Balázs Péter volt külügyminiszter vezetésével városdiplomáciai akadémiát hozott létre a főváros – derül ki a főpolgármester szombati Facebook-bejegyzéséből.

A nagyvárosok globalizált világunk megkerülhetetlen központjai, ezért Budapestnek "aktív városdiplomáciai stratégiára" van szüksége, a városdiplomáciai akadémia létrehozása fontos lépés a főváros nemzetközi jelenlétének erősítése érdekében – írta Karácsony Gergely.

"Ma egy fontos lépést tettünk Budapest nemzetközi jelenlétének erősítése felé: új projektünk, a Budapesti Városdiplomáciai Akadémia biztosítani fogja, hogy a jövő városdiplomatái a legkiválóbb diplomatáktól és professzoroktól tanulhassanak."

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pálinkás Pál: Ha meg a biciklisek lesznek kitiltva, akkor ők lázonganak. Majd Révész Mártiriusz is szót emel az érdekükben. Tudomásul kellene venni, hogy miután a Nagy körút 100 éve alakult ki, soha nem lesz béke, mert nem lehet további sávokat létrehozni. és ez most kivételesen párt független. Miután legtöbbször egy autó, egy emberrel, és nő a gépkocsi állomány, lesz ez rosszabb is, amíg nem jönnek rá az emberek, hogy van tömegközlekedés is.
Eriksson
Erre a kurzusra magának Karácsonynak kellene elsőnek jelentkeznie!
Pálinkás Pál
@Nessy: Hát...azt kell mondjam neked...egy 2 milliós városban marhára nem érdekel pár ezer drótszamaras majom hőbörgése!!! mellesleg pont a kőrúton elég széles a járda.onnan is le lehetett volna választani...karácsony nagy demokrata, miért nem ír ki erről népszavazást??? ugye sejted milyen eredménnyel járna??? arról most nem is beszélek hogy nagy marha aki a belvárosban akar biciklizni!!! és mindezt a levegő minőségének javítására fogja pofátlanul...ha kicsit értesz a kocsikhoz...ha az lassan araszol, alacsony sebességi fokozatban,a motor ugyanannyit pörög,mintha 5.-ben 50-60-nal menne...effektív semmivel nem bocsájt ki kevesebb szennyezést...csak 10 perc helyett 40 percig pöfögi ki ugyanott!!! ez tényleg levegő minőség javulást eredményez,igaz??? arról nem beszélve hoigy a dugó feldühíti az embereket, ami baleseti veszélyforrás, bár állítólag ennek csökkentése is belejátszik a hülye rendeleteibe!!!
human
Üdítő híre ez az ezer stadion országában. A közös gondolkodás, vita, tudásmegosztás építi a jövőt és nem focifeudalizmus.
ómió
Újabb efftársi sóhivatal? Sok az efftárs, kevés a "fóka"?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.