Az erőszaktevő akár 22 és fél évet is kaphat.

Egy iskolai dolgozatból derült ki, hogy szexuális erőszakra kényszerítette két lányát és nevelt fiát egy szákszendi férfi. Az iskolában azt kérték a diákoktól, hogy írják le, mi az, ami nyomasztja őket, s ott a lány 19 oldalban írta le, mit művelt vele és testvéreivel az apjuk.

A férfi a gyanú szerint hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményekre nevelt fiát és két saját lányát. Az első eset 2010 karácsonyán: az akkor 12 éves fiút a nevelő apja orális szexre kényszerítette.

„Mint minden évben, akkor is a Reszkessetek betörőket néztük. Hárman feküdtünk a franciaágyban: az édesanyám, a nevelőapám és én.  Átnyúlt hozzám, majd bekísért a szobámba, lerángatta rólam a nadrágot, és azt mondta, lehet, hogy ez nekem kicsit furcsa, kicsit szokatlan dolog, kicsit új lesz, de meglátom, ez nem olyan rossz”

– mondta el a most 22 éves fiú a Tényeknek.

Megerőszakolta nevelt fiát és két lányát egy szákszendi férfi

Egy másik alkalommal pedig a lánytestvéreit is szexuális kapcsolatra kényszerítette a férfi.

„A három lány együtt fürdött, és amikor a nevelőapám mondta, hogy kiszedi a lányokat a kádból, én már tudtam, mi fog történni. Amikor bement és bezárta az ajtót, én utána mentem és benéztem a kulcslyukon, és láttam, hogy mit csinál a legnagyobbik húgommal. Ott volt bennem az erő, megfogtam a kilincset, hogy most megyek és megmentem őket, de elhagyott az erőm, teljesen sokkot kaptam, csak folytak a könnyeim.”

Mint kiderült, a gyermekek édesanyja tudott a történtekről. Előfordult az is, hogy rájuk nyitott, de a férfi megfenyegette, hogy ha bárkinek elmondja, mindannyian utcára kerülnek. Végül az anya három lányával együtt 2016-ban elmenekült Spanyolországba. Ott egy iskolai feladat során derült ki, mit tett velük a férfi.

„Egy fogalmazást kellett írnia, és mivel még nem tudott jól spanyolul, a tanára azt mondta neki, hogy írja le magyarul, mi az, ami nyomasztja, mi az, amit szeretne elmondani. És akkor – azt hiszem, 19 oldalon – a lehető legmocskosabb, legapróbb részletekig mindent leírt, hogy mit csinált vele az apja”

– mesélte a 22 éves fiú.

A férfi, aki 2019 márciusa óta van letartóztatásban, az előkészítő ülésen mindent tagadott. Tettéért 22 és fél évet is kaphat.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
"Éljen" a fidesz-kdnp családvédelem!!! Juditkával az élen??!!
Ronin2
Nem kéne állami pénzen etetni ezt a primitív állatot évtizedeken keresztül.
Vagy ez a barom is "csak más" szexuális beállítottságú?
volvós
...tárgyalás nélkül irány a sebészet, és érzéstelanítés nélkül levágni a fonnyadt f@...át !!!
namihami
A keresztény és fehér besorolás oké. És hetero is? Vagy valóban az, csak szereti a változatosságot és megkeresi hozzá a lehetőséget.
Mellékesen, de ezt most hogyan lehet betenni a ""migráncs"" dobozba?
Clavigo
@Shikari: A keresztényszájszagú Kaleta haverod biztos like-olná a sztorit...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
human
Érdekes, hogy Spanyolországig kellett menni, hogy egy normális oktatási rendszerben foglalkozzanak is a gyerekkel és kiderüljenek a bajok. Vajon ha Magyarországon is megkérnék a gyerekeket írják le mi nyomassza őket hány szülő menne a börtönbe?
Yoda69
Gondolom fideSSes az illető. Jol illik a butik, pedofilok, asszonyverok, kurvapecerek és gyerek eroszakolok táborába.
Málna
@Jozefina: Meg tudnád mondani, hogy adott helyzetben mit tehetett volna a "családvédelem"?
Nyilván nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.