A liberálisok ellen küzdünk szerinte.

Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte miért folyik harc ma Magyarországon

Magyarországon valójában az intellektuális szuverenitásért zajlik a harc: azért küzdünk, hogy érvényesíthessük kereszténydemokrata-konzervatív demokráciafelfogásunkat a liberális nézetekkel szemben – hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a 15. Bledi Stratégiai Fórumon hétfőn.

Azért harcolunk, hogy ne csak egy, mindenki által elfogadott szemszögből vizsgálhassuk az európai intézményeket és politikát, és lehessen vitázni olyan fogalmakról, mint a család, nemzet, kulturális hagyományok, vallás és migráció – magyarázta.

A kormányfő aláhúzta: a magyar demokrácia legalább olyan jó, mint a német vagy az olasz, és megfelel a demokrácia európai követelményeinek.

Forrás: MTI

Kép: MTVA

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"A kormányfő aláhúzta: a magyar demokrácia legalább olyan jó, mint a német vagy az olasz, és megfelel a demokrácia európai követelményeinek."

Tudja egyáltalán mit beszél??? Nem tartom valószínűnek!!! Ennyire hülyének nézni az embereket!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
"A kormányfő aláhúzta: a magyar demokrácia legalább olyan jó, mint a német vagy az olasz, és megfelel a demokrácia európai követelményeinek."

Tudja egyáltalán mit beszél??? Nem tartom valószínűnek!!! Ennyire hülyének nézni az embereket!!!:DDD
Nessy
Fidesszel vitázni?? Verébbel sakkozni!
Egy korsó hideg barna
Ez a dilis már megint harcol.
Egyszer már vissza kellene lőni.
RonaGyuri
mondja ezt a libsi internacionálé több mint egy évtizedig regnáló alelnöke! =))
Oposit
Na az az igazán hülye birka aki ennek és általában a politikusoknak a szavait elhiszi!!!
Qqberci
@Egy korsó hideg barna: Nem vissza, le...
legott
A vállalhatatlan arcú ember...
Ötven éves korára mindenki megérdemli az arcát.!
Nessy
O.V. egy koron liberális volt! Ö is álmában két macska, és saját magával harcol?
tudode
Na akkor mit is ír az újság arról, aki minden volt már csak kéményseprő nem:
.
------ A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
,
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
.
Miután becigánykodta magát a Néppártba, hátat fordított a liberális elveinek, és 180 fokos fordulatot tett, mert önös érdeke azt kívánta:
.
Végkifejlet:
.
""""2000. október 25.
Várhegyi Attila országos választmányi elnök képviseli a Fideszt a Liberális Internacionálé (LI) csütörtöki és pénteki ottawai kongresszusán, ahol a párt hivatalosan kilép a nemzetközi szervezetből.
.
“A Fidesz kilépése nem jelenti azt, hogy bármiféle szakadásról vagy elfordulásról lenne szó, hiszen az Európai Néppárt és az Európai Liberális Párt frakciója koalícióban tevékenykedik az Európai Parlamentben. A Fidesz és a kormány programjában a liberális elvek mellett megtalálható keresztény és konzervatív értékek megkövetelik, hogy hivatalossá tegyük a kapcsolatot az Európai Néppárttal” – nyilatkozta Várhegyi Attila.
.
2000. október 28.
A Liberális Internacionálé (LI) ottawai kongresszusán tudomásul vette a Fidesz kilépését a szervezetből, de annak okait a csütörtöki végrehajtó bizottsági ülés résztvevői elfogadni nem tudták. – Közölte Eörsi Mátyás. LI alelnöke, Lord Alderdice azt mondta, “minden országban jelentkezik olyan kihívás, hogy egy párt a szavazatok növelése érdekében hátat fordítson elveinek. A Fidesz úgy döntött, hogy elveit és meggyőződését is kész feladni a választási siker érdekében, de ebben nem számíthat semelyik liberális párt támogatására sem.“ """ (...)
-----------------------------------
.
Van aki még beveszi egy gátlástalan szarkabőrbe bújt csúszómászó semmibe vezető "harcát", mert megmérettetett amerre jár, kel és pille könnyűnek találtatott, mint megszentelt szakbarbár jogÁSZ!
Aki Én
Harc azért van, mert a fidesz tudatosan hergeli az embereket, különböző társadalmi csoportokat. Saját múltjukat megpróbálva figyelmen kívül hagyni. Ez a buta híveknek gond nélkül megy is.
SystemError
El kéne már ezt a patkányt takarítani és a valódi problémákra koncentrálni!
namihami
Két szóban:: a családi kasszáért!
A többi csak a köret.
cikicakk55
@Nessy: Ma 12:50

