Gyurcsány Ferenc az e heti HVG-ben azt válaszolta a lap kérdésére, „nem kizárt”, hogy feleségét, a Demokratikus Koalíció jelenlegi EP-képviselőjét indítanák egy ilyen megmérettetésen a DK színeiben.

Gyurcsány szerint nem kizárt, hogy Dobrev Klára lesz a miniszterelnöki előválasztáson a DK jelöltjeFotó: MTI/Mohai Balázs

Eddig egy induló személye biztos, aki nem más, mint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. 

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a lapnak azt mondta, még nem döntötte el, hogy ő maga indul-e a megmérettetésen, annyit azonban elárult, hogy a Momentumban politikus indításában (azaz nem „kívülről” érkező, civil jelöltben) gondolkoznak.

Mesterházy Attila, aki ismét pályázik az MSZP elnöki posztjára, úgy fogalmazott, pártjának most súlyához illően „szerénynek kell lennie”, nem kell feltétlenül miniszterelnök-jelöltet állítania. A HVG egyébként úgy tudja, az MSZP támogatná Karácsony Gergelyt a megmérettetésen, de Budapest főpolgármester korábban leszögezte, hogy nem akar miniszterelnök lenni.

Nyilatkozott Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke is, tőle azt tudta meg a HVG, hogy ők nem szándékoznak csatlakozni az ellenzéki együttműködéshez.

(HVG)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Szeparepa2: Ennek az országnak minden vezetője valamilyen szinten "" Apró-lány"". A hitelességét nem a családja, hanem a ráuszított Fidesz/KDNP-s ügynökök tették és teszik tönkre. Mint tették ugyanazt, ugyanazzal a módszerrel a férjével is. Ha a csahosokat nem sikerül diszkreditálni, akkor az ő sorsa is a férje sorsával fog megegyezni. Erre kell gyúrni a DK-s és minden váltásban érdekelt embernek és pártnak.
Tudom, kemény harc, de pont az ""isteni rang"" miatt elég a nimbusz egyszeri (de sikeres) rombolása és a le nem fizetett hívek fogják letaszítani. A megvett itteni és határontúliaktól ezt hiába várjuk, hiszen őket éppen nem a hit, hanem a pénz tartja a karámon belül.
De ha feladjuk, akkor az esélyünk is a nullára redukálódik. És ezt a rendszert csak kívülről nem lehet megdönteni. Még így is sanszos egy polgárháború...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mary
@SharonIO87: talán édesapád is megnézné a videódat?
Eriksson
Gondolván, hogy Klára asszonyt a származása predesztinálja a posztra? Vagy csupán családi vállalkozásban gondolkodik?
Eriksson
Klára nyilván nem tehet arról, hogy kik voltak a felmenői, viszont abban a családban nevelkedett. Budai villában, cselédekkel körülvéve szíva magába a politikai ideológiát és mélységes lenézését a közönséges emberekkel szemben. Édesanyja az ország legbefolyásosabb nője.
Nélkülük Gyurcsány nevét a kutya sem ismerné.
Eriksson
@SystemError: Az enyém jobb és viccesebb is.
SystemError
@Pegero: Figyeld meg az egyetlen részt, amit nagy beleéléssel énekel "jég dupla...", de szerintem a gyógyszerre gondolt: www.youtube.com/watch?v=CyACkQd9vUE

Szerinted hány éve nem volt szex köztük már akkor...
namihami
Hogy próbáljátok a Dobrev Klárát (nem Gyurcsányné) ekézni, ez a ti dolgotok. De és ez pedig az én véleményem, még mindig elég a Hellóröfinek bárki, aki csak a Gyurcsány közeléből jön, ahhoz, hogy összefossa magát. A mai napig elevenen él benne a gyurcsányi sárbataposás.
Lehet, hogy nem a legjobb (ki-ki döntse el), de hogy pillanatnyilag nincs JOBB, ez tény. Ettől a nőtől, még családi kötődés alapján is, remeg a Füstös. Nem véletlen, hogy ennek a családnak egyetlen tagjával se mer egy asztalhoz leülni. A többitől is fél, de ettől reszket és még az utcán való szembejövetel is rémálmokat okoz neki.
SystemError
@Pegero: "Mi jöhet még ezek után??? " A nép..
Ne felejtsd el, hogy 7 millió nem fideszes él ebben az országban, akiket most sem segítenek:
www.youtube.com/watch?v=TUeUhY4Fce8
legott
Mindenesetre a kommentekből nekem úgy tűnik, hogy a fidesznyikesek rettegnek ettől a lehetőségtől, ami azt mutatja, hogy van is okuk félni.

