Az amerikai kongresszus által finanszírozott Szabad Európa 27 év kihagyás után szeptember 8-án kezdi meg újra tartalomszolgáltatását Magyarországon, ahonnan 1993-ban vonult ki. Hosszú várakozás után eldőlt, hogy kedden, szeptember 8-án a szabadeuropa.hu internetes címen, előreláthatólag a reggeli órákban megkezdi működését Magyarország új multimédiás tartalomszolgáltató oldala, a Szabad Európa Magyarország

Forrás: media1.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
1 a baj, hogy nem szabad európa RÁDIÓKÉNT indul újra.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
simmering73
@Justitia: "De ha még mindig lenne bárki, aki azt gondolja, hogy ez a Szabad Európa Rádió érdemes arra, hogy akár egy percet belehallgasson bárki az internetes műsorába, talán meggondolja, ha emlékeztetünk arra, hogy Jamie Fly igazgató tavaly szeptemberben Budapesten járt, és a Szabad Európa Rádió indulásával kapcsolatban találkozott és tárgyalt Kovács Zoltánnal, az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárával. Igen, azzal a Kovács Zoltánnal. Fly elmondta neki, mit szeretne, és Kovács nem talált kifogást abban. A Szabad Európa Rádió megkapta a diktatúra engedélyét."
nepszava.us/ez-a-szabad-europa-radio-nem-az-a-szabad-europa-radio/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.