Nem engedte a Szegedi Tudományegyetem, hogy diákjaik egy molinóval szolidaritásukat fejezzék ki a Színház és Filmművészeti Egyetem mellett.

Levetette a Szegedi Tudományegyetem vezetősége a színművészetis diákokat támogató molinót

Éjszaka rakott ki egy, az SZFE diákjait támogató molinót a Szegedi Tudományegyetem egyik végzős hallgatója, de ezt az egyetem vezetősége reggelre leszedette – írja a szeged.hu.

Sándor Klára, a bölcsészkar dékánhelyettese azt mondta a Szeged Televízió híradójának,

azért, mert erre nem kértek engedélyt az egyetemtől.

A Színművészeti mellett szolidaritását fejezte ki a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója, Barnák László és prózai tagozatának vezetője, Horgas Ádám, nyílt levelet írt a Szegeden is rendszeresen játszó és rendező Alföldi Róbert is Rátóti Zoltánnak, az új kuratórium egyik tagjának.

Megszólalt Botka László, Szeged polgármester is, aki szintén szolidaritást vállal a tiltakozó diákokkal:

Botka László polgármester is szolidaritását fejezte ki Facebook-oldalán. Szeged polgármestere azt írta,

„amikor a hatalom foglalja el az egyetemeket, a gondolkodást, akkor a jövőnktől foszt meg minket. Szeged a gondolkodás, a művészet szabadságában hisz!”

- írta Botka.

Vidnyánszky Attila már többször üzente a hallgatóknak, hogy beszélne velük, a diákok azonban csak azt szeretnék, ha lemondana.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A szegedi hallgatóknak is azt kellene tenniük, hogy elzavarják a nyakukon ülő ner lovagokat!!! És minden egyetemen főiskolán is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Pedig az SZTE a következők egyike, amelyik alapitványt kap a nyakába- azaz az állam privatizálja az állami egyetemet (Corvinus má' megvót- alapitványi elnök, ha valaki nem emlékezne a Hernádi Mol elnök)
ómió
@Aki Én: "Bájos", amint az Athina Művek Mozgalom egyik élcsáposa - nevezetesen te - másokat hazugoz le! Na, ez a bolsi tempó, meg, amit képvisel! Az egyértelmű korrupció meg - ne menj messzire, ha olyat keresel - ahogy már említettem, pl. Kóka efftársatok kakaóbiztos számítógép "biznisze" volt.
ómió
@durbincs: Bántani? Ugyan már! Csak időnként a szembejövő valóságot jelzem neki, de mindig lepattan róla! De a "diagnózisod" kiváló!
Aki Én
A kakaóbiztos számítógép tényleg nem volt semmi. És ez? Nem gondolod, hogy durvább? Vagy ez is csak Athina műve?

tldr.444.hu/2020/09/07/igy-keresett-rengeteg-penzt-meszaros-az-allam-karara
ómió
@durbincs: Jól látod! Itt efftársi szolidaritással is levizsgáznak, mig ott ez picit kevés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.