Facebookon okfejtett Menczer Tamás.

Az államtitkár szerint ha home office-oznának a Külügyben, az hazafiatlan lenne

A baloldal a bajban inkább hazavonulna – írta Facebook-oldalán a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön.

Menczer Tamás bejegyzését azoknak a "hőbörgőknek" címezte, akik nem értik, hogy a KKM miért nem vonulhat home office-ba.

"Nekünk Magyarország az első, a magyar emberekért dolgozunk, és úgy gondoljuk, hogy egy minisztérium nem zár be, nem vonul haza. Itt kell lenni, csinálni kell, egy világjárvány idején is" – szögezte le.

"Jött is a balliberális sereg (amely se nem bal, se nem liberális), hogy ez embertelen" – fogalmazott, hozzátéve: nem az. Ugyanis – mint írta – aki a Külügyminisztérium dolgozik, az a haza szolgálatára szerződött. A haza szolgálata nem opcionális, és időnként veszélyes – hívta fel a figyelmet az államtitkár, megjegyezve: "de arra szerződtünk, hogy ezt vállaljuk".

"A baloldal a bajban inkább hazavonulna. Ők meg ilyenek" – írta Menczer Tamás.

Szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP közölte, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kirúgással fenyegette meg azokat a külügyminisztériumi alkalmazottakat, akikben akár csak felmerült a távmunkára való átállás gondolata.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Balogh Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az viszont hazafias, mikor az Adriáról dolgozol egy milliárdos yachton, kétes körülmények között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt az orbitális szamárságot hogy sikerült kitalálni???Akkor a home office-ban dolgozók, pl. a pedagógusok, "hazafiatlanok"???
Az adminisztráció nagyon sok területe olyan,ami otthon is elvégezhető! Vagy nincs megbízható informatikai rendszer???
namihami
Én pedig azt mondom, hogy igaza van. A ""home office"" valóban hazafiatlan. És kötelezném az összes fideszes alkalmazottat, hogy be kelljen járnia dolgozni. Ha nem vírusos, akkor még a vírussal be is oltatnám.
Ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban meg lehetne az összes, hazánkra kártékony fideszestől szabadulni és az ország végre fellélegezhetne. Az lenne csak az igazán hazafias cselekedet a részükről.
csak úgy....
@namihami: kételkedek,- ezek gyorsabban talpra állnak a kórságból és nyavalyából mint az alultáplált muzsik!
namihami
@csak úgy...: De a remény...tudod, mégiscsak az hal meg utoljára! Viszont ha az sincs, akkor már tényleg csak ezek maradnak. És a nyakunkon is! Így viszont még bízhatunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.