Ijesztő, hogy mennyi vírustagadó agyhalott lett hazánkban hirtelen. Úgy látszik a vírus mellett a társadalmi idiotizmus is terjed, hiszen eddig épeszűnek hitt ismerősöktől is hallok olyan elmebeteg téveszméket, minthogy a vírus csak kitaláció, a maszk a kormány eszköze a megfigyelésre, stb… Most nekik üzenek!

Forrás: 630.hu
Feltöltő: 630HU
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Szeparepa2: ...hiába, az tényleg létezik
Sziszifusz
Felmerül bennem a gondolat, hogy Magyarországon az emberek egy részénél, a sorsuk miatti elégedetlenség, a tehetetlenség miatt, az ellenállás egy formájaként manifesztálódik ez az egyre inkább terjedőben levő vírus tagadás.
Lehet, hogy Magyarországon valójában nem a vírusról van szó. Itt ez a jelenség valamiféle, tudat alatti pótcselekvést jelent. Olyan ez amikor sérelmeim miatt a szomszédra haragszom, de mivel nem tudok elégtételt venni, a kukájába rúgok bele.
Aki Én
,,mert orvosi szintre juttatott az ellenzék által generált társadalmi pszichózis"
Na, eddig a pillanatig hittem, hogy valami komoly dologról van szó.
kokopelli
@Sziszifusz: az "új" durbincs nagyságrenddel hülyébb mint az előző,aki már anno negatív csúcsokat döngetett!
Malaca van az újnak,hogy a narancsos hülyeségnek nincsen határa, de szerencsétlenségükre exponenciális!!!
(;-))!
Sziszifusz
@durbincs: 16:01
A Covid 19 vírus létező veszély az emberiségre nézve. A helyzet aggasztó, de nem reménytelen. Viszont aki ebben a helyzetben a vírus elleni védekezés álcája alatt, a magyar embereknek járó segítséget, az ország pénzét, a saját oligarcháinak osztogatja az egy utolsó szaralak. Mondhatni, hogy egy rafinált gyilkos.
Sziszifusz
@durbincs: 16:41
Az, hogy a korábbiak loptak, nem ad felhatalmazást a lopásra a mostaniaknak.
Egyébként az akkoriak kezdő kisinasok voltak, a mostani nagymesterekhez képest.
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: még annyit hozzátennék a mondanivalódhoz...ha Covid áldozatait is úgy számolnák mint a fluét...akkor közelítene a nullához...most nem írom itt le,mi a különbség,ha akarsz utánanézel!!!
simmering73
@Szeparepa2: "Az adatok azt mutatják, hogy a szezonális influenza halálozási aránya 0,1-0,5% körül mozog világszerte. Ugyanakkor a koronavírus esetében ez az arány ̶ még megfelelő intenzív ellátás esetében is – általában kb 3%-ra tehető, bár a halálozási arány jelentős földrajzi eltéréseket mutat, amelynek a pontos okait jelenleg is kutatják Az okok között mindenképpen jelentősége van pl. az intenzív ellátás kapacitásának, a járvány terjedési sebességének, demográfiai tényezőknek stb. Egyes számítások szerint, ha nem lennének korlátozó intézkedések, a koronavírus egy-másfél év alatt a világ lakosságának akár a 70%-át is megfertőzhetné, és így a szezonális influenza által okozott haláleseteknél nagyságrendileg több halálesetet okozna. Azért hoztak/hoznak szigorú korlátozó intézkedésekre világszerte, hogy ezt elkerüljük. Szintén beszédes adat, hogy míg az influenzás betegek kevesebb, mint 1%-a igényel kórházi kezelést, addig az új koronavírussal megfertőzötteknél ez az arány elérheti a 15-20%-ot."
www.synlab.hu/lakossagi/magazin/koronavirus-vagy-influenza
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: tökéletesen egyetértünk...kasler nem véletlenül állíttatta le a boncolásokat...és a világon sehol nem lehet ellenőrizni mibe halt meg az illető...az csak hab a tortán ,hogy az elhunytak 80 %-a 70 év feletti...aki bármikor bármibe meghalhat...elnézve a magyar listát...egyet sem találok közöttük ,akinek meglepődtem volna a halálán ha beszélgetés közben mondja valaki!!!amiért tiltakoznak az ellen hogy flunak hívjuk...az az hogyha ezt is úgy számolnák../halálozás/ akkor nem lennének számok,amivel meg lehet vezetni a rettegőket...gondoljuk meg ,idén bő 100 ezerrel többen haltak meg közúti balesetben...nem látok itt vinnyogást miatta,mint a Covid miatt!!!
20 431
A ma éhenhaltak száma ..és még csak este 6 óra van...azt hiszem ez nagyságrendekkel nagyobb a koronánál...ezért sem zárják le a világot...
advocat
A nem sok értelmű "társadalmi célú" reklám helyett inkább a helyes maszkviselést kellene reklámozni. Vagy abban nem érdekelt kormányközeli? Ennek esetleg lenne értelme. Ki és hol látott ilyent? Mer én még nem. Bár elég keveset nézek tv-t. És az M-mel kezdődőket meg szinte soha.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nekem már többször bizonygattad, hogy gyagyás vagy, de látom nem is lehet segíteni rajtad.

1. a közúti baleset nem fertőz. Ha valaki balesetet okoz az nem jár azzal, hogy aki látta, olvasta vagy csak hallott róla az a következő héten balesetet fog okozni.
2. az éhségtől meghaló leromlott szervezetű szerencsétlenek fertőzhetnek ugyan de az áldozatok nem az éhséget kapják el hanem a tbc-t, hivet, maláriát és leginkább csak akkor amikor még élő a halott. Tehát az éhség nem fertőző.

Teneked teljesen mindegy mekkora marhaságokat irkálsz össze? Gondolod, hogy ezt csak fideszesek olvassák akik bármilyen baromságot elhisznek?
Peller Anikó
@Szeparepa2: répa légy szíves nézz utána és tedd ide a forrást, mert szinte kizárt, hogy Magyarországon 5-10 ezer ember haljon bele a flu szövődményeibe évente normális években. Számoljunk

400 000 halottal globálisan évente (Worldometers), ezt 7500 millió ember produkálja, akkor
5000 halott magyarra átszámítva ez a nyolcvanad rész (= 400 000 / 5000) 90 milliós magyarságot feltételezne,
10 000 halott magyarra átszámítva ez negyvened rész (= 400 000 / 10 000) 190 milliós magyarságot feltételezne.

Szóval szerintem erősen túlbecsült adatra emlékszel, ezért nagyonis szükséges a forrás hivatkozás, mert feltételezem, hogy nem szándékosan tódítasz mint a Pali, aki menthetetlenül hazudós és szándékosan félrebeszél.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: itthon kb évente 3-4 ezer a flu áldozat
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: mellesleg nézz gyorsan utána hogy számolják a flu áldozatokat..és ha tudod értelmezni,akkor biztos rájössz,hogy a covidot miért nem úgy!
division
@Peller Anikó: Nem kell ahhoz Fideszesnek lenni, én is az vagyok, mégis kiállok amellett, hogy nagyon veszélyes vírussal állunk szemben, és ehhez még társul majd az influenza is a télen.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.