Kovács Zoltán egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, aki bejelentette, hogy fertőzött lett.

Negatív lett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár második koronavírustesztje.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán felidézte, egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Megérkezett Kovács Zoltán államtitkár koronavírustesztjének az eredménye

Az egészségügyi szakemberek és a hatóságok vizsgálatáig házi karanténba vonultam, ami alól a második negatív teszt után, az illetékes hatóság előírásait szigorúan betartva mentesültem

– írta.

Egyúttal köszöntet mondott a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nem tudom, hogy a jóIsten miért nem használ ki egy ilyen lehetőséget?
simmering73
Van akinél jóval később lehet kimutatni. Várjuk ki a végét. Ami késik nem múlik.
Giovanni Alba
Egész délelőtt nem tudtam elérni a propit. Csak én, egymagam voltam ennyire béna?
A cikkhez. Ez melyik teszt? A használhatatlan gyors?
tudode
Legalább egy hétig kihagyhatnák magukat a mutogatásukkal!
Clavigo
@Giovanni Alba: Nem voltál béna,,,,nem lehetett elérni..
vukkocska
Azért ez jellemző. Vizet prédikálnak és bort isznak. Mindig mindenhol szájmaszk nélkül jelennek meg, egymás seggében. Azon csodálkozom, hogy eddig megúszták.
lampa laz
@Giovanni Alba: @Clavigo: nekem sem sikerült a kapcsolódás és elég gyakran előfordul.
namihami
@Giovanni Alba: @Clavigo: @lampa laz: Dettó!
Mindig mondtam, hogy egészséges ember írtózik ettől a ...lénytől.
Most kiderült, hogy még az egészségre ártalmas vírus is így van vele.
Pálinkás Pál
@vukkocska: Miért...most talán van valami bajuk??? Mert én nem hallottam róla!!! Az hogy megfertőződik az semmi, az emberek 90 %-a lábon kihordja úgy hogy észre sem veszi!!
gina
De ne a nép pénzén teszteljen ez a vadbarom,,,
cikicakk55
Úgy látszik,hogy a vírusnál is van az a határ és az az undor amit nem lép át. Bár mennyire is fertőző valami oknál fogva a Fideszes tolvajokon nem fog. Már pedig Orbánnak szerintem igen csak gyenge lehet az immunrendszere,de még egyetlen videóban sem láttam,hogy maszk lett volna rajta.( igaz,hogy még fényképen sem szeretem látni,nem,hogy videón. )
cikicakk55
@Giovanni Alba: ma 13:32
Nem tudom mi van a Propival,de lassan már egy éve,hogy szinte lehetetlen lájkolni, sokszor ki adja,hogy az oldal error, vagy megszakad hozzászólás írása közben. Ez szerintem túl sok ahhoz,hogy véletlen legyen. Délelőtt nem voltam itt,de nekem most a lájkolással van megint problémám.
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Az én fiam ápoló és pont tüdő osztályon. A vírus első hullámában sem tesztelték egyszer sem és most sem. Mivel egészséges,fiatal,24 éves férfi,így szerintem átesett már a víruson. Emlékszem,hogy március táján telefonált,hogy nem jön haza,mert kicsit kapar a torka. Szólt a kórházban is,de mivel láza nem volt,így nem is foglalkoztak vele. Szerencsére semmi nem maradt vissza( eddig). Azt olvastam,hogy most a második hullámban több száz olyan beteget is találtak akik már átestek egyszer a víruson,csak nem vették észre. Ebben az írásban azt olvastam,hogy ha újra fertőződnek akkor már sokkal komolyabban betegedhetnek meg. Nem tudom mennyire lehet ezt komolyan venni? A fiam azt mondta,hogy a vírus mutálódott,így aki átesett már rajta,az semmilyen védettséget nem élvezhet vele szemben.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: mondjuk úgy , hogy az influenzán is átestünk már jó párszor...az is mindig mutálódik...itthon jóval több ember hal bele mint ebbe,mégis a Covidért csinálják ezt a nagy ramazurit... aztán a korona áldozatok számát sosem tudjuk meg,mert nem tudja halandó ember ellenőrizni...a legtöbb országban nem is boncolnak, akire a kórház azt mondja abba halt bele,azt annak könyvelik el...és a világ bizonyos tájain,../ha akarsz utána nézel/ a kórházak bizony anyagilag érdekeltek a koronás halálesetek jelentésében...aztán, ha valóban olyan veszélyes lenne gondolod a gyerekeket hagynák maszk nélkül rohangálni??? nekik gyenge azt immunrendszerük,mégis szabadon mehetnek...meg a város tele lenne éppen összeeső hajléktalanokkal, mert ők aztán magasról tesznek a maszkra,meg a többi előírásra...továbbá buszon maszkviselés...de ugyanakkor a sofőrnek nem kell,pedig tőle függ az életed az utazás alatt...vagy ő tuti nem lehet beteg??? / hát persze hogy nem,de ez magánvélemény../ akkor az utasokat miért kínozzák vele??? az úgynevezett "aerosolos" fertőzésre,amire előszeretettel hivatkoznak a maszkpártiak ,meg bőven elég ,ha az hordja a maszkot ,aki fél!!! így hirtelen ennyi jutott eszembe,de sorolhatnám végtelenségig az anomáliákat ez ügyben!!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Teljesen igazad van. Tavaly 3000 ember halt meg az influenza járványba,vagy annak szövődményébe és nem csináltak ekkora cirkuszt belőle itthon. A korona vírusba eddig fele annyian sem haltak bele. Szerintem ha időben elkezdték volna a szűrést,sokkal magasabb számok jöttek volna ki,hisz az emberek 80%-ban fel sem veszik,hogy betegek. Az influenza is így tud terjedni,hogy az emberek férnek táppénzre menni, a gyerekeket lekúpozzák,hogy a szülők mehessenek dolgozni,és azért halnak bele annyian. Tavaly is az idős vagy akut betegek és az egy éven aluliak adták ki a 3000-es számot. Most az a különbség,hogy még az influenzába bele betegedhet még az egészséges is,addig a Kovid-ot csak a gyenge immunrendszerű emberek kapják el, és mivel ez egyszerre történik a világ minden táján ezért beszélnek világjárványról. Amennyiben a korona vírus is úgy mint az influenza jönne menne 3gész évben,akkor itthon sem lenne akkora szenzáció és a kormánynak sem lenne indoka minden féle alaptalan hülyeségekre. Itthon rendesen felturbózták a félelmet és a pánikot. Én úgy vagyok ezzel,hogy mivel 65 éven felüli vagyok,kerülöm a tömeget és használom a maszkot. Aki fél az védekezzen.
volvós
A cikkhez :: A buziknál gyorsabban terjed a vírus, mert naponta együtt vannak az ov(r)ális szobában, és megy a seggbeduma ) Kovács-Hol(a)lik elvtárs nem használnak védőmaszkot valószinű ...
colibri
Ki a búbánatot érdekli, hogy Kovácsnak milyen a teszteredménye... , meg a többi vidéken kúriabulizónak... Nincs más téma, amiről írni lehetne?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.