A két felnőttre és három gyermekükre egy mázsás akácfa ága szakadt Dunakeszin.

Az édesanya, H. Lelle és a srácok a lombok alá kerültek. A kicsiket hamar kihúzták – ők sértetlenül úszták meg a balesetet –, ám az édesanyjuk nem volt ilyen szerencsés.

Brutális vihar volt, nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna ilyet

– hitetlenkedett Zsolt, akinek háza előtt állt a balesetet okozó fa, amiről karvastagságú ágak repkedtek a hatalmas szélben.

Egy ilyen ág zuhanhatott rá az anyukára is. Fejbe találta, állítólag azonnal leállt a légzése, a kerítésem előtt élesztették újra

– idézte fel a férfi. Mint mondta, szörnyű látvány volt, az anyát próbálták visszahozni az életbe, körülötte rollerek és cipők hevertek. Úgy tudjuk, Lellét a párja, Dénes lélekjelenlétének köszönhetően szinte pillanatokon belül sikerült újraéleszteni, így a mentők kiérkezésére már stabil állapotban volt.

Mázsás faág zuhant a családra Dunakeszin a viharban

A gyerekeket biztonságban hazajuttatták, az apjuk pedig a sérült anyukával ment a kórházba. Lelle már jól van, de őt és egyik gyermekét megfigyelésre bent tartják a kórházban. A két kicsi pedig a nagyszülőknél van mindaddig, amíg Dénes a kórházban látogatja feleségét

– árulta el egy közeli hozzátartozó a Blikknek.

Voltak, akik épségben megúszták a brutális vihart, ám látva, hogy az milyen pusztítást hagyott maga után, könnyekben törtek ki.

Másnak egy fenyő, de nekünk ettől sokkal többet jelent

– mondta Horváth Lászlóné Liza, miközben az udvarán kidőlt több tízméteres fenyőre mutatott. Mint mondja, története van, a fa ugyanis a második világháború előtt lett elültetve.

Cikk- és címlapkép: MTI/Lakatos Péter

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nagyon nagy szerencséjük volt. Viszont vajon a fa tulajdonosa a kb. 75 éves fát gondozták e?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.