Az M0-s déli szakaszán, az M3-as bevezetőjén és Mogyoród térségében, a 10-es főúton Solymárnál, a 11-es főúton Szentendrénél és a 31-es főúton Mendénél lassult be a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Sokan haladnak már az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon Halásztelek térségében telítettek a sávok. Az ellenkező M5-ös autópálya felé vezető oldalon Nagytétény térségében erős a forgalom.

- Élénk a járműmozgás az M3-as autópálya bevezető szakaszán, valamint Mogyoród térségében is. A 31-es főúton Mendénél és a 10-es főúton Solymárnál a 11-es főúton Szentendrénél lassul le a forgalom.

- A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a kilépni szándékozók jelenleg, várakozás nélkül hajthatnak át a határon.

Munkálatok

Keszthely és Balatonszentgyörgy között a 76-os főúton, a 4-es és a 7-es km között útépítők dolgoznak. A félpályás lezárás miatt a 76-os főúton Keszthely irányába, a közeli 71-es főúton pedig Balatonszentgyörgy felé lehet komolyabb torlódásra számítani csúcsidőszakban, ilyenkor érdemes a Hollád-Zalakomár-Sármellék-Alsópáhok útvonalon kerülni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.