"Orbán koronakáoszba sodorta Magyarországot, és ez sértés Németország számára" – ezzel a címmel számol be a Frankfurter Rundschau a szeptember 1-től meghirdetett magyar határzárról, ahogy arról az Euronews beszámol. Azért nehezményezi a helyi újság a kormány pénteki bejelentését, hogy lezárja a határait a külföldiek előtt, mert erről egyelőre nem sikerült tájékoztatni az itthon tartózkodó külföldieket, vagy azokat, akik útnak indulnának. A lap azt írja, hogy "az állami tulajdonban álló, hivatalos idegenforgalmi hatóság még most sem képes kezelni a helyzetet. És valóban: a portál szerint e cikk írásának pillanatában, 13:30-kor "Magyarország biztonságos" a külföldi látogatók számára – holott ugyanott épp csak azt nem sikerült még közölni, hogy a határokat keddtől, szeptember első napjától lezárják. " De nagyobb bajnak tartják, hogy nem tájékoztatják azokat, akik már szállást foglaltak Budapestre vagy a Balatonra. A Frankfurter Rundschau szerint egyedül a német külügyminisztérium...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Eddig is láthattuk, hogy ez a maffia kormány az állam működtetéséhez nem ért, csak a pénzek ellopásához!
Dilettáns, amatőr senkik ezek!
Rajtunk kísérleteznek, a mi bőrünkre, a mi pénzünkből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Mert ott nem Merkel mondja meg a tutit! hanem ez kis zsírdisznó!
Qqberci
Most kell bekéretni és kukoricára térdepeltetni Szíjrágó helytartóját!...
Csizmás Kond
" A lap szerint a szövetségi kormány emiatt majd fellép a magyar vezetéssel szemben."
Nade kérem, nem emiatt, csak most van konkrét ok...
tudode
Arról nm is szólva, hogy őfélesége szóvivőként nem csak a bennszülötteket, mindenkit hülyének néz:
.
www.fr.de/panorama/ungarn-corona-urlaub-aktuell-einreise-zahlen-grenze-oesterreich-deutschland-orban-tourismus-zr-90032981.html
.
"""A Frankfurter Rundschau szerint a magyar hatóságok erejét meghaladja a feladat. Pl. az Idegenforgalmi Hivatalnak egy nap nem volt elég, hogy a honlapján átvezesse a változásokat, ott a járványról továbbra is csak annyi szerepel, hogy Magyarország biztonságos. De egy szóval sem említi, hogy kedd éjféltől teljes tilalom lép életbe a külföldiek számára. Az intézmény Facebook oldala sem különb: semmi újat nem közöl azoknak, akik esetleg magyar földön akarnának nyaralni és azoknak sem, akik már lefoglalták az utat."""
.
Szégyen!
Eriksson
Oszt akkor mi van? Merénylet történt Németország ellen?
Béla333
Eddig is láthattuk, hogy ez a maffia kormány az állam működtetéséhez nem ért, csak a pénzek ellopásához!
Dilettáns, amatőr senkik ezek!
Rajtunk kísérleteznek, a mi bőrünkre, a mi pénzünkből!
emerencia
A németek nagyon régen tudják, hogy hogyan működik Orbán és az ő rendszere. Kérdés, hogy a drága magyarországi katonai eszközvásárlások és az olcsó munkásokat alkalmazó magyarországi gyárak miatt megéri-e a semmiről nem tehető német turistákat kitenni a magyar rögvalóságnak?
namihami
Nem ""koronakáoszba sodorta"", hanem koronakáoszba IS sodorta.
Ha az összes ilyen ügyét felsorolnánk, akkor a nevét átírhatnánk Ezerkáoszos Orbán Viktorra. És még spórolnánk a számokon.
Pálinkás Pál
ez netto nem igaz...nem orbán,hanem a világ politikusai keverték káoszba a világot... semmivel nem halt meg több ember idén,mint tavaly no most ,akkor vagy tavaly is "világjárvány" volt...vagy most nincs asz...lehet választani!!!
peterkelemen
Orbán totális kápszba sodorta már eddig is Magyarországot.
human
"Nyomják Krahácsot! Mindig nyomják Krahácsot!"
simmering73
A német nagykövet már készül a rapportra.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.