Ha a férje eltűnne mellőle, és nem sertepertélne körülötte, ha Dobrev meg tudná magát mutatni, mindenkitől - a férjétől is - függetlenül, hogy ő nem csak egy kirakat ember, hanem saját ambícióval, erővel, tenni akarással rendelkezik, akkor bizony képes az összellenzék mindenhol egy, az adott helyen legnépszerűbb jelöltet indítva győzni Dobrevvel az élen.

Ha pedig a fideszesek félnek ettől a lehetőségtő, akkor ez megérne egy misét.
SystemError
@Pegero: Nekem ez utóbbi jobban tetszett, főleg a vége!
legott
Legyen Fekete-Győr András, férfimodell a jelölt. (egy hivatásos férfimodellről nem készül annyi minőségi fénykép, mint Fekete-Győr Andrásról!)
Lehet, hogy túl kevés hírt olvasok, de én az olimpiai népszavazás kezdeményezése óta (az nem tegnap volt), nem emlékszem semmire, hogy tevőlegesen, érdemben tett-e valamit is.
Egyszer-kétszer láttam hebegni-habogni anno az ATV-bem - és ennyi.

Vagy legyen a jelölt... Öregem, valójában egy normális sincs. Ez durva!
namihami
@Szeparepa2: Ennek az országnak minden vezetője valamilyen szinten "" Apró-lány"". A hitelességét nem a családja, hanem a ráuszított Fidesz/KDNP-s ügynökök tették és teszik tönkre. Mint tették ugyanazt, ugyanazzal a módszerrel a férjével is. Ha a csahosokat nem sikerül diszkreditálni, akkor az ő sorsa is a férje sorsával fog megegyezni. Erre kell gyúrni a DK-s és minden váltásban érdekelt embernek és pártnak.
Tudom, kemény harc, de pont az ""isteni rang"" miatt elég a nimbusz egyszeri (de sikeres) rombolása és a le nem fizetett hívek fogják letaszítani. A megvett itteni és határontúliaktól ezt hiába várjuk, hiszen őket éppen nem a hit, hanem a pénz tartja a karámon belül.
De ha feladjuk, akkor az esélyünk is a nullára redukálódik. És ezt a rendszert csak kívülről nem lehet megdönteni. Még így is sanszos egy polgárháború...
human
Dobrev indulása már csak a DK tábor miatt is érthető,. Remélem legalább 3 jelölt lesz. Karácsonyon nagyon látszik, hogy szíve szerint Budapestért dolgozna tovább, mert a polgármesterségben mozog otthonosan, de ha úgy látja gyenge lesz a felhozatal, akkor talán vállalja a jelöltséget. A másik jelölt az ambiciózus Márki-Zay Péter lehet aki kvázi Lázár Jánost győzte le a saját gyarmatán, ami nem kis teljesítmény. Van aki még Pálinkás Józsefet hozta fel még opcióként. Őszintén szólva ő nekem egy elég naiv figurának tűnik és ezért nem alkalmas politikai vezetőnek.
karma1
@human: Ha alaposan megnezed az indulokat: fekete-gyor nekem erosen "deja vu" - a 89-es "langlelku" orbant latom benne, kisse gondozottabb kulsovel. fekete-gyort meg veletlenul sem ! CSOBORBOL-VODORBE ! marki-zay-nak vannak tagadhatatlan erdemei - de bomlasztja az ellenzek egyseget - o is Gyurcsanyt ekezi, ahelyett, hogy orbannal lenne gondja. fekete-gyor ossze van borulva a fidesszel - marki-zay a fideszbol jott, abbol valt ki, es lett fuggetlen kepviselo. Karacsony mar 18-ban SEM akart ME jelolt lenni, ezt egy plasztikus "b+" mondattal hallhatoan meg is jegyezte (bekapcsolt mikrofon). Ha valakitol ma Magyarorszagon orban IGAZAN tart - az kizarolag Gyurcsany Ferenc! Kizarolag azert erne meg GYurcsanyt inditani az elovalasztasokon (vagy legalabbis ezt bedobni a sajtoba), mert ekkora kihivast a velejeig gyava fo"ni nem lenne kepes kezelni - hulyeseget hulyesegre halmozna, csak hogy elkerulje ezt a kinos helyzetet - en bloffbol inditanam GYurcsanyt - ekkora boszmeseget nem tudna kezelni orban. Mert Gyurcsany azzal kezdene, hogy kieroszakolna egy TV nyilvanos megmerettetest - amibe orban pont a Gyurcsannyal valo utolso aktusa ota SENKIVEL sem vallal - 2006.aprilis 6-a nagy datum orban szemelyisegenek a megzakkanasara vonatkozoan. A magyar politikai kozelet ma semmi masbol nem all, mint hogy a fideszes botranyokat kozpontilag probaljak takargatni, es az ellenzek meg - eszkozok hijjan - ezellen nem tud fellepni hatasosan. Viszont az ellenzek reszerol nincs semmilyen markans politikus - aki halkan bejelentkezne, azt meg 2 nap alatt megeszi reggelire orban meg a propaganda-gepezete. Karacsonynak, marki-zay-nak es Botkanak ott kell maradnia, ahol van - ok ott hitelesek, onnan sokkal tobbet tudnak tenni, mint egy protokoll ME pozicioban!
RonaGyuri
Azért van némi fejlődés

