Megrázó szavak.

Megszólalt a meggyilkolt soroksári futónő férje: „Egy ilyen emberre nincs szüksége a társadalomnak”

Kedden az áldozat édesanyjának, és férjének meghallgatásával folytatódott a Fővárosi Törvényszéken annak a 42 éves férfinak a büntetőpere, akit azzal vádolnak, hogy hét évvel ezelőtt a Soroksári úton megerőszakolta és megölte Gyurik Krisztinát.

Nagyon felkavart lelkileg a mai nap. Direkt kértem, hogy távmeghallgatással hallgassanak meg, hogy ne kelljen találkoznom ezzel az emberrel. Remélem, hogy életfogytiglant kap. Semmi szükség nincs ugyanis arra, hogy ez a korábban tizenháromszor büntetett férfi, ez a gyilkos visszakerüljön az emberek közé. Egy ilyen emberre nincs szüksége a társadalomnak

- mondta a 24.hu-nak Kardos Lajos.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ugyan mit kapott ez a börtöntöltelék, hogy magára vállalja a gyilkosságot!?? Érdekes azért hogy pont a cellájában találták meg Krisztina mobilját! Amúgy már a gyilkosság több éve történt és nem tudom elképzelni hogy még nála maradt volna az áldozat telefonja benne a képekkel adatokkal stb nem hiszem hogy a gyilkos ennyire amatőr lett volna hogy több év után találták meg csak! Szerintem az igazi gyilkos nem lesz meg soha a nyomok kihűltek a rendőrség nyomozók kifogytak az ötletekből és kellett valaki akit elítéljenek !
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.