A címnek választott mondat Dévényi István közösségi oldaláról származik, amit azért "vettünk kölcsön", mert minden benne van, amit gondolunk a Szerencsejáték Zrt. legújabb támogatási listáját és a múlt héten Iványi Gábor és L. Ritók Nóra alapítványaitól elvont pénz kapcsolatáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Újabb ""bayerizmus"" a Bayertől.
Ezzel az izével szemben már nem érdemes jelzőket pocsékolni. Az, hogy ""bayer"" már a teljes vertikumát lefedi. A saját primitívsége is benne van, de legyünk tisztában azzal is, hogy ezt a Fideszvezér engedélye, mi több, teljes, most még csak háttérből elhangzó biztatása nélkül nem merné megtenni. Ez ugyanaz, mint az Orbán-féle ""mihazánkizmus"". A Füstös MÉG nem meri kimondani, ezért kimonDATja. És ha mégis retorzió követné (nem valószinű), akkor jön egy kis közpénz vagy ELMŰ támogatás, esetleg reklámhírdetés és MI kifizetjük. Amíg az orbáni klientúra az EU pénzére számíthat, addig ezek lesznek a csahosai. Ha bedugul a pénzcsap, akkor már szabad a gazda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.