Érdekes elmélet.

Az Origo feltárta az SZFE-tüntetések valódi okát: GYURCSÁNY

"A Gyurcsány irányította baloldal áll a Színművészetin zajló radikális akció mögött" címmel jelentetett meg névtelen cikket a kormány által kézivezérelt Origo. A veretes írásban a lap levezeti, hogy hasonlóan az Index-botrányhoz, az SZFE kormánypárti átvétele mögött is maga Gyurcsány Ferenc a balhé igazi oka.

Tehát itt sem arról van szó, hogy független alkotók és értelmiségiek csoportja kiáll a kormánypárti nyomás ellen, hanem hogy az ellenzék gerillaakcióval akar borsot törni a kormány orra alá.

Erre olyan megdönthetetlen bizonyítékokat vél találni a lap, minthogy az SZFE mellett ellenzéki politikusok is kiálltak, sőt! még ételt is vittek az épületet elbarikádozó diákoknak.

Az elbarikádozott diákoknak több baloldali civil szervezet és személyiség (Iványi Gábor) vitt élelmiszert. Gy. Németh Erzsébet gyurcsányista főpolgármester-helyettes is szolidaritást vállalt a hallgatókkal és a tanárokkal.

Mindezek a fejlemények egyértelműen azt mutatják, hogy a színművészetis akció mögött a baloldal áll.

- szól az érvelés.

Eszerint a logika szerint tehát ha Ön egy ismerőse kerti party-jára visz egy tál pogácsát vagy egy üveg bort, azt a kerti party-t automatikusan az Ön főnöke szervezte.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Téved az Origo. Az SZFE mögött áll minden normális ember. Aki vele szemben áll az pedig egy hatalomvágytól megzakkant ember szolgálatában áll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csibi
@Eladott Ország: Látom Guy Verhofstadt buzi haverod a kedvenc!
Alig várod már, hogy leszopjon te köcsög!
Csibi
@Eladott Ország: Idáig törtem a fejem, mi lehet a betegséged oka?!
Rájöttem, hogy te Orbán buzi vagy!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/787963.jpg
SystemError
Feltárták az Origo titkát. Rengeteg ellopott közpénz!
Nessy
Naponta igazolódik kis hazánkban Eisnten tétele: Az emberi hülyeség végtelen! Már az időjárás változások mögött is Soros, meg Gyurcsány áll. Vagy még nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.