Gyurcsány Ferenc az e heti HVG-ben azt válaszolta a lap kérdésére, „nem kizárt”, hogy feleségét, a Demokratikus Koalíció jelenlegi EP-képviselőjét indítanák egy ilyen megmérettetésen a DK színeiben.

Gyurcsány szerint nem kizárt, hogy Dobrev Klára lesz a miniszterelnöki előválasztáson a DK jelöltjeFotó: MTI/Mohai Balázs

Eddig egy induló személye biztos, aki nem más, mint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. 

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a lapnak azt mondta, még nem döntötte el, hogy ő maga indul-e a megmérettetésen, annyit azonban elárult, hogy a Momentumban politikus indításában (azaz nem „kívülről” érkező, civil jelöltben) gondolkoznak.

Mesterházy Attila, aki ismét pályázik az MSZP elnöki posztjára, úgy fogalmazott, pártjának most súlyához illően „szerénynek kell lennie”, nem kell feltétlenül miniszterelnök-jelöltet állítania. A HVG egyébként úgy tudja, az MSZP támogatná Karácsony Gergelyt a megmérettetésen, de Budapest főpolgármester korábban leszögezte, hogy nem akar miniszterelnök lenni.

Nyilatkozott Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke is, tőle azt tudta meg a HVG, hogy ők nem szándékoznak csatlakozni az ellenzéki együttműködéshez.

(HVG)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Szeparepa2: Ennek az országnak minden vezetője valamilyen szinten "" Apró-lány"". A hitelességét nem a családja, hanem a ráuszított Fidesz/KDNP-s ügynökök tették és teszik tönkre. Mint tették ugyanazt, ugyanazzal a módszerrel a férjével is. Ha a csahosokat nem sikerül diszkreditálni, akkor az ő sorsa is a férje sorsával fog megegyezni. Erre kell gyúrni a DK-s és minden váltásban érdekelt embernek és pártnak.
Tudom, kemény harc, de pont az ""isteni rang"" miatt elég a nimbusz egyszeri (de sikeres) rombolása és a le nem fizetett hívek fogják letaszítani. A megvett itteni és határontúliaktól ezt hiába várjuk, hiszen őket éppen nem a hit, hanem a pénz tartja a karámon belül.
De ha feladjuk, akkor az esélyünk is a nullára redukálódik. És ezt a rendszert csak kívülről nem lehet megdönteni. Még így is sanszos egy polgárháború...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Az "efftársi pedigréje" kifogástalan! Nyilván a népzsebihez vezető utat is "betéve tudja"!
tudode
Azt a katyvaszt, amit őfélesége mindenféle államigazgatási ismeret nélkül összekutyult "csak" egy szakértői kormány lenne képes kibogozni.
.
Mint pl. a 2008-as gazdasági válságot Bajnai Gondon miniszterelnök úgy gatyába rázott, hogy még a szakbarbár őfélesége is, na nem szemtől szembe, külföldről elismerte:
.
---- A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját
.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/zarszamadas/
.
Amint leáldozik őfélesége halványuló csillaga, ott kezdődhet majd a műsor, hogy az államog újra kell szervezni, visszaadni fokozatosan azokat az alapjogokat, amelyből azt kell beosztani, amely maradt
.
II. cikk
Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.
.
???
Eriksson
@Szeparepa2: A félőrült férj attól félőrült, hogy kényszerítve van ebbe a szerepbe. Már maga is hinné, hogy Napóleon, de nem az, csak egy apró epigon. Nap, mint nap szembesül vele.
human
@karma1: Ez a dobjuk be Gyurcsányt elterelésnek terv fejben biztos jól működik (meg vicces is lenne), de túlbonyolított és veszélyes. Többet ártana mint használna. Ezzel nem csak Orbán figyelmét kötnéd le, de azon ellenzéki szavazók figyelmét is akik rohadtul nem akarják Gyurcsány Ferencet látni még csak miniszteri szerepben sem! Elindul majd az ellenzéki oldalon egy felháborodási hullám amit a kormánymédia jól kiforgat és tovább errodálódik az ellenzéki együttműködés.
Hogy majd szólunk a szavazóknak, hogy nyugi ez csak beetetés? Mégis hogy szólnánk nekik, hogy Orbán ne tudjon róla? Ha pedig tud róla, akkor máris hatástalanítva a csapda.
karma1
@namihami: Pontosan... A videk az, amit az ellenzek nem, vagy csak kisse tud befolyasolni. Es igazad van, pont abban a komenista eraban epitkezhettek, kocsit vehettek, stb - de mindegyiknek aranyhal-emlekezete van, es hat a tiszteletes ur "az ur"...:o(((
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.