Szentkirályi Alexandra nyilatkozott.

Elárulta a kormány, kikre nem fog vonatkozni a határzár – ők nyugodtan bejöhetnek Magyarországra

Külföldiek szeptember 1-jétől nem jöhetnek Magyarországra a koronavírus-járvány miatt, de – ahogy tavasszal – most is vannak kivételek – mondta a kormányszóvivő hétfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szentkirályi Alexandra elmondta, a kivételek közé tartozik, ha egy anyavállalat és egy leányvállalat között üzleti célú utazás történik vagy valaki a határtól számítva 30 kilométeren belül ingázik. A tranzitforgalom, a katonai konvoj és a humanitárius célú utazás is kivételt képez – fűzte hozzá.

A szóvivő kitért arra is: mivel a visszajelzések alapján sokan nem tartják be az alapvető járványügyi intézkedéseket, számítani lehet arra, hogy a jövőben a hatóságok jóval nagyobb figyelmet fordítanak például a maszkhasználat betartatására az előírt helyeken.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kihagyta Alexandra, hogy a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKRA sem vonatkozik, mert csupasz etetővel nyomhatják a sódert,házibulival szétszórva a vírust, csupán jótéteményként!
.
Agyrém az is, hogy a vírus csak szeptember 1-jétől ártalmas, azzal együtt, hogy abba sem hagyta működését, első, meg második hullámról kotyogva azok, akik
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Éppen ezért barátaim szlovák termálfürdőbe mennek.
tudode
Kihagyta Alexandra, hogy a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKRA sem vonatkozik, mert csupasz etetővel nyomhatják a sódert,házibulival szétszórva a vírust, csupán jótéteményként!
.
Agyrém az is, hogy a vírus csak szeptember 1-jétől ártalmas, azzal együtt, hogy abba sem hagyta működését, első, meg második hullámról kotyogva azok, akik
ágimami
Ezt már tegnap is olvastam!

"A szóvivő kitért arra is: mivel a visszajelzések alapján sokan nem tartják be az alapvető járványügyi intézkedéseket, számítani lehet arra, hogy a jövőben a hatóságok jóval nagyobb figyelmet fordítanak például a maszkhasználat betartatására az előírt helyeken."

Először is "nagyjaink"-nál kellene szigorúbb ellenőrzést tartani maszk-viselés terén, nem megfélemlíteni az embereket, mert ahhoz nagyon értenek!!!
lusta
Ez egy nagyon inteligen vírus. A 30 km-es határzónában élő ingázókat még véletlenül sem támadja meg.
Kész agyrém.
legott
@lusta: És ezt a mondvacsinált szabályt nem lehet kijátszani.

www.youtube.com/watch?v=G9VAK3WVeKU
justhpeter
A kormány bedobja a gyeplőt... és menekül a felelősségtől.
Nessy
Szerencse, hogy nálunk a törvények mindenkire vonatkoznak! Kivéve: több oldalas felsorolás!
Málna
@lusta: 11:20 Természetesen őket is megtámadhatja. De inkább vállaljuk ezt a rizikót, csak ne essenek ki több tízezren a munkából.
lusta
@Málna: Jó, jó, de olvasva a Magyar Közlönyt, nem éppen ez derül ki belőle.
lusta
@Nessy: Közben milyen érdekes kivételek. Ilyen a sportrendezvény lebonyolíttásában részt vevő is. Legyen az akár téskahordozó. A sportolók és a hozzájuk kapcsolódó személyektől elfogadják a külföldi ttesztet, a hazattérő magyaroktól már nem kivéve, ha az a személy sportoló, vagy valamilyen szinten hozzókötődő emberke, mertt akkor már félre kell nézni és kész.
Az egész rendelet egy rakás sz@r és csak arra jó, hogy plusz pénzeket húzzanak le a magyarokról.
Nessy
@lusta: Leánykori nevén diszkrimináció!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.