Egyre több helyről érkezik támogatás.

A Gyűrűk Ura, a Halálos iramban, és a Pearl Harbor sztárjai is kiálltak az SZFE mellett

David Lan, a londoni Young Vic színház egykori igazgatója aláírásgyűjtést szervez, amiben a brit film- és színházi világ kiválóságai tiltakoznak a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakítása ellen.

A lap szerint a listát már többek között aláírták olyan, Oscar-díjas színészek is, mint az ausztrál Cate Blanchett (Galadriel A Gyűrűk Urából) és az angol Helen Mirren (Queenie a Halálos iramban-filmekből, és II. Erzsébet a Királynőből), illetve Peter Brook színházi és filmrendező, Colm Toibin, Philip Pullman és Michael Chabon író, valamint Stephen Frears és Richard Eyre rendező is. Ezen felül a Jerry Maguire és a Pearl Harbor sztárja, Cuba Gooding Jr. is szolidaritását fejezte ki.

Forrás: 444

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Csizmás Kond: Semennyire sem ismerik a helyzetet. Kaptak valakitől vagy olvastak egy pár mondatos, egyoldalú tájékoztatást, és ez alapján ítélkeznek. Nagy butaság a részükről.
Namely
Miért van olyan sanda gyanúm, hogy ha megkérném őket, ugyan mutassák már meg a térképen Magyarországot, egyik sem tudná még nagyjából sem eltalálni, hol a fészkes fenében van?
Egy átlagműveltséggel rendelkező amerikai Európából annyit ismer, hogy: Párizs, Róma, London, "és ahol síelünk" (aka Svájc).
Nos a filmes majmok még ennyit sem tudnak.
Azt persze el kellene hinnünk, hogy a magyar (!!!) filmművészeti egyetem (:DDDD) minden részetével tisztában vannak.
Ez kb olyan, mint amikor a facse szentimentális majmai kattintanak a #metoo #béelem #freetibet stb marhaságokra, meg ezmegaz egy diktátor, meg hajrá líbiai/ukrán/szíriai/mostanában meg belarusz demokratikus ellenzék.

Persze amikor a kattintások nyomán elszabadul a pokol, akkor melyik vállal felelősséget? Egyik sem. Láttunk már olyan hashtaget, hogy #ezentúl átgondolom mit osztok meg, mert hülye voltam Szíria kapcsán?
verőce21
@Namely: Aggságodra kezd tisztulni a látásod...! :)
ómió
Az összes anarcholiburnyák "kiállt"? Akkor állnak még a proli internácizmus "erős falai"!
Aki Én
@Csizmás Kond: @Málna: @verőce21: Gyerekek, csak nektek okoz ez a tiszta történet fejtörést. Az is csak azért, mert nem a fidesz mellett szól.
Ti is szoktátok kommentálni például az amerikai eseményeket, sőt, határozott véleményetek van róla, pedig hülyék vagytok hozzá mint a segg. Akkor most miért csodálkoztok bután? Nálatok ezerszer értelmesebb szakmabeli emberek véleményeztek. Kérdezzenek titeket?
nezelodo
@Aki Én: Ma 11:03. Már azt hittem megkérdezed pl. a cicust, hogy a számtalan kölykeinek is az-e a véleménye, amit ő maga is kialakított a színház-művészetet tanulmányozva a történtekről? Esetleg meg kellene várni, hogy rájöjjön, hogy nem a "gyűrűk ura", hanem az abban szereplő színész alkotott véleményt többekkel együtt a történesekről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.