Nem volt szerencséje, lebukott, utána ismét autóba ült, és megint lebukott.

A helyi rendőrök Oroszlányban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2020. szeptember 6-án este – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A sofőr nem tudta átadni az egyenruhásoknak a jogosítványát, mozgásából pedig arra következtettek, hogy alkoholt fogyaszthatott, ezért alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett.

A 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vezetői engedély hiánya miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt pedig büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Nem sokkal később a férfi újra volán mögé ült, a rendőrök azonban ezúttal is elfogták. A mérési eredmények alapján vele szemben újabb büntetőeljárást indítottak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A rendőrök a hibásak! Nem adtak neki elég időt, hogy kijózanodjon. Menni viszont kellett...
A két szabálysértést összevonni (így már halmazati) és egy akkora büntetést adni neki, hogy utána, ha csak meglát egy autót, sírva szaladjon el.
Pálinkás Pál
@namihami: nem akarok a lelkedbe gázolni,de a halmazati büntetés mindig kedvezőbb ,mint esetenként külön...amerikában azért születnek olyan bődületes ítéletek,mert nem ismerik a halmazati büntetés fogalmát...
namihami
@Pálinkás Pál: Lehet, nem ügyvéd vagyok. A lelkembegázolás inkább akkor következne be, ha kiderülne, hogy ez egy szegény, szomorú gyerekkorú, magányos, stb. ember, akit nemcsak felmentenek, de még némi kártérítés is jár neki a meghurcolásért.
Az lenne valóban a belegázolás ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.