Újabb 158 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, az elhunytak száma nem változott

A koronavirus.gov.hu portálon azt írták: a 158 új beteggel 5669-re nőtt a Magyarországon eddig beazonosított fertőzöttek száma, az aktív fertőzöttek száma 1296 fő. Az elhunytak száma változatlanul 614, 3759-en már meggyógyultak. Hatósági házi karanténban 8191-en vannak, és 417 890 mintavétel történt.

Kiemelték: az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása.

Hihetetlen módon növekszik a fertőzöttek száma Magyarországon

Felhívták a figyelmet, hogy szeptember 1-jétől ismét szigorodnak a külföldről való beutazás feltétételei, alapszabály szerint külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, a külföldről hazatérő magyar állampolgároknak pedig kötelező a 14 napos hatósági házi karantén. A közelgő iskolakezdés miatt kiemelten fontos a szülők és a pedagógusok felelőssége; tünetes, beteg gyermeket most nem szabad iskolába, óvodába engedni.

Az oldal térképe alapján eddig Budapesten (2468) és Pest megyében (823) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Fejér (415), Komárom-Esztergom (326), Zala (280), Borsod-Abaúj-Zemplén (180), Csongrád-Csanád (165) és Veszprém megye (164). A fertőzésben legkevésbé érintett Békés megye (23).

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Remek ötlet volt az Orbán részéről a karámajtó kitárása.
Ezzel nemcsak a haverjai szabadultak ki egy kis ""borkaizásra"", hanem a se..én megülni képtelen marhák is. Besz@rás volt, amikor hitelre (értitek: HITELRE) reklámozta valamelyik iroda az útjait. Nem elég, hogy ebben a vírusos időben nem tud otthon maradni, de még olyan is akad, aki ezt hozomra teszi. Aztán meg sír, hogy milyen csóró. (persze, ugyanez az autóhitelekre is igaz)
Egy réteg (bocs, de én is) már az első pillanattól azt mondtuk, hogy ennek még nincs vége. Hát íme, nincs.
Lehet költeni a következő ""szijjártózásra"". Meggyőződésem, hogy ez a nagy kitárulkozás is azért volt, hogy újra megnyithassák az adócsapot és vásárolhassanak minden sz@rt. Persze, ötszörös áron. Amiről már a kinti sajtó is röhögve közli a cikkeket. És amit aztán grátisz továbbadjanak az erdélyi és ukrajnai potyalesőknek, szavazatvásárlási célból.
Mi fizetünk, ők ajándékoznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Magyarország jobban teljesít. Csak utolérjük a németeket, franciákat, stb. Szóval a fejlett nyugatot.
advocat
@Sziszifusz: És a felesleges lélegeztetőgépekre kiadott milliárdok. Mos elajándékozzuk. Mert nálunk minden qrva jól megy.
Sziszifusz
@advocat: 12:24
Még az is előfordulhat, hogy olyan lélegeztetőgépeket ajándékoznak el, amik csak papíron léteznek. Miután azokat fiktív módon elajándékozták, nem fognak hiányozni a leltárból.
A behozott lélegeztetőgépek tényleges meglétének ellenőrzésére nem nem adtak lehetőséget egy ellenzéki képviselőnek sem. Ugyan miért ?
ómió
@Sziszifusz: Nagyon helyes! Chatelj az efftársaiddal! Ugyanaz a "közeg"!
kokopelli
@advocat: (12:24) Az "országfő" etnikai hovatartozása diktálja,a csupasz-segges anyagi állapot ellenére elajándé-
kozni a drágán vett dolgokat! Régi virtus,amit a szüleink meséltek anno!Hangosan "rundot" rendelni a csehóban a
fizetés napján,és éheztetni a családot otthon a következő fizetésig,...vagy kölcsönből élni a hónap végéig!! A "pajta-
vajda annyival okosabb,hogy nem a saját pénzét herdálja el!...nemhiába tanítatták őt a szoci érában!!..vagy igen?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.