Orbán mikor állt ki legutoljára vitázni? Saját magától azóta,hogy Gyurcsány valamikor a 2000-es évek elején felmosta vele a padlót,senkivel nem vitázik. Kinn a határon túl ontja magából a hülyeségeit és a hazugságait,de az nem vita,mert nem kérdezte senki. Az Unióban ott kérdezik,de ott is hazudik és nem hajlandó ott sem konkrét vitát nyitni. Gyáva szar alak, a minisztereit küldi ki a frontra,még Ő kényelmesen hátra dől a foteljében. Ez egy parazita az egész családjával együtt.
cikicakk55
@Aki Én: ma 13:44
Én is pont ezt akartam írni. Azért folyik ma harc Magyarországon,mert egy elmebeteg a Miniszterelnökünk,aki imád harcolni. Tök mindegy neki,hogy mi és kik ellen,csak legyen aki vagy ami ellen harcot vívhasson. Ugye voltak a migránsok, Soros, Az Európai Parlament, Az Európai Bizottság, Majd jött a korona vírus. Mindenki és minden ellen csak is harccal lehet győzni szerinte. Az biztos,hogy az ország gyenge elméjű rétegét sikerült gyűlöletre és harcra állítania. Szerencsére erősen fogyatkozik a hadserege,bár az itthoni médiában még mindig Őt és a pártját tartják a legesélyesebbnek. Állna már a tökör elé és lőné már fejbe a legnagyobb ellenségét a Magyar demokráciának.
namihami
@cikicakk55: ""de az nem vita,mert nem kérdezte senki""
Nem ""nem kérdezi"", hanem NEM MERI kérdezni. Józan megfontolás alapján. Azok a határontúli ""igazmagyarok"" szigorúan odafigyelnek arra, hogy le ne szakadjanak a hazai adófizetők által aranyéletet garantáló orbáni se..ről. És az istenük évtized óta élvezi a hátsójának biztosított erdélyi és hasonló valamint határonbelüli hívei által biztosított higiéniáját.
kereső
Ha összerakjuk orbán eme kijelentéseit, és semjén legutóbbiját teljesen egyértelművé válik, hogy orbán egy teljesen új államot hoz létre a magyar demokrácia /a Magyar Köztársaság romjain. Ő az új Szt István- az államalapitó. Következmény- már most úgy viselkedik, mint egy király- adományokat oszt, jogosultságokat von meg (MET), és eltörli a szekularizációt. Az ország a 21. század helyett a 19.század második felére/a 20. század első felére fog hasonlitani társadalmilag/félfeudális ársdalaom- erőteljes egyházi befolyással/.
Orbánt választáson leváltani nem lehet- hiszen már most azon vannak, hogy módositják a választási tv.-t, mert veszélyben a 2/3.
justhpeter
Nem jó összekeverni a harcot a primitív csőcselék hatalomgyakorlásával. Akkor sem, ha annak gyakorlója ezzel kívánná igazolni az ország kirablását.
solidedge
Harc azóta van amióta Orbán hatalmon van. Neki mindenki ellenség aki bírálni meri beteges hatalomvágyát. Orbán eltűnésével megszűnik a harc is.
Málna
@ágimami: 12:47 Mi a baj azzal, amit mondott?
Clavigo
" intellektuális szuverenitás "..? Gondolom ez azt jelenti,,hogy ne zavarjuk ezt a Teleszart Búvárruhát,,,,mikor zsebbe recskázva képviseli a csicska szavazóit ,..
Clavigo
@Málna: Tök mindegy ,,mit olvas fel ez az Agyalágyult... Te kajolod,,oszt jó napot.
Málna
@Clavigo: Neked is tökmindegy, úgyis belekötsz. Az jobb?
tudode
Az évszázad morbid vicce, ahogy szapulja saját NER parlamentjét a kétéltű:
.
--- Orbán szerint Magyarország egy unalmas parlamentáris demokrácia
hvg.hu/gazdasag/20200831_Orban_Bled_demokracia_strategiai_forum
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Viktor+egy+unalmas+parlament&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+egy+unalmas+parlament&aqs=chrome..69i57j33.7230964j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.
Nem csak az EU-t, a 132 erős pasit/spinét is ledegradálta!
.
Boldog karácsonyt!
Béla333
Igen? A liberálisok ellen?
Én úgy gondoltam, hogy a minél több közpénz ellopásáért küzdenek. Mocskos hazaárulók!
Clavigo
Békemenet lesz...az tuti... ,, :):):):)
legott
Orbán Viktor elárulta...
Orbán Viktor mindent és mindenkit elárult.
Orbán Viktor az áruló !!!
ómió
@legott: Hát, ha már te nem látod...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.