Az erőszaktevő akár 22 és fél évet is kaphat.

Egy iskolai dolgozatból derült ki, hogy szexuális erőszakra kényszerítette két lányát és nevelt fiát egy szákszendi férfi. Az iskolában azt kérték a diákoktól, hogy írják le, mi az, ami nyomasztja őket, s ott a lány 19 oldalban írta le, mit művelt vele és testvéreivel az apjuk.

A férfi a gyanú szerint hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményekre nevelt fiát és két saját lányát. Az első eset 2010 karácsonyán: az akkor 12 éves fiút a nevelő apja orális szexre kényszerítette.

„Mint minden évben, akkor is a Reszkessetek betörőket néztük. Hárman feküdtünk a franciaágyban: az édesanyám, a nevelőapám és én.  Átnyúlt hozzám, majd bekísért a szobámba, lerángatta rólam a nadrágot, és azt mondta, lehet, hogy ez nekem kicsit furcsa, kicsit szokatlan dolog, kicsit új lesz, de meglátom, ez nem olyan rossz”

– mondta el a most 22 éves fiú a Tényeknek.

Megerőszakolta nevelt fiát és két lányát egy szákszendi férfi

Egy másik alkalommal pedig a lánytestvéreit is szexuális kapcsolatra kényszerítette a férfi.

„A három lány együtt fürdött, és amikor a nevelőapám mondta, hogy kiszedi a lányokat a kádból, én már tudtam, mi fog történni. Amikor bement és bezárta az ajtót, én utána mentem és benéztem a kulcslyukon, és láttam, hogy mit csinál a legnagyobbik húgommal. Ott volt bennem az erő, megfogtam a kilincset, hogy most megyek és megmentem őket, de elhagyott az erőm, teljesen sokkot kaptam, csak folytak a könnyeim.”

Mint kiderült, a gyermekek édesanyja tudott a történtekről. Előfordult az is, hogy rájuk nyitott, de a férfi megfenyegette, hogy ha bárkinek elmondja, mindannyian utcára kerülnek. Végül az anya három lányával együtt 2016-ban elmenekült Spanyolországba. Ott egy iskolai feladat során derült ki, mit tett velük a férfi.

„Egy fogalmazást kellett írnia, és mivel még nem tudott jól spanyolul, a tanára azt mondta neki, hogy írja le magyarul, mi az, ami nyomasztja, mi az, amit szeretne elmondani. És akkor – azt hiszem, 19 oldalon – a lehető legmocskosabb, legapróbb részletekig mindent leírt, hogy mit csinált vele az apja”

– mesélte a 22 éves fiú.

A férfi, aki 2019 márciusa óta van letartóztatásban, az előkészítő ülésen mindent tagadott. Tettéért 22 és fél évet is kaphat.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
"Éljen" a fidesz-kdnp családvédelem!!! Juditkával az élen??!!
Ronin2
Nem kéne állami pénzen etetni ezt a primitív állatot évtizedeken keresztül.
Vagy ez a barom is "csak más" szexuális beállítottságú?
volvós
...tárgyalás nélkül irány a sebészet, és érzéstelanítés nélkül levágni a fonnyadt [email protected]át !!!
namihami
A keresztény és fehér besorolás oké. És hetero is? Vagy valóban az, csak szereti a változatosságot és megkeresi hozzá a lehetőséget.
Mellékesen, de ezt most hogyan lehet betenni a ""migráncs"" dobozba?
Shikari
A TASZ, az AI már dolgozik a liberális férfi képviseletén! Gátlástalanul akadályoznák kirekesztő törvényekkel ennek a liberális egyednek a kiteljesedését! :-))))))))))))))))))))))
Szeparepa2
Francért kellett annyit bámulni a pornhubon a My toughter loves me csatornát... ő szegény sérült ettől és csak ki akarta próbálni az gyönyör eme alternatíváit is... Mondjuk a kisfiát hogy miért (főleg kezdésnek), az fura (de hát nyilván habként a tortán biszex is a fickó, francnak kellett néznie a Ladyboy csatornákat is), amikor ott volt 3 kislány, nem lett volna fontos még buzulni is... ráadásul a saját fiával... nagyon súlyos beteg ember, ez nem börtönbe, hanem zárt elmeosztályra való...
Szeparepa2
@volvós: Semmi értelme, mert már elkövetett azzal a fasszal amit tudott, úgyis be van zárva, ott már gyereket nem fog gyalázni, max ápolókkal kúr, akik akarják... azt meg hadd tegyék, ha jólesik nekik... Nem barbár országban vagyunk, ahol pöcsöket vagdalunk le... Mert akkor a tolvajoknak meg vághatnánk a kezét, és akkor az egész Orbán család pl kéz nélkül kéne leélje az életét...
Clavigo
@Shikari: A keresztényszájszagú Kaleta haverod biztos like-olná a sztorit...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
human
Érdekes, hogy Spanyolországig kellett menni, hogy egy normális oktatási rendszerben foglalkozzanak is a gyerekkel és kiderüljenek a bajok. Vajon ha Magyarországon is megkérnék a gyerekeket írják le mi nyomassza őket hány szülő menne a börtönbe?
Yoda69
Gondolom fideSSes az illető. Jol illik a butik, pedofilok, asszonyverok, kurvapecerek és gyerek eroszakolok táborába.
Málna
@Jozefina: Meg tudnád mondani, hogy adott helyzetben mit tehetett volna a "családvédelem"?
Nyilván nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 28., 06:34
A járvány miatt nem tudják eladni Gesztesi Károly házát
Szórakozás - 2020. October 27., 20:16
Eljegyezték Gwen Stefanit
Szórakozás - 2020. October 27., 17:19
Igazi Bob Dylan relikviák kerültek elő