a valószínűsége annak, hogy az illető nem fertőzött, akkor feleslegesen ne korlátozzák őt.
Pálinkás Pál
@Málna: ez az egész egy nagy lufi...vagy te jártadban -keltedben láttad valami nyomát a vírusnak??? mert én nem,sőt még hallani sem hallottam hogy valakinek akár a távoli ismerőse fertőzött lenne,hát nem érdekes??
Málna
@Pálinkás Pál: Mivel még csak pár ezer fertőzöttünk van, nem tartom furcsának, hogy egyiküket sem ismerem. Mellesleg most kaptam emailt a gyerekem osztályfőnökétől, hogy az iskolai tábor után pozitív lett egy gyerek tesztje.
Pálinkás Pál
@Málna: Hűha...tényleg?? de gondolom a gyerek köszöni jól van,és semmi baja...és mindenkiben van koronavírus...mint ahogy ráksejtek is...a korona a 60 -as évektől velünk van!!! ezen mindig nagyvonalúan átsiklotok...
Béla333
Mutálódott a vírus? A maffia tagokat támadja a legújabb vírus? Na sebaj...
Málna
@Pálinkás Pál: Fogalmam sincs, milyen tünetei vannak, de valamilyenek vannak valószínűleg, ha tesztelték.
balos
@RonaGyuri: A fideSSesre igen!Főleg azokra akik a saját lábunkon állnak,hogy nehogy jól járjunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.