Rekordszámú, 292 új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak az elmúlt napon. A Semmelweis Egyetem rektora szerint ez azt jelenti, hogy megérkezett a járvány második hulláma Magyarországra. Merkely Béla abban reménykedik, ez enyhébb lesz, mint az első, mert most inkább a fiatalok kapják el a kórt, akiknek a többsége könnyebben átvészeli azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De azért a Milliárdos Hölgyet nem fogja megtámadni a vírus, ugye? És a másik, ottnyaraló Nagyemberünk is védve volt a métellyel szemben?
legott
A Rektor Rektorovics Rektrov szerint, a fiatalok elkaphatják, mert nekik már úgyis mindegy.
Gazella
Dokikám, már ha doki vagy. A kedvenc dagadék gömböcöd és traccsparti haverjai pont a legfertőzöttebb országban nyaraltak, ugye nem kell hozzá tennem , hogy ők is épp olyan vírus hordozók! Tehát mutogass a seggesedre.. Másik ez a vírus veled, a gecivel és a seggnyalóival és persze a néppel él... Valami okból hol lanyhul, hol pedig erősödik a hatása.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.