Kovács Gergely szerint – aki a XII. kerületben önkormányzati képviselő – a Normafán 450 fát vágtak ki eddig, a kerületi fideszes vezetésű önkormányzattól pedig nagyon nehéz információkat kicsikarnia. 

Interjút adott a legfrissebb Magyar Hang-lapszámban Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, az újság honlapján ebből közöltek részleteket. 

MKKP-elnök: 450 fát vágtak ki észrevétlenül a Normafán

Kovács Gergely a XII. kerületben ingyen krumplit is osztott az önkormányzati választás hajrájában

Fotó, címlapkép: Facebook/MKKP BP XII. kerület

A pártelnök és XII. kerületi önkormányzati képviselő a következőket mondta az interjúban:

A Normafánál eddig 450 fát vágtak ki a látogatóközpont meg az új út miatt. A Városligetben öt fáért tüntetnek, itt pedig hasonló folyamat zajlik észrevétlenül

Kovács kitért arra is, hogy milyen képviselőként dolgozni a fideszes Pokorni Zoltán által vezetett kerületi önkormányzatnál: 

Harminc napon belül kell válaszolniuk, ők pedig tartják a 29 nap, 22 órás határidőt. Sőt a helyzet mostanában szürreálisabb lett: az utolsó pillanatban elküldenek egy beszkennelt linket. Ám hiába pötyögöm be a 150 karaktert, ott nyoma sincs annak, amit kértem.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke úgy látja, egyáltalán nincs érdemi verseny a kerületi közbeszerzéseknél, előre borítékolható, hogy ki lesz a nyertes:

A legszürreálisabb a közbeszerzések intézése. A kerületben – nem hiszem, hogy ez annyira különös lenne – a közbeszerzési pályázatokon érdemi verseny nincs. Igazából én is tudom előre, hogy ki fog nyerni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Most már jó lenne az egész bagázst elzavarni a 'csába egy belorusz típusú tüntetéssel !!! :((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Málna: Látom túl sok Besenyő Pista bácsit néztél :) Bajok vannak az észrevétlen szó értelmezésével?
SystemError
@Málna: Várj, már értem. Fideszesként, ha mondjuk lopsz, de elsőre nem derül ki, akkor az nem történt meg. Ok, így már értem, csak más erkölccsel kell nézni:)
Málna
@SystemError: Látom, már megint zavarba hoztalak. Ilyenkor mindig félrebeszélsz.
SystemError
@Málna: Te beszélsz félre, azzal hogy úgy teszel, mintha zavarba hoztál volna. Hagyjuk mára az olcsó kis kommunikációs próbálkozásidat.:)
Málna
@SystemError: Mondhatsz, amit akarsz, a vak is látja, itt van a párbeszédünk, egyértelmű...Lassan minden nap ugyanaz a műsor.
SystemError
@Málna: Ja a , aki nem tud kijönni a szituból, utána terel és mást okol. Láttunk már azért ilyet...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.