az egy dolog, hogy mára „A Proletár” mocskos prolivá nemesedett

Az orosz-szovjet nóta – mely nem csak Kövér Laca családjában volt ismert – szavai egy kicsit megváltoztak:
„kis-Királyok, Nercegek, (grófok),
Naplopók és (burzsoák),”
A grófokat nem szeretjük, már csak azért sem, mert a kultúrharc meghatározó céltáblája Esterházy mégiscsak valódi gróf volt. De az igazi gond a burzsoákkal van. Az MSZMP-KB paraszt-káderei számára ez az igazi szitokszó, még akkor is, ha sokan nem tudják, hogy a burzsoá = bourgeois = ’városlakó’, ’városi polgár’!
Béla333
Dobrev Klárának nincs esélye összefogni az ellenzéki szavazókat, pláne nincs esélye a Fideszből kiábrándultakat elcsábítani. A DK-s sötétek ezt nem gondolják végig, nekik elég az, hogy a Gyurcsány család menjen a hatalomért..
namihami
@karma1: 00.37: Nekem/plusz család szent meggyőződésem, hogy ez a nő a hazai politikai élet Top 5-jébe roppant kényelmesen belefér. Sajnos, a Ferire nem mindig figyel oda és az néha berobban valami hülyeséggel, amit a (f)idióták rögtön fel is fújnak. Persze, ez politika.
Ha ez a nő jobban kézben tudná tartani és IRÁNYÍTANI a férjét, akkor az Orbánnak 2022-ben fikarcnyi esélye se maradna.
Ami a hazai életet még mérgezi, az a vidéki ""narancs Magyarország"" szavazóréteg szellemi és mentális állapota. Addig, amíg a tiszibácsi a szószékről (persze, jól megfizetve) orbániádákat zenghet (a szekularizáció maximális betartása mellett), addig a falusi marinéniknek mondhat bárki bármit. És a pistabácsik (akik egyébként is passzívabbak) a nyugalmuk érdekében inkább mennek az asszony után.
Ha a ""kifosztották a komcsik a falut"" hívószóra nem képesek agyilag felfogni, hogy a falvak munkáltatóját, a tsz-t, éppen a jobboldaliak verték szét, addig ez a szlogen a parasztnak olyan lesz, mint a huszárlónak a trombitaszó. Azt a tsz-t, amiből az ott szerzett jövedelmük alapozta meg a kockaház és a Zsiguli korszakukat. persze, sokat dolgoztak, de meg volt a látszata is.
Ma végigmész egy falun, akkor azt látod, amit a '60-as, '70-es ""kommunista érában"" tudtak megszerezni.
Jozefina
Bobrev Klára igen művelt, több nyelben beszélő, szimpatikus, vitázni, érvelni tudó nő. Politikai, gazdasági területen egyaránt! Az előválasztáson való indulása érthető és helyes döntés is lenne!!! Az ellenzéki összefogásnak mindenféleképpen női jelöltnek kellene a végső jelöltnek lenni, ha nem Dobrev Klára, akkor más hasonló kaliberű nő személyében, aki békét, nyugalmat hozna erre az országra.
Csizmás Kond
Ez az egész politikai bohózat pontosan olyan mint egy krimi...a végén jön a csattanó. Amikor a nagydumás Ferencünk pályára lépett Klárika még a porond közelében sem volt de így visszatekintve lehet igazán rálátni, hogy az egész Gyurcsányos maszlagot kik és honnan irányították, és kinek készítették elő. Most hogy a beugatás szerepet átvette Klárika már Feri nagyon megkopottnak látszik...néha bedörmög de már se erő se velő.
...valahogy így kell egy régi kommunista rendszert új bőrben feléleszteni...rohadékok.
jesz
Dobrev?
Isten! Légy irgalmas e néphez!
ómió
Az "efftársi pedigréje" kifogástalan! Nyilván a népzsebihez vezető utat is "betéve tudja"!
tudode
Azt a katyvaszt, amit őfélesége mindenféle államigazgatási ismeret nélkül összekutyult "csak" egy szakértői kormány lenne képes kibogozni.
.
Mint pl. a 2008-as gazdasági válságot Bajnai Gondon miniszterelnök úgy gatyába rázott, hogy még a szakbarbár őfélesége is, na nem szemtől szembe, külföldről elismerte:
.
---- A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját
.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/zarszamadas/
.
Amint leáldozik őfélesége halványuló csillaga, ott kezdődhet majd a műsor, hogy az államog újra kell szervezni, visszaadni fokozatosan azokat az alapjogokat, amelyből azt kell beosztani, amely maradt
.
II. cikk
Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.
.
???
Eriksson
@Szeparepa2: A félőrült férj attól félőrült, hogy kényszerítve van ebbe a szerepbe. Már maga is hinné, hogy Napóleon, de nem az, csak egy apró epigon. Nap, mint nap szembesül vele.
human
@karma1: Ez a dobjuk be Gyurcsányt elterelésnek terv fejben biztos jól működik (meg vicces is lenne), de túlbonyolított és veszélyes. Többet ártana mint használna. Ezzel nem csak Orbán figyelmét kötnéd le, de azon ellenzéki szavazók figyelmét is akik rohadtul nem akarják Gyurcsány Ferencet látni még csak miniszteri szerepben sem! Elindul majd az ellenzéki oldalon egy felháborodási hullám amit a kormánymédia jól kiforgat és tovább errodálódik az ellenzéki együttműködés.
Hogy majd szólunk a szavazóknak, hogy nyugi ez csak beetetés? Mégis hogy szólnánk nekik, hogy Orbán ne tudjon róla? Ha pedig tud róla, akkor máris hatástalanítva a csapda.
karma1
@namihami: Pontosan... A videk az, amit az ellenzek nem, vagy csak kisse tud befolyasolni. Es igazad van, pont abban a komenista eraban epitkezhettek, kocsit vehettek, stb - de mindegyiknek aranyhal-emlekezete van, es hat a tiszteletes ur "az ur"...:o(((
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.