Szentkirályi Alexandra nyilatkozott.

Elárulta a kormány, kikre nem fog vonatkozni a határzár – ők nyugodtan bejöhetnek Magyarországra

Külföldiek szeptember 1-jétől nem jöhetnek Magyarországra a koronavírus-járvány miatt, de – ahogy tavasszal – most is vannak kivételek – mondta a kormányszóvivő hétfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szentkirályi Alexandra elmondta, a kivételek közé tartozik, ha egy anyavállalat és egy leányvállalat között üzleti célú utazás történik vagy valaki a határtól számítva 30 kilométeren belül ingázik. A tranzitforgalom, a katonai konvoj és a humanitárius célú utazás is kivételt képez – fűzte hozzá.

A szóvivő kitért arra is: mivel a visszajelzések alapján sokan nem tartják be az alapvető járványügyi intézkedéseket, számítani lehet arra, hogy a jövőben a hatóságok jóval nagyobb figyelmet fordítanak például a maszkhasználat betartatására az előírt helyeken.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kihagyta Alexandra, hogy a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKRA sem vonatkozik, mert csupasz etetővel nyomhatják a sódert,házibulival szétszórva a vírust, csupán jótéteményként!
.
Agyrém az is, hogy a vírus csak szeptember 1-jétől ártalmas, azzal együtt, hogy abba sem hagyta működését, első, meg második hullámról kotyogva azok, akik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Szerencse, hogy nálunk a törvények mindenkire vonatkoznak! Kivéve: több oldalas felsorolás!
Málna
@lusta: 11:20 Természetesen őket is megtámadhatja. De inkább vállaljuk ezt a rizikót, csak ne essenek ki több tízezren a munkából.
lusta
@Málna: Jó, jó, de olvasva a Magyar Közlönyt, nem éppen ez derül ki belőle.
lusta
@Nessy: Közben milyen érdekes kivételek. Ilyen a sportrendezvény lebonyolíttásában részt vevő is. Legyen az akár téskahordozó. A sportolók és a hozzájuk kapcsolódó személyektől elfogadják a külföldi ttesztet, a hazattérő magyaroktól már nem kivéve, ha az a személy sportoló, vagy valamilyen szinten hozzókötődő emberke, mertt akkor már félre kell nézni és kész.
Az egész rendelet egy rakás sz@r és csak arra jó, hogy plusz pénzeket húzzanak le a magyarokról.
Nessy
@lusta: Leánykori nevén diszkrimináció